home Menu close
menu MENU

Angående priser hos www.musikkhandel.no og Gjøvik Musikkhandel.

Har du funnet en vare som er priset lavere enn www.musikkhandel.no sin pris så sjekk følgende først:  Er varene helt like, ny, brukt, farge, årsmodell, fraktkostnader og eventuelt utstyr som følger med.   Er varene 100% like og vår pris ligger over så send oss en melding post@musikkhandel.no  og henvis til prisen og hvor den er oppdaget. Vi sjekker raskt om vi kan matche eller går under prisen du sammenlikner oss med. Prisendringer skjer hele tiden. Ønsker du pakkepris ved kjøp av flere varer samlet så ta kontakt  for en pris.  Send på steinola@musikkhandel.no eller ring meg mellomkl 10:00-16:00  på 61136360

Prisene på mine varer tar utgangspunkt i merkeprodusentens prisanbefalinger. Dagens prispress gjør at nettbutikkers  fortjenesten er under sterk skvis, men jeg gjør alt jeg kan for at våre kunder skal få beste pris. Det er samme pris i vår forretning Gjøvik Musikk og i min netthandel www.musikkhandel.no  Selvfølgelig kan det være årsaker til at jeg  også ligger under og har beste pris på varer.