home Menu close
menu MENU

Yamaha DTX402K digitalt trommesett

Varenummer: 178168
Yamaha digitalt trommesett med 287 tromme- og perkusjonslyder, 128 keyboardlyder, 10 øvingsfunksjoner, egen iOS/Android app, gummipads, rack og lydløs basstrommepedal.
kr 4 700,00

Lagerstatus: Fjernlagervare - skaffes normalt innen 3-8 virkedager, hvis leverandør har varen på lager. Kontakt oss for leveringstid.

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

DTX402 er et trommesett utstyrt med 10 profesjonelle trommesett, samtlige utstyrt med Yamahas verdensberømte lyder, inkludert akustiske effekter og elektroniske lyder. Du kan fritt blande de 287 tromme- og perkusjonslyder, samt 128 keyboard-lyder, og på den måten sette sammen det trommesettet som passer din egen stil og behov. Du har hele 40 skarptrommer, 30 basstrommer, 41 tammer/effekter, 39 cymbaler, 15 hi-hats og 118 perkusjonslyder å velge mellom.


Vi er nok mange som ville vært den der trommeslageren som stjal showet. 


Drømmen er for mange om å få spille på en stor scene, med alle strålekastere rettet mot seg og et hav av publikum foran scenen. La ikke dømmen stoppe inni deg. Den reisen starter i hjemmet med nye DTX402-serien fra Yamaha. 


Med høretelefoner og stillere pads kan du tromme i flere timer uten å forstyrre andre. DTX402 har mange morsomme øvelser og med egne apper som gjør det gøy å spille sammen med favorittmusikken din.

Med appen Rec’n’Share kan du dessuten filme deg selv, spille inn lyden direkte fra modulen og laste den opp til en Youtube-kanal.


Hvem spiller flest slag i minuttet?
– Konkurrer på nettet med andre trommeslagere og se hvem som kommer høyest på lista.


Fakta: 


- DTX402 har fått en helt ny lydmodul som tar lydkvaliteten til et helt nytt nivå med veldig forbedret bunn og høyoppløst lyd.
- Crash-symbalen har fått en ny choke-funksjon som realistisk etterligner at du demper en akustisk symbal med hånden.
- Digitaltrommene i DTX402-serien har innebygd lydkort som gjør det lett å koble den til en datamaskin, iPad eller telefon. 


Apper som fungerer sammen med DTX402:


DTX402 touch – øving, innstillinger, play along og challenge mode
Rec’n’share – filme, spill inn, last opp, øve sammen med ditt mp3-bibliotek


På modulen finner du en lydinngang som lar deg koble til eksterne lydenheter (smarttelefoner, nettbrett etc.), hvor du kan øve med favorittmusikken din, enten avspilt via tilkoblede høyttalere eller gjennom hodetelefoner. Du kan også koble lydmodulen til en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel (Lightning USB adapter for iPhone/iPad, eller OTG-kabel for Android), og på den måten sende og motta lyd- eller MIDI-data. En iOS/Android-app, DTX402 Touch, gir deg muligheten til å øve på en måte som er mer gøy, hvor det er lettere å følge med. I funksjonen Challenge Mode kan du spille sammen med de innebygde øvingssporene, som om det var et spill. Når du er ferdig med dette treningsforløpet vil du motta et “drummer’s certificate” fra Yamaha. Du kan også bruke redigeringsfunksjonen i appen til å tilpasse ditt helt eget trommesett. DTX402-serien fungerer også sammen med Rec’n’Share iOS-appen, noe som lar deg øve og spille sammen med favorittmusikken din, og dele den med vennene dine på sosiale medier.

Yamaha DTX402K består av  • Trommemodul med USB-tilkobling  • Skarptromme-pad  • Tamme-pads (3 stk.)  • KU100 Basstromme-pad (silent pedal)  • HH40 Hihat-pad/controller  • Cymbal-pads (2 stk.)  • Racksystem  • Dimensjoner - modul 269 x 147 x 39 mm  • Vekt 0,5 kg

Video
:
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg