home Menu close
menu MENU

Roland Integra-7 lydmodul Flaggskipet

Varenummer: 167966

Med utviklingen av SuperNATURAL lyd og Behaviour Modeling teknologi, har Roland visket ut grensene mellom akustiske og elektroniske instrumenter

Vanlig pris kr 19 330,00

Kampanjepris kr 17 500,00

Lagerstatus: Fjernlagervare-skaffes normalt innen få virkedager,hvis leverandør har på lager. Kontakt meg for leveringstid i disse Corona tider.

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

 


. Basert på disse grunnleggende teknologiene vil nye INTEGRA-7 kunne tilby musikere en gullgruve av de nyeste SuperNATURAL lydene i en rask og fullpakket 16 parts modul. Dette kraftsenteret består av en samling "greatest hits" fra Rolands lydbibliotek av flaggskipsynther og V-Drumsmoduler, pluss det ettertraktede SRX biblioteket. Den introduserer også en helt ny teknologi som kalles Motional Surround, en 17-parts ambiens motor, som lar deg kontrollere distanse og plassering av hver enkelt del grafisk innen et 360 graders lydfelt. Med den enorme kraften til INTEGRA-7 kan du skape utrolig realistiske og detaljerte orkesterarrangement, altoppslukende lyder og enda litt til.  • Flaggskip synthmodul med over 5.000 innebygde lyder

  • De siste SuperNATURAL lydene med oppgradert Behaviour Modeling teknologi for ekspressive akustiske instrumenter og nøyaktig gjengivelse av artikulasjoner

  • Kraftig SuperNATURAL synthmotor med feite analoge synthmodeller og vintage filtertyper

  • Dynamisk SuperNATURAL trommemotor med naturlig tonal karakter, hentet fra Roland V-Drums

  • "Må-ha" SRX Expansion bibliotek innebygd. Alle 12 SRX titlene er inkludert

  • Dedikerte multieffekter og EQ for hver av de 16 delene (16-part), pluss dedikert kompressor+EQ (opptil seks samtidig) til trommer og ambiensparametere til SuperNATURAL trommesett

  • Innovativ 17-parts Motional Surround ambiensmotor til stereo, hodetelefon og 5.1-kanals utgang

  • INTEGRA-7 Editor til iPad og Motional Surround VSTi Editor til SONAR software


 


 


SuperNatural drevet musikkproduksjon


Hjertet i INTEGRA-7 er dens SuperNATURAL lyder med Behaviour Modeling teknologi. SuperNATURAL speiler ikke bare lyden fra akustiske instrumenter, den simulerer også hvordan instrumentene oppfører seg når de spilles på. Med SuperNATURAL blir lyden vekket til live under fingrene dine. Uansett om den brukes i det akustiske eller elektroniske landskap, vil INTEGRA-7 legge en hel verden av ekspressive lyder i dine hender. Gjør et dypdykk i programmeringen og tilpass dine egne lyder, eller bare la INTEGRA-7 gjøre alt for deg. Med så mange flotte innebygde lyder, og med organisk respons til din spillestil, vil du oppleve et helt nytt nivå av realisme og naturlig ekspressivitet. 


SuperNATURAL akustiske lyder


Her er noen få eksempler på SuperNATURAL akustiske lyder i INTEGRA-7, og deres realistiske måte å oppføre seg på:

• Flygel
Dette nydelige flygelet har jevne og sømløse tonale forandringer mellom mykt og hardt anslag, og naturlig decay uten looping. Tonene dør ut på en vakker og organisk måte. Du kan justere en mengde parametere for å spesialtilpasse lyden.


• Elpiano
Du finner gjenskapelser av legendariske elpianoer, inkludert '68 Reed, '73 Stage, '78 Pure, '76 Tine og '81 Tine. Disse ekspressive pianoene har realistisk tangent-støy og dedikerte effekter, inkludert en helt ny phaser.


• Gitar
Gjenskap fingersettinger, plekterspill og melodiføringer på stål-, nylon- og 12-strengers gitar, i tillegg til flamencogitar, ukulele og mandolin. INTEGRA-7 har også flere elektriske modeller, inkludert single-coil Strat, samt forsterkersimuleringer som Roland JC-120 Jazz Chorus, stacks mm. El-gitar teknikker som "jazz oktav" frasering kan også enkelt gjenskapes.


• Strings
Tonehøyder har en naturlig overgang fra tone til tone når man spiller legato melodilinjer. Du kan helt uanstrengt tilføre portamento, pizzicato, staccato og tremoloteknikker som er unike hos instrumenter som fiolin, bratsj, cello og kontrabass.


• Messingblås
INTEGRA-7 har en troverdig gjenskapning av de dynamiske kolorasjonene hos messingblås, inkludert vrengeteknikk på saksofon og den distinkte oppførselen til et waldhorn. Staccato, fall og growl-teknikker gjennomføres med overbevisning.


• Etniske Intrumenter
Instrumenter fra hele verden, som for eksempel Shakuhachi (Japan) med autentisk tonesvingning grunnet blåsestyrke, Erhu (Kina) med distinkt pitchbend mellom tonene, Sitar (India) med realistisk strengeresonans, og Kalimba (Afrika) med unik vibrasjonsstøy fra brettet. Den innebygde lydpakken "ExSN1 (Expansion SuperNATURAL) Ethnic" kan lastes inn på et virtuelt kortspor for flere lyder. 


SuperNATURAL Synthesizer


SuperNATURAL kraften i INTEGRA-7 strekker seg langt utover de akustiske instrumentene. Den er pakket med SuperNATURAL synthlyder som omhyggelig gjenskaper den feite lyden fra vintage synther, med ekspressive filtere og unike envelopes. Du finner dessuten hundrevis av PCM waveforms, i en skattekiste av klassisk digitalsynth fra 80- og 90-tallet. Du kan til og med redigere lydene på iPad med en intuitiv dedikert editor applikasjon.


SuperNATURAL trommer og SFX


I tillegg til ekspressive akustiske lyder og fullblods synther under panseret, har INTEGRA-7 også en SuperNATURAL trommemotor fra Roland V-Drums. Takket være Behaviour Modeling teknologi kan INTEGRA-7 groove som en ekte trommis. Trommesettene responderer på en naturlig måte til velocity, med sømløs overgang fra svakt til kraftig. Spill raske fills som ikke høres ut som en sjøsyk maskinpistol, og lag flytende trommevirvler på skarp, tam og cymbaler med sanntidskontroll over hurtighet og volum via mod lever. Trommedelen har tilogmed egen romklang, pluss seks COMP+EQ sett som kan benyttes individuelt. Et helt nytt SFX Kit tilbyr stor variasjon av realistiske lyder som bilkrasj, dørslamring, fotskritt, fugler og mye mer. Glimrende til filmmusikk, og mange av effektene har dessuten sanntidskontroll. Du kan for eksempel ved hjelp av mod hjulet kontrollere lyden av et virtuelt publikum (mengden klapping og roping) eller lyden av havet, regn eller vind.


Essentielle Lyder fra Rolands arv


Roland har en lang og flott historie når det gjelder å skape populære synther, og mange musikere sverger fortsatt til sitt gamle utstyr. INTEGRA-7 har fått en "greatest hits" samling av tidligere synther. Alle lydene fra XV-5080 er der, alle 12 SRX titlene inkludert SRX-05 Supreme Dance med essensielle lyder fra TR-808 og -909, SRX-06 Complete Orchestra med en enorm samling orkesterinstrumenter og spesialeffekter, og SRX-09 World Collection som er et helt leksikon med etniske instrumenter. INTEGRA-7 har fått fire virtuelle ekspansjonskort som kan brukes til å laste inn fire SRX biblioteker samtidig. Med alle disse klassiske lydene tilgjengelig, pluss et lass med oppgraderte SuperNATURAL lyder, bringer INTEGRA-7 fortiden, nåtiden og fremtiden sammen i ett og samme instrument!


Merk: Siden INTEGRA-7 bruker den nyeste MFX motoren, vil ikke innebygde SRX expansion bibliotek nødvendigvis låte helt identisk som tidligere moduler og synther. INTEGRA-7 kan ikke laste inn data fra XV-5080.


Motional Surround


INTEGRA-7 introduserer en ny æra innen luftig lyddesign. Motional Surround, hentet fra Rolands egen RSS (Roland Sound Space) teknologi, lar deg ikke bare kontrollere høyre/venstre panorering, men også dybde, ja til og med plassere lyder bak deg! Et soloinstrument kan f.eks. plasseres nært, mens perkusjon kan plasseres langt unna, og dermed skape et lydfelt med naturlig bredde og dybde. Motional Surround er særlig imponerende når det brukes på orkestersimuleringer. Denne spennende nye prosesseringen kan også benyttes på eksterne lydkilder. Koble til en audiospiller eller instrument i INTEGRA-7's input og dynk det i Motional Surround. Rediger parametere i sanntid via MIDI, dedikert iPad app eller VSTi plug-in editor for DAWs som f.eks. SONAR. Du kan til og med spille inn Motional Sourround bevegelser som automasjon i SONAR. Motional Surround støtter vanlig stereo så du kan oppleve effekten med kun to høytalere eller hodetelefoner. 5.1 kanals support gir maks utbytte med fem høytalere og en subwoofer. 


Førsteklasses hardware


INTEGRA-7 er både stilig og solid. Den kommer i et robust metall chassis med vakkert design, og er bygget for å tåle flere tiår med bruk i rack, enten i studio eller på veien. De interne komponentene i INTEGRA-7 er førsteklasses, inkludert D/A konvertere med meget lavt støynivå. Den har også fått dedikerte effektprosessorer, så du slipper å tenke på CPU. Hver av de 16 delene har sin egen MFX og EQ, i stedet for å dele de samme effektene med alle de andre. Over hele frontpanelet til INTEGRA-7 finner du dedikerte knapper for rask tilgang til lyder og effekter, pluss et stort verdihjul omgitt av navigasjonsknapper. Den har et LCD som er lett å lese, og du kan justere kontrast og lysstyrke. Bakpanelet har et stort utvalg av allsidige tilkoblinger, inkludert stereo XLR utganger, åtte individuelle jack-utganger, digital (coaxial) utgang, MIDI in/out/thru, og USB port som støtter audio streaming opp til 24-bit/96kHz. For bekvemmelighet og fleksibilitet vil du finne jack-inngang på både front og bakpanel.


Kule funksjoner og tillegg


INTEGRA-7 er fullstappet med innovative og kraftige funksjoner, inkludert en Tone Finder Wizard som organiserer over 5.000 lyder i logiske kategorier. Bare trykk på den dedikerte Tone Finder knappen og velg kategori. Når du har funnet en lyd trykker du bare på volumknotten for å høre på den. Forhåndsvisningen spiller en passende frase til hver lyd slik at du får en idé om hvordan den oppfører seg i forhold til artikulasjoner.
Andre funskjoner man bør merke seg er et GM2 lydsett av ekstremt høy kvalitet (bruker alle fire virtuelle kortplasser) til å spille av SMF-filer via eksterne sequencere, seks ekstra SuperNATURAL lyder (bruker en virtuell kortplass hver), USB minneport på frontpanelet (til lagring av settinger) og en spesiell iPad

Video
:
Ekstra utstyr til varen

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Spesifikasjoner

Specification

Sound Generator Section
Maximum Polyphony
128 voices (varies according to the sound generator load)
Parts
16 parts
Tones
SuperNATURAL Acoustic SuperNATURAL Synth SuperNATURAL Drum Kit PCM Synth PCM Drum Kit * GM2 compatible sounds are included.
Expansion Virtual Slots
4 Slots * The following titles are loaded from the internal memory into the virtual slots. SRX Series (12 titles) SRX-01 Dynamic Drum Kits SRX-02 Concert Piano SRX-03 Studio SRX SRX-04 Symphonique Strings SRX-05 Supreme Dance SRX-06 Complete Orchestra SRX-07 Ultimate Keys SRX-08 Platinum Trax SRX-09 World Collection SRX-10 Big Brass Ensemble SRX-11 Complete Piano SRX-12 Classic EPs Expansion SuperNATURAL Sounds (6 titles) ExSN1 Ethnic ExSN2 Wood Winds ExSN3 Session ExSN4 A.Guitar ExSN5 Brass ExSN6 SFX Expansion Hi-Quality PCM Sounds (1 title) ExPCM HQ GM2 + HQ PCM Sound Collection * The SRX Series and the Expansion SuperNATURAL Sounds use one virtual slot per title. * The Expansion Hi-Quality PCM Sounds use all four virtual slots.
Effects
Multi-Effects: 16 systems, 67 types Part EQ: 16 systems Drum Part COMP+EQ: 6 systems Motional Surround Chorus: 3 types Reverb: 6 types Master EQ
Other
Display
256 x 80 dots graphic LCD (with backlit)
Connectors
PHONES jack (stereo 1/4-inch phone type) INPUT jacks (L, R) (1/4-inch phone type, Front) INPUT jacks (L, R) (1/4-inch phone type, Rear) OUTPUT A (MIX) jacks (L, R) (1/4-inch TRS phone type) OUTPUT A (MIX) jacks (L, R) (XLR type) OUTPUT B jacks (L, R) (1/4-inch phone type) OUTPUT C jacks (L, R) (1/4-inch phone type) OUTPUT D jacks (L, R) (1/4-inch phone type) DIGITAL AUDIO OUT jack (COAXIAL) MIDI connectors (IN, OUT, THRU) USB COMPUTER port (Audio/MIDI) USB Memory port AC IN jack
Power Consumption
18 W
Accessories
Owner's Manual DVD-ROM (SONAR LE) Power Cord
Options (sold separately)
USB Flash Memory * Use USB flash memory sold by Roland. We cannot guarantee operation if other products are used.
Size and Weight
Width
481 mm
18-15/16 inches
Depth
262 mm
10-6/16 inches
Height
89 mm
3-9/16 inches
Weight
3.9 kg
8 lbs. 10 oz.