home Menu close
menu MENU

Roland FR-8XB V-Accordion digitalt knappespill. Sort.

Varenummer: 168648

Sort. Leveres med sort meget solid gigbag i prisen. Svensk og norsk system klargjøres etter ønske. Ca. 350 melodier på USB stick som du kan spille sammen med. Siste versjon 2,5 1  

 

Vanlig pris kr 56 830,00

Kampanjepris kr 53 400,00

Lagerstatus: Fjernlagervare - skaffes normalt innen 3-8 virkedager, hvis leverandør har varen på lager. Kontakt oss for leveringstid.

Nedlastbare dokumenter

Dansk kvikkmanual
Dansk kvikkmanual
Norsk kvikkmanual for versjon 2,0
Norsk kvikkmanual for Roland fr-8x versjon 2,0
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vi leverer alle Roland FR-8X V-Accordion oppgradert til versjon 2.5


.


En ny kraftig oppdatering av operativsystemet gjør ditt Roland FR-8X enda bedre enn før.


Du vil høre at det låter mere naturlig enn tidligere og det har kommet flere nye smarte funksjoner : 


Nyutviklet Sordina, som låter utrolig naturtro og fint 


Transpose status, Sordina on/off,  Wav/mp3 volum,  Transpose og Looper volum kan nå lagres i hvert brukerprogram, og det vises i displayet. 


Wav/MP3 filer med link til brukerprogram, slik at et ferdig komp enkelt kan spilles av med din valgte trekkspill-lyd. Nå kan du lage dine egne ''brukerprogram med komp''. 


De som spiller sammen med andre og bruker transponering mye, kan lagre transpose-settingen i brukerprogrammet.


Flere profesjonelle variasjonsmuligheter i orkester - akkord seksjonen med valgbare akkord inversjoner som også kan settes til å skifte automatisk mens man spiller.  


Poly/mono og portamento time på synth og orkester lyder.


 Nye trommefunksjoner samt trommer og perk nå også mulig i free bass mode.


 Looperen blir et mye mer anvendelig verktøy, med lagring av loops som kan linkes til dine brukeprogram.


 Du vil også få med nye lyder – vårt eget «folkets favoritt» lydoppsett beregnet for den norske trekkspiller – kun hos Gjøvik Musikk.


 


Den ultimate fusjon av teknologi og tradisjon


Med det nye V-Accordion FR-8xb har Roland fullendt synergien mellom det tradisjonelle trekkspillets spillbarhet og moderne digital kraft. Det nye V-Accordion flaggskipet er utviklet med hjelp fra noen av verdens beste trekkspillere, og er proppet med funksjoner og forbedringer – inklusivt et nydesignet knapp type keyboard– hvilket gir et hittil usett uttrykk og allsidighet. Den innovative Dynamic Bellows Behaviour-teknologien gir  ekte belgrespons som på et akustisk trekkspill, mens den utvidede lydsamlingen, fire kraftige multieffekter, en innebygget looper og mye mer gir deg et utrolig instrument på en fantastisk dynamisk og musikalsk reise. FR-8xb sammensmelter høyteknologi med den vante akustiske traditsjonen, og resultatet er en ny kreativ frihet for alle trekkspillere. • Rolands aller beste trekkspill med knappesystem, med mange forbedringer etterspurt av profesjonele trekkspillere

 • Nyutviklet Dynamic Bellows Behaviour-teknologi emulerer den naturlige belgrespons som på et akustisk trekkspill i alle registre

 • Enkel, innebygget batterilader via AC-adapter

 • Redesignet knappesystem keyboard med forbedret respons, autentisk utseende og mindre støy

 • En stor samling trekkspillyder fra hele verden, pluss 180 orkester- og perkusjonslyder og verdensklasse Virtual Tone Wheel orgler

 • Fire kraftige multieffektprosessorer (MFX) med dedikert MFX for Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2 og Orchestra Chord-seksjoner

 • Helt nytt brukergrensesnitt med et stort og lettlest fargedisplay, intuitivt panel-layout og tre programmerbare brytere som kan velges med haken til håndfri kontroll av forskjellige funksjoner

 • 1400 bruker program-hukommelser gjør det mulig å lagre dine egne brukeroppsett, slik at de passer til enhver spillesituasjon

 • Innebygget looper for å skape øyeblikkelig backing-akkompagnement mens du spiller

 • Opptak og audio-avspilling via smart USB-hukommelse; USB host port for tilkobling til datamaskin

 • Leveres i rød og sort finish


Ekte akustisk respons med Dynamic Bellows Behaviour


Dynamic Bellows Behaviour-teknologien er nyutviklet spesifikt til FR-8xb, og representerer et stort gjennombrudd for digitale trekkspill. I et akustisk trekkspill skapes lydene når rørbladene vibrerer i den luftstrømmen som genereres ved belgens bevegelse; Belgens motstand varieres hele tiden avhengig av hvor mange rørblader som velges, og hvor mange toner som spilles på én gang. I FR-8xb justerer Dynamic Bellows Behaviour automatisk luftgjennomstrømmingen i belgene i sanntid, basert på det valgte register og antall toner som spilles, hvilket gir en nøyaktig gjengivelse av den velkjente og komfortable belgfornemmelsen du har på et akustisk trekkspill. Dynamic Bellows Behaviour kan helt enkelt skrus av for den som heller vil ha den belgfølelsen man finner på de tidligere V-Accordion.


Redesignet brukerflate med fargedisplay og intuitiv panel-layout


FR-8xb har et helt nydesignet brukergrensesnitt som er kraftigere og enklere å betjene enn på tidligere modeller.  Et stort, innfelt fargedisplay gjør det enkelt å editere de forskjellige parametre mens det nye panel-layout leverer rask, intuitiv betjening via de mange dedikerte knappene og skruknottene. Tre helt nye programmerbare brytere som kan velges med haken gjør det mulig å kontrollere forskjellige funksjoner som f.eks å endre register, velge brukerprogram med mer uten å ta hendene bort fra tangenter og knapper.  I tillegg leverer de 1400 brukerprogrammene mer enn rikelig oppbevaring til dine egne innstillinger, og med rask innlesing i enhver situasjon.


Alt-i-étt betjening og innebygget batterilader


FR-8xb er et helt igjennom selvforsynt instrument, komplett med et oppladbart innebygget batteri og innebygget stereo forsterkersystem. Batteriladingen gjøres meget enkelt ved å koble til den medfølgende batterieliminatoren direkte i ditt FR-8xb, og du kan spille samtidig med at trekkspillet lades opp. Alle tilkoblinger er nå plassert direkte på instrumentet, inkludert MIDI, USB og audiojack slik at du kan koble til en ekstern forsterker eller opptakssystem.


Nytt keyboard av knappetypen


FR-8xb er utstyrt med et helt nydesignet keyboard av knappetypen som integrerer en ventilmekanisme som gir en spillefølelse som på et akustisk trekkspill. I tillegg er også knappene laget av et syntetisk perlemateriale som gir et profesjonelt utseende med en utrolig anslagsfølelse.


Utvidet samling av lyder i verdensklasse


Utover en stor samling av autentiske trekkspill-lyder fra hele verden er FR-8xb utstyrt med over 180 orkester- og perkusjonslyder som gir deg muligheten for å ta din musikk ut på en ny og ukjent reise. Inkludert er tradisjonelle instrumenter som blåse og strengeinstrumenter, samt elektriske og akustiske gitarer, kor, kirkeorgel, harpe, etniske lyder, synthesizere og flere komplette trommesett. Med Virtual Tone Wheel lydprosessoren kan du spille fantastiske orgel-lyder ved hjelp av Treble (øvre), Chord (nedre) og Bass (pedal)-seksjonene, og med harmonic bar controls kan du skreddersy dine orgel-lyder til enhver musikkstil. Det er fire interne hukommelser (8 MB hver) til å laste inn nye lyder fra Rolands lydbibliotek. 


Zoner, lag og trommer


Med FR-8xb er flere lag og zone setupfunksjoner tilgjengelige enn noensinne før. Whole, Zone, High og Low er nå mulige på høyre-hånds keyboardet, hvilket gir deg muligheten for å spille opp til fire forskjellige lyder samtidig. Venstre-hånds keyboard har nå også muligheter for å inkludere layerfunksjoner. De programmerbare trommefunksjonene gjør at du kan spille perkusjonslyder manuelt med Bass og Chord-knappene.


Kraftige Multieffekter og intern looper


Utforsk helt nye lydbilder med FR-8xb’s fire uavhengige multieffektprocessorer (MFX) som gir dedikert prosessering til Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2 og Orchestra Chord-seksjonene. Hver prosessor har 84 forskjellige effekt-typer og gir en masse forbedringer alt fra det nyanserte til det dramatiske. Med den interne looperen kan du spille inn og legge på flere lag med lyder på stedet ved bruk av FR-8xb’s enorme lydkatalog og skape imponerende backing-komp som du kan improvisere over.


USB sangavspilling, opptak med mer


Den smarte MP3/WAV-avspilleren gjør det mulig å spille og øve med til ferdiginnspilte sanger, og til å gi deg live backing via en USB-minnepenn. Du tilkobler enkelt USB-minepennen i frontpanelet for deretter enkelt å velge avspilling av sanger med dedikerte lett tilgjengelige kontrollknapper. Og med et trykk på en knapp kan din fremførelse spilles inn direkte til USB-minnepennen. Via USB host port på sidepanelet kan du koble til ditt FR-8xb til din datamaskin og bruke den til dataoppbevaring, til brukerdefinerte V-Accordion lydinnstillinger og software oppdateringer som lett kan installeres.


STØRRE KNAPPER


Angående større knapper på diskantsiden .Knappene er originalt med 15,mm levert fra fabrikken Kan  byttes ut med 16mm eller 16,5 millimeter for de som ønsker det .


 Vi leverer også  USB minnepinner med følgende "lyd" pakker mot et mindre tillegg


 1: Dallape register


2: Guitar og Brass sound expansion


3: Special Strings Sound expansion  


4: FR8X Special Accordions Sound exspansion


5: Alpine Sound Expansion


6: Orchestra Sound expansion


7: FR8X   Special piano og keyboards Sound


8: Balkan Sound expansion


9: FR8X Special Pad & Other Sound expansion


  Eller kunder kan laste de ned selv, helt  gratis fra  Roland sin nettsid


 

Video
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Spesifikasjoner

Specification

Keyboard, Bass & Bellows
Right hand
92 buttons: button type with velocity sensitive, aftertouch via Master Bar
Left hand
120 bass buttons velocity sensitive: Standard, Free Bass mode, Orch. Bass, Orch. Chord, Orch. Free Bass
Treble Mode
C Griff Europe( svensk system) , C Griff 2, B Griff Bajan,(norsk system ) B Griff Fin, D Griff 1, D Griff 2
Bass & Chord Mode
2 Bs Rows, 3 Bs Rows A-7th, 3 Bs Rows A-5dim, 3 Bs Rows B-7th, 3 Bs Rows B-5dim, 3 Bs Rows Bx-7th , 3 Bs Rows Belgium
Free Bass Mode
Minor 3rd, Bajan, Fifth, North Europe, Finnish
Bellows
Advanced “Dynamic Bellows Behavior” technology to manage the behavior of bellows
Bellows Resistance
On, Off, -63 to 0 to +64
Bellows curve
Fixed Low, Fixed Med, Fixed High, X-Light, Light, Standard, Heavy, X-Heavy
Sound source
Max polyphony
128 voices
Tones (Accordion Set)
100 Accordion Sets, each one including: 14 Treble Registers, 7 Bass/Chord registers, 7 Free Bass registers, 7 Orchestra Free Bass registers, 7 Orchestra Bass registers, 7 Orchestra Chord registers, 180 Orchestral sounds (28 real time + others selectable by MENU), 18 Drum Sets
Reed Footages
7 Treble, 5 Bass, 3 Chord, 2 Free Bass
Additional sounds
Uploadable from USB memory and saved on internal memory
Orchestral sounds
180: 28 real time (14x2) the others selectable by MENU
Organ sounds (Virtual Tone Wheel)
32 presets for Treble, Chord and Free Bass sections, 16 presets x Bass section Up to 28 Harmonic Bar combinations customizable, can be controlled and shaped by bellows.
Orchestral Bass sounds
180: 7 real time, the others selectable by MENU
Orchestral Chord sounds
180: 7 real time, the others selectable by MENU
Orchestral Free Bass sounds
180: 7 real time, the others selectable by MENU
Drum Sets
18
User Programs
1,400: 100 User Program Bank x 14 registers
APBM (Advanced Physical Behavior Modeling)
Noises
Stopping-reed growl, Closing valve noise, Left button noise
Individual Reed Simulation
Hysteresis threshold, Expression curve, Pressure variant filter, Pressure variant pitch deviation
Switching Reed Sound Wave
By bellows acceleration, by note repetition speed
Bellows opening/closing sound change
By bellows opening/closing detection
Bellows Behavior
Dynamic Bellows Behavior technology for a perfect simulation of the bellows behavior in an acoustic accordion
Musette Tuning
Micro-Tuning Presets
16 Types: Off, Dry, Classic, F-Folk, American L/H, North Europe, German L/H, D-Folk L/H, Alpine, Italian L/H, French, Scottish
Fine Tuning reed footages 8- / 8+
-100 to 0 to +100
Effects
Reverb/Chorus/Delay
8 types, 8 types, 10 types
MFX multi effects
MFX x 4 (84 types) for: Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2, Orch Chord/Orch Free Bass
Rotary for Organ sound
Slow/Fast with Vibrato, Chorus, Overdrive and VK-Rotary
“Cassotto” simulation
Yes
Panel Controls
Knob controls & Registers
Volume, Balance, Reverb Chorus, Delay, Effect (assignable knob), 14 x Accordion/Orchestra1/Orchestra2/Organ
Encoder
Data Edit with Enter
Navigation switches
Up, Down, Menu/Write, Exit/Jump
Other switches
Set Up, Set Down, Orch 1 On/Off, Orch 2 On/Off, Organ On/Off, Accordion On/Off, Orch Bass On/Off, Orch Chord/Free Bass On/Off, Free Bass On/Off, Bass&Chord On/Off, Drums On/Off, Bass to Treble On/Off, User Program On/Off, Song List On/Off, Power On/Off, Charge On/Off, Loop/Wave/MP3 player: Loop, Reset/Stop, Play/Pause, Audio Rec
Chin switches
3 programmable chin switches
Additional switches
6 user assignable function switches on last row of bass buttons
Operation mode
Accordion, Orchest1/Organ, Orchest2, Drum
Zone, High, Low
Octave
-1, 0, +1 for Treble, -3, 0, +3 for Orchest1, Orchest2
Drum Shift
-36 to 0 to +36
Orchestra Chord Guitar Mode
Gtr Table1, Gtr Table2, Gtr Table3
Sound Edit
Orchest1, Orchest2, Orch Bass, Orch Chord, Orch Free Bass
Bass to Treble
On/Off
Part Mute
Accordion, Orchest 1, Orchest 2, Organ, Bass&Chord, Free Bass, Orch Bass, Orch Chord, Orch Free Bass
Bass & Chord with drum/percussion sounds
Programmable drum/percussion sounds for Bass/Orch Bass 2 rows, Chord/Orchestra Chord 4 rows.
Audio Player and Audio REC
MP3/Wave player from USB memory and REC on USB
Audio Loop
REC (with Overdub function) and Play
Speakers Off
On/Off adjustable via Menu parameter
Editing and Write
Full parameters for each section – New Graphic User Interface
MIDI functions
Ext. Seq. Playback (MIDI IN) or USB Computer
Accordion, Bass&Chord, Orchest1, Orchest2, Organ, Orch Bass, Orch Chord, Orch Free Bass, ALL (Local Off function)
Start/Stop MIDI TX
Send Start/Stop by pushing Alpha dial
Other
Display
Color LCD 2.4”, 320 x 240 dots
Rated Power Output
2 x 25 W
Speakers
2 x 9 cm neodymium speakers 2 x Tweeters
Wave Expansion
4 internal areas (8 MB each) to load new sounds
Power supply
AC adaptor Rechargeable Ni-MH battery pack 24 V – 4500 mA * Expected battery life under continuous use: 8 hours speaker ON mode, 11 hours speaker OFF mode
Onboard Connectors
OUTPUT jacks L/Mono (Treble), R/Mono (Bass): 1/4” phone type PHONES jack: 1/4” phone type MIDI (IN, OUT) connectors USB MEMORY port: type A USB COMPUTER port: type B DC IN connector
Accessories
AC Adaptor Power cord (for connecting the AC adaptor) Rechargeable Ni-MH battery pack 24 V – 4500 mA Owner’s Manual Reference caps for the bass buttons Reference caps for the treble buttons (only for FR-8X button type) Straps Accordion cloth Accordion soft bag
Option (sold separately)
USB flash memory (M-UF2G) Headphones: RH-200, RH-300 Rechargeable Ni-MH battery pack 24 V – 4500 mA Footswitch
Size and Weight (weight: without straps)
Width
510 mm
20-1/8 inches
Depth
260 mm
10-1/4 inches
Height
410 mm
16-3/16 inches
Weight
11.9 kg
26 lbs. 4 oz.