home Menu close
menu MENU

GRATIS TREKKSPILL KONSERT  I GJØVIK MUSIKKHANDEL SINE LOKALER I KALLERUDSVINGEN 5 MANDAG 14 FRA KL 14.00. ALLE ER VELKOMMEN TIL EN KONSERT UTENOM DET VANLIG.

Opplev virkelig hva en kan spille på instrument som Roland FR8x.

Netta Skog er en 28 år og faktisk verdensmester i kategorien digitalt trekkspill.

Hun er fra Finland, men reiser over hele verden og viser sine spesielle ferdigheter med det digitale trekkspillet som ingen trodde var mulig. Hun er virkelig et helt band for seg selv. Hun har bevist at Roland digital trekkspill passer godt innen Heavy Metal, Movie Soundtrack-musikk, klassisk og pop. De flere prosjektene med mange forskjellige metallband har brakt Netta på toppen av de mest interessante musikerne i Finland, og hennes unike prosjekter har brakt mange nye mennesker til å bli interessert i trekkspill.

Netta Skog er en finsk trekkspillspiller som ble født i 1990. Hun begynte å spille trekkspill da hun bare var 5 år gammel og hun har gjort mange slags musikalske prosjekter i løpet av disse årene.

I 2006 vant hun Golden Accordion-konkurransen som i utgangspunktet er den beste trekkspillspilleren i Finland, og siden startet karrieren som ekte musiker. I konkurransen spilte hun sangen “Dead to the world” fra det meget kjente finske metalbandet NIGHTWISH og den fikk mye oppmerksomhet rundt om i verden. På grunn av den forestillingen ba Battle Metal-band TURISAS henne om å melde seg inn i bandet. Netta var offisielt medlem i Turisas i 2007-2011 og fikk sjansen til å reise rundt i hele verden.

I 2015 ble Netta bedt om å melde seg inn i et annet finsk folkemusikkband kalt ENSIFERUM og derfor spilte og turnerte hun med dem over hele verden 3 år i løpet av 2015-2017.

Netta sittt største høydepunktene var definitivt året da hun vant verdensmesterskapet i digital trekkspill. Siden har hun gjort fantastisk jobb med det digitale trekkspillet og nådd mange nye folkegrupper og spesielt de unge entusiastiske musikerne.

Selv om livet til Netta for det meste har vært omgitt av heavy metal-musikk, skriver hun også egen musikk som også inneholder mye pop- og instrumentell musikk. Hun er også veldig interessert i filmlydspor og sier derfor at en av idolene hennes er Hans Zimmer. Nå for tiden har Netta sitt eget konsept for filmmusikk, “The Greatest Movies of all Time” -turen inkluderer musikk fra 8 forskjellige filmer, og alt arrangementarbeidet blir gjort av henne selv.

Netta er også kjent for å ha ferdigheter med band. Hun har hatt æren av å opptre med band som NIGHTWISH, MOKOMA, CHILDREN OF BODOM og TURMION KÄTILÖT.

ALLE 3 I ETT

Konsert video

Klassisk