home Menu close
menu MENU

Roland TD-17KV Digitalt trommesett

Varenummer: 178014
Nyhet
kr 14 450,00

Lagerstatus: Fjernlagervare - skaffes normalt innen 3-8 virkedager, hvis leverandør har varen på lager. Kontakt oss for leveringstid.

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Bli en bedre trommeslager, raskere


Når du er seriøs med trommespillet ditt trenger, du et trommesett som matcher ambisjonene dine. V-Drums TD-17 series lar teknikken din skinne gjennom, og hjelper deg med øving som tar deg videre. Ved å kombinere en lydmotor i TD-50-klasse med nyutviklede pads, har vi skapt et prisgunstig elektronisk trommesett som gir en autentisk følelse av å spille på akustiske trommer – og som gjenskaper den fysiske bevegelsen, stikke-koordinasjonen og hand/fot-kontrollen alle trommeslagere trenger. Et arsenal med innebygde coaching-funksjoner måler din teknikk og progresjon, og vil øke motivasjonen. Å bli en bedre trommeslager er fremdeles mye hardt arbeid, men TD-17 kan hjelpe deg dit.


 
Autentisk spillefølelse og verktøy som forbedrer ferdighetene dine


Om du som regel spiller akustiske trommer, skulle du ikke trenge bytte spillestil for å bruke et elektronisk trommesett. Du kan bruke samme spilleteknikk som du ville gjort på et akustisk trommesett, uten kompromisser, takket være den store 12-toms skarptrommen* og hi-haten** som kjennes helt naturlig ut. Sistnevnte kan til og med monteres på et helt vanlig hi-hat-stativ. Lydene er basert på lydmotoren fra flaggskipet TD-50, og de reproduserer til minste detalj karakteren og tonen fra akustiske trommer – med ultrarask responstid.
* PDX-12 12” snare pad er bare inkludert med TD-17KV og TD-17KVX
**VH-10 hi-hats er bare inkludert med TD-17KVX


 
Det essensielle verktøyet for å forbedre dine trommeferdigheter


Først og fremst: trommeslagere bør kunne holde et stødig beat før de går videre til mer spennende teknikker. Men å mestre grunnleggende ferdigheter er spennende det også. Det gir et solid grunnlag for å bygge videre ferdigheter – for ikke å glemme at å måle progresjonen din er svært motiverende. TD-17 modulen kommer med et Coach Mode som støtter ditt daglige øvingsregime. Du kan varme opp, utvikle ditt groove, tempo og timing, og jobbe med utholdenhet – alt med tilbakemelding som forteller hvordan du utvikler deg.


 
Bli med i ditt favorittband
publikum ikke nødvendig


Selv om det utvilsomt er gøy å spille endeløse trommesoloer, vil dette bare ta deg til et visst nivå. Du kan ta trommespillet ditt videre ved å spille sammen med dine favorittband, eller å øve inn sangene du skal gjøre på scenen. Du kan strømme dine favorittlåter trådløst til TD-17 via Bluetooth audio, og høre lyden av bandet og trommespillet ditt i hodetelefonene dine. Du kan til og med ta opp trommespillet ditt og lytte på det, for å evaluere hva du må forbedre
*TD-17KV-L and TD-17K-L do not support Bluetooth.


 
Forberedelser til livespilling


Det er viktig å spille med de samme trommelydene når du øver, som du til slutt skal bruke på scenen. TD-17 kommer med et utvalg uttrykksfulle modellerte trommelyder hentet fra flaggskipet TD-50, slik at du kan være sikker på å finne den perfekte trommelyden når du forbereder deg til konserten.


 
Lær i ditt eget tempo med online leksjoner og applikasjoner på desktopen


Foruten å ta timer hos en trommelærer, finnes det en rekke online læremetoder og leksjoner. TD-17 er designet for å hjelpe deg å forbedre deg – uansett hvordan du liker å lære.


 Leverer under press – i mange år framover


Roland V-Drums er bygget for å være til å stole på. Hele veien fra lydmodulen til pads og pedaler; hver komponent må levere i ethvert scenario og hver eneste opptreden. Pads og pedaler som brukes i TD-17 series er laget for å tåle mye juling, samtidig som spillbarheten må vedvare. Etterhvert som dine ferdigheter og ambisjoner vokser, kan du utvide ditt TD-17 ved å legge til en ekstra crash cymbal eller en skarptromme nummer to – vel vitende om at du bruker de samme holdbare komponentene som foretrekkes av proffe trommeslagere.
Video
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Spesifikasjoner

Specification

TD-17 KV

Kit configuration
Drum sound module: TD-17 x 1
Snare: PDX-12 x 1
Tom: PDX-8 x 3
Hi-Hat: CY-5 x 1
Hi-Hat control pedal: FD-9 x 1
Crash: CY-8 x 1
Ride: CY-8 x 1
Kick: KD-10 x 1
Drum Stand: MDS-4V x 1 (recommended, sold separately)
Extra trigger input jack
2 (CRASH 2, AUX)
Accessories
Sound module mount
AC adaptor
Special connection cable
Drum key
Knob bolt (for PDX-12)
Setup guide
Owner's manuals
Options (sold separately)
Drum stand: MDS series *1
Cymbal mount: MDY series
Pad mount: MDH series
Personal drum monitor: PM series
V-Drums accessory package: DAP-3X
V-Drums mat: TDM series
Noise eater: NE-100, NE-10
Kick pedal
SD card
Size and Weight (including Sound module, Kick pad, Kick pedal、Cymbals and Drum throne)
Width
1,300 mm
51-3/16 inches
Depth
1,100 mm
43-5/16 inches
Height
1,200 mm
47-1/4 inches
Weight
23.0 kg
50 lbs 12 oz
*1 MDS-4V is recommended.