home Meny close
menu Meny

Yamaha Genos Workstation. Den nye "Tyros 6".

Varekode: 176975

Yamaha Genos er  den nye "Tyros 6"  som mange har ventet på. . Vi leverer med skandinavisk komplett manual  og kunder som handler Genos fra  Gjøvik Musikk  får gratis epostsupport på norsk. Tilbudsprisen gjelder uten innbytte .Vi leverer med masse ekstra filer som til. eks  over 1800 Music FInder filer fra aTyros 5  som vi legger inn i Genos nye Music Player samt at vi legger inn siste versjon av software Genos 1.3 De kommer fortsatt i versjon  1.1

Har du Tyros keyboards i innbytte så kontakt oss for godt  tilbud . 

Vanlig pris kr 51 036,00

Kampanjepris kr 37 790,00

Lagerstatus: Fjernlagervare - skaffes normalt innen 3-8 virkedager.

Beskrivelse

ProduktbeskrivelseDe første Genos er nå ute i butikkene, i hele Skandinavia. Tradisjonelt sett får vi ikke så det holder til alle bestillinger, av den enkle årsak at produksjonskapasiteten ikke kan håndtere dette. Globalt sett er det en helt utrolig interesse og hele markedet har ventet på Genos. Vi tar derfor inn sendelser med fly for at levere så raskt som mulig. Vi fordeler Genos løpende, fra de sendinger som kommer inn – ca. 1 gang i uken.


Vi vet at mange ønsker informasjon om et fast leveringsdato, men det kan vi dessverre ikke gi nå i begynnelsen. Årsaken til dette er at vi ikke vet med 100% sikkerhet hvor mange Genos vi får i hver sending. Vi forsøker å ha en rettferdig fordeling


Genos OS Firmware V 1.10
Version 1.10 finnes på vår nettside, og støtter Voice Edit og Pack installasjon via YEM V2.5. Oppdateringen kommer med nye funksjoner som Audio Multi Recording, Search funksjon på  Playlist og andre optimerte funksjoner.


Utgang til ekstern skjerm
Selve hardware utgangen er fjernet på Genos, sammenlignet med tidligere keyboards. Til dette kan man benytte en USB 2.0 til VGA adapter. Det er viktig at det er USB 2.0, og vi kommer snart en liste med testede kompatible adapterer.


Expansion Packs
Yamaha Expansion Manager (YEM) V2.5, er tilgjengelig til Windows og Mac  Den nye versjonen av YEM støtter nå Expansion Pack Management og Preset Voice Edit for  Genos. Yamaha  er også i gang med å konvertere Expansion Packs fra tidligere generasjoner til Genos. Det er allerede tilgjengelige packs på yamahamusicsoft.com. Flere pakker vil bli utgitt i månedlige partier,  en plan for dette kan finnes på vår Genos koncept side.
Eiere av tidligere Premium-pakker (f.eks. fra Tyros5) kan få gratis oppgraderingspakker til Genos og blir bedt om å kontrollere sin Yamaha MusicSoft-konto for å få flere opplysninger.  Jeg vil vennligst gjøre dere oppmerksom på at all support vedrørende MusicSoft Konto, Expansion Packs m.m. foregår via support funksjonen på www.yamahamusicsoft.com


Dessuten vil Yamaha i november tilby gratis Playlists, som viser de beste sangene, som kan  spilles med de innebygde stilarter på Genos.
Vær oppmerksom på at Genos er bakoverkompatibelt til Tyros2, og kan derfor konvertere innhold fra både MusicFinder og Registration Memory!


Den beste lydkvaliteten noensinne på en digital arbeidsstasjon.
Drevet av spesialutviklet Yamaha-teknologi, er lydkvaliteten i Genos mer utviklet enn hos noen annen digital arbeidsstasjon du noensinne har spilt. Alt du hører, enten det er det vakre CFX-pianoet, de fyldige Kino-strykene eller de kraftfulle Revo Drums, imponerer deg kraftig!


- AEM (Articulation Element Modeling)


AEM teknologien simulerer egenskapene til instrumenter. Under en opptreden reagerer teknologien på riktig måte, i sann tid, i henhold til hva og hvordan du spiller. Samplingene blir jevnt sammenføyde og artikulert - som naturlig vil skje på et akustisk instrument.


- Revo!Drum /SFX-kit


Revo!Drum kit gjenskaper den autentiske lyden av trommer. Selv når du spiller på den samme tangenten flere ganger, får du forskjellige nyanser, og skaper naturlige og realistiske lyder.InnholdUansett om du skaper eller fremfører musikk, trenger du bra innhold. Genos har et mangfoldig utvalg av innhold, med utgangspunkt i 1.710 instrumentlyder, 550 backing patterns, 216 arpeggios m.m.


-Ready to go innhold


Genos har et fantastisk innhold som vil inspirere deg fra det øyeblikket du begynner å spille.Effekter 

Fra romklang til dist, fra rotary speaker til kompressor, har Genos enestående DSP-effekt.


Ved hjelp av samme VCM-teknologi som Yamahas profesjonelle high-end miksere, har Genos midlene for å skape den perfekte lyden. Ikke bare virker effektene bra, de ser også bra ut - med et fantastisk grensesnitt.Vocal Harmony & Synth VocoderDu kan automatisk bruke forskjellige Vocal Harmony-effekter på stemmen din mens du synger, eller bruke Synth Vocoder til å legge de unike karakterene til stemmen din på synthesizer og andre lyder.
Utvid din musikkDu kan kontinuerlig utvide innholdet på Genos ved å lage og installere egne eller innkjøpte pakker. Omfanget av mulighetene for nye lyder og stiler er nesten ubegrenset.


-YEM (Yamaha Expansion Manager)


YEM er PC / Mac-programvare utviklet for å administrere innholdet til Yamaha-keyboards, og gjør det mulig å lage egne nye lyder og looper.


-Integrated Flash Memory


Genos inneholder 1,8 GB flash minne med høy hastighet lesing / lagring av egne lyder
Ta kontroll over din musikk


Intuitiv og rask kontroll 

Genos har et intuitivt grensesnitt for komposisjon og for å skape lyder.


-Touch-skjerm


Velg og endre parametere direkte med hjelp av den nye 9" fargeskjermen.


-Tildelningsbare knapper


Mens du spiller, må du ofte handle raskt for å få tilgang til visse funksjoner. Velg mellom en rekke funksjoner som skal programmeres til de 6 tildelte panelknappene, og med ett enkelt trykk kan du umiddelbart hente ønsket funksjon.Style Engine 

Genos har en rekke rytmiske bakgrunnsmønstre og akkompagnement (kalt"" Styles "") i forskjellige sjangre. Styles har sofistikerte mønstre som vil inspirere din kreativitet. Du kommer med ideen og Genos vil reagere på deg.Registration MemoryMed Registration Memory kan du lagre (eller "registrere") nesten alle panelinnstillinger til en registreringsminne-knapp, og deretter hente de tilpassede panelinnstillingene umiddelbart ved å trykke en enkelt knapp.Form din idé


Gjør en bra idé til virkelighet 

Kom i gang med din opprinnelige idé ved å velge Voice og Style. Spill og komponer og spar det som en MIDI-sang. Deretter kan du dubbe noen lyder og skape din demo eller master.Innspillingsfunksjon (MIDI/Audio)Spill inn lyd (WAV) eller Standard MIDI File (SMF) med Quick Recording-funksjonen. For mer komplekse arrangementer har Multi Recording en fullt funksjonell 16-spor MIDI sequencer med sanntid og steptime funksjonalitet.


Når du er fornøyd med opptaket, kan den lagres til den interne harddisken eller lagres på et USB-minne for enkel deling.


- Digital utgang


Den nye S / PDIF Digital-utgangen kan kobles til kompatibelt studioutstyr eller hjemmekino for å spille opp lyd fra Genos uten tap i kvalitet.
Arpeggio 

Genos har 216 Arpeggios for å forbedre din opptreden. Det finnes en rekke arpeggio-typer, noen er instrument arpeggios, andre gjenskaper strumming gitar effekter og controller arpeggios automatiseres i Live Control ved å justere lydfiltre i sanntid under opptreden.Klaviatur respons i høyeste klasseFSX-tastaturet har en førsteklasses respons med aftertouch. Tangentene er laget i en nøyaktig presisjonsprosess for en utrolig slitestyrke, forbedret stabilitet og "rask" respons. Klaviaturet har forbedret berøringsrespons som muliggjør meget stor uttrykksfullhet og dynamikk.Direct AccessDirect Access funksjonen er en snarvei til et bredt spekter av Genos-funksjoner. Bare trykk på Direct Access knappen etterfulgt av en annen panelknapp eller fotpedal for å hoppe direkte til aktuelle kontroller i displayet.Deliver Your Best Performance


Enhance your performance 

Whatever genre of music you wish to perform, Genos is ready to accompany you with world-class arrangements, punchy drums and powerful DSP/Effect. Never has there been a more perfect personal backing band.
Smakfull opptreden ( Multi Pads) 

Multi Pads kan brukes til å spille en rekke korte innspilte rytmiske og melodiske sekvenser som gir deg mer effekt og variasjon.


- Audio Link Multi Pad


Multi Pad fungerer ikke bare med MIDI-data, de lar deg også lage unikt, nytt innhold med dine egne lyddata (WAV) for å spille av under din opptreden.

Utganger i høy kvalitetLydutgangen fra Genos har en helt ny design for å levere profesjonell kvalitetslyd fra din arbeidsstasjon.


- Ny utgangskrets


Den nye 32bit Digital Audio Converter (DAC) gir høy kvalitet, definert lyd over et bredt frekvensområde, slik at Genos alltid høres i lydbilde.


- Sub out


Genos har fire sub-line-out som du kan bruke til å tilpasse lyden til ulike situasjoner.


Video
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Spesifikasjoner

Specification

pesifikasjoner

 • Antall tangenter: 76
 • Type: Organ (FSX), Initial Touch/Aftertouch
 • Berøringsrespons: Normal, Easy1, Easy2, Soft1, Soft2, Hard1, Hard2
 • Kontroller: 6 Live Control knobs (Assignable), 9 Live Control sliders (Assignable), Cross Fader, joystick, 3 Art. switches
 • Hovedskjerm: TFT Color Wide VGA LCD 9” 800 x 480 dots med touch-funksjonalitet
 • Sekunderskjerm: OLED (Live Control view) 589 x 48 dots
 • Tone Generation: AWM Stereo Sampling, AEM technology
 • Maks. polyfoni: 256 (max.) (128 for Preset Voice + 128 for Expansion Voice)
 • Presets: 1,652 Voices + 58 Drum/SFX Kits, 10 Revo! Drums/SFX, 76 Ensemble, 390 Super Articulation!, 75 Super Articulation2!, 82 MegaVoice, 40 Sweet!, 81 Cool!, 160 Live!, 24 Organ Flutes!
 • Effekter: Reverb - 59 Preset + 3 User, Chorus - 107 Preset + 3 User, DSP - Variation: 358 Preset (with VCM) + 3 User | Insertion 1-28: 358 Preset (with VCM) + 10 Use, Master Compressor - 5 Preset + 5 User, Master EQ - 5 Preset + 2 User, Part EQ - 28 Parts,
 • Vocal Harmony: 54 effekter + 20 synth vocoder, 60 User Settings, Mic Effect: Noise Gate, Compressor, 3 Band EQ | Vocal Effect: 23
 • Accompaniment Styles: 550 presets (491 Pro, 39 Session, 10 Free Play, 10 DJ),
 • Innspillingformat: WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), approx. 0.8 GB (80 minutes) per Song
 • Avspillingsformat: WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), MP3 (44.1 kHz, 64/96/128/256/320 kbps, stereo)
 • Øvrige kontroller: Metronome, Tempo Range 5 – 500, Tap Tempo, Transpose -12 – 0 – +12, Tuning 414.8 – 440.0 – 466.8 Hz, Octave Button, 9 Scale Types,
 • Minne: 58 GB integrert, eksternt via USB Flash,
 • Tilkoblinger: hodetelefoner, 3 x pedaler: 1 (SUSTAIN), 2 (ART.1), 3 (VOLUME), mikrofoninngang med Phantom power (kombojack), MIDI A (IN/OUT) , MIDI B (IN/OUT), L/L+R, R, Coaxial Digital Out, Line out: MAIN (L/L+R, R) , SUB (1, 2) , SUB (3, 4 / AUX OUT), , USB TO HOST, 3 x USB TO DEVICE, LAN
 • Dimensjoner: B: 1,234 mm H: 138 mm D: 456 mm
 • Vekt: 13.0 kg