home Menu close
menu MENU

Yamaha Genos Workstation. Topp modellen. Versjon 2.02

Varenummer: 176975

 Nå åpner det seg et nytt kapittel for Yamaha Genos med versjon 2.02   som er absolutt siste oppdatering. Nye funksjoner som akkord looper og rytmekomp resett  samt øke muligheten til  større expansjons minne fra 1.8 GB til 3.0 GB .

 

Vanlig pris kr 59 670,00

Kampanjepris kr 47 900,00

Lagerstatus: Fjernlagervare-skaffes normalt innen få virkedager,hvis leverandør har på lager. Kontakt meg for leveringstid i disse Corona tider.

Nedlastbare dokumenter

Engelsk manual
EXPANDSION MANUAL
Beskrivelse

Produktbeskrivelse
 I versjon 2.02 har de utviklet  størrelsen av noter,lyrics samt tekst  i skjermen. Samtidig har de fikset 7 andre mindre  feil /problemer i softwaren. De gjør den stadig bedre. 


Jeg  oppgraderer selv alle Genoser jeg leverer til siste versjon siden de kommer med eldre software fra fabrikken  Epost bruker assistanse ved behov på norsk for de som kjøper Genos hos oss. Vi har levert over 60 Yamaha Genos keyboards  som bekrefter det er en fordel å handle Genos fra oss. Se også vår ekstra filpakke til Genos.


 Nytt :   For å benytte ekstra skjerm så  skal det brukes en USB2-VGA/HDMI adapter, som er kompatibel med GENOS.   


Yamaha Genos er  den nye "Tyros 6". Har du Tyros eller PSR S keyboards i innbytte så kontakt meg for godt  tilbud . 


Klikk her hvis du vil vite hvorfor du bør handle Yamaha Genos fra oss.


Opplæringsvideo 


 Expansion Packs

Yamaha Expansion Manager (YEM) V2.6, er tilgjengelig til Windows og Mac  Den nye versjonen av YEM støtter nå Expansion Pack Management og Preset Voice Edit for  Genos. Yamaha  er også i gang med å konvertere Expansion Packs fra tidligere generasjoner til Genos. Det er allerede tilgjengelige packs på yamahamusicsoft.com. Flere pakker vil bli utgitt i månedlige partier,  en plan for dette kan finnes på vår Genos koncept side.
Eiere av tidligere Premium-pakker (f.eks. fra Tyros5) kan få gratis oppgraderingspakker til Genos og blir bedt om å kontrollere sin Yamaha MusicSoft-konto for å få flere opplysninger.  Jeg vil vennligst gjøre dere oppmerksom på at all support vedrørende MusicSoft Konto, Expansion Packs m.m. foregår via support funksjonen på www.yamahamusicsoft.com


Dessuten vil Yamaha i november tilby gratis Playlists, som viser de beste sangene, som kan  spilles med de innebygde stilarter på Genos.
Vær oppmerksom på at Genos er bakoverkompatibelt til Tyros2, og kan derfor konvertere innhold fra både MusicFinder og Registration Memory!


Den beste lydkvaliteten noensinne på en digital arbeidsstasjon.
Drevet av spesialutviklet Yamaha-teknologi, er lydkvaliteten i Genos mer utviklet enn hos noen annen digital arbeidsstasjon du noensinne har spilt. Alt du hører, enten det er det vakre CFX-pianoet, de fyldige Kino-strykene eller de kraftfulle Revo Drums, imponerer deg kraftig!


- AEM (Articulation Element Modeling)


AEM teknologien simulerer egenskapene til instrumenter. Under en opptreden reagerer teknologien på riktig måte, i sann tid, i henhold til hva og hvordan du spiller. Samplingene blir jevnt sammenføyde og artikulert - som naturlig vil skje på et akustisk instrument.


- Revo!Drum /SFX-kit


Revo!Drum kit gjenskaper den autentiske lyden av trommer. Selv når du spiller på den samme tangenten flere ganger, får du forskjellige nyanser, og skaper naturlige og realistiske lyder.Innhold


Uansett om du skaper eller fremfører musikk, trenger du bra innhold. Genos har et mangfoldig utvalg av innhold, med utgangspunkt i 1.710 instrumentlyder, 550 backing patterns, 216 arpeggios m.m.


-Ready to go innhold


Genos har et fantastisk innhold som vil inspirere deg fra det øyeblikket du begynner å spille.


Effekter


 

Fra romklang til dist, fra rotary speaker til kompressor, har Genos enestående DSP-effekt.


Ved hjelp av samme VCM-teknologi som Yamahas profesjonelle high-end miksere, har Genos midlene for å skape den perfekte lyden. Ikke bare virker effektene bra, de ser også bra ut - med et fantastisk grensesnitt.


Vocal Harmony & Synth Vocoder


Du kan automatisk bruke forskjellige Vocal Harmony-effekter på stemmen din mens du synger, eller bruke Synth Vocoder til å legge de unike karakterene til stemmen din på synthesizer og andre lyder.Utvid din musikk


Du kan kontinuerlig utvide innholdet på Genos ved å lage og installere egne eller innkjøpte pakker. Omfanget av mulighetene for nye lyder og stiler er nesten ubegrenset.


-YEM (Yamaha Expansion Manager)


YEM er PC / Mac-programvare utviklet for å administrere innholdet til Yamaha-keyboards, og gjør det mulig å lage egne nye lyder og looper.


-Integrated Flash Memory


Genos inneholder 1,8 GB flash minne med høy hastighet lesing / lagring av egne lyderTa kontroll over din musikk


Intuitiv og rask kontroll


 

Genos har et intuitivt grensesnitt for komposisjon og for å skape lyder.


-Touch-skjerm


Velg og endre parametere direkte med hjelp av den nye 9" fargeskjermen.


-Tildelningsbare knapper


Mens du spiller, må du ofte handle raskt for å få tilgang til visse funksjoner. Velg mellom en rekke funksjoner som skal programmeres til de 6 tildelte panelknappene, og med ett enkelt trykk kan du umiddelbart hente ønsket funksjon.


Style Engine


 

Genos har en rekke rytmiske bakgrunnsmønstre og akkompagnement (kalt"" Styles "") i forskjellige sjangre. Styles har sofistikerte mønstre som vil inspirere din kreativitet. Du kommer med ideen og Genos vil reagere på deg.


Registration Memory


Med Registration Memory kan du lagre (eller "registrere") nesten alle panelinnstillinger til en registreringsminne-knapp, og deretter hente de tilpassede panelinnstillingene umiddelbart ved å trykke en enkelt knapp.


Form din idé


Gjør en bra idé til virkelighet


 

Kom i gang med din opprinnelige idé ved å velge Voice og Style. Spill og komponer og spar det som en MIDI-sang. Deretter kan du dubbe noen lyder og skape din demo eller master.


Innspillingsfunksjon (MIDI/Audio)


Spill inn lyd (WAV) eller Standard MIDI File (SMF) med Quick Recording-funksjonen. For mer komplekse arrangementer har Multi Recording en fullt funksjonell 16-spor MIDI sequencer med sanntid og steptime funksjonalitet.


Når du er fornøyd med opptaket, kan den lagres til den interne harddisken eller lagres på et USB-minne for enkel deling.


- Digital utgang


Den nye S / PDIF Digital-utgangen kan kobles til kompatibelt studioutstyr eller hjemmekino for å spille opp lyd fra Genos uten tap i kvalitet.Arpeggio


 

Genos har 216 Arpeggios for å forbedre din opptreden. Det finnes en rekke arpeggio-typer, noen er instrument arpeggios, andre gjenskaper strumming gitar effekter og controller arpeggios automatiseres i Live Control ved å justere lydfiltre i sanntid under opptreden.


Klaviatur respons i høyeste klasse


FSX-tastaturet har en førsteklasses respons med aftertouch. Tangentene er laget i en nøyaktig presisjonsprosess for en utrolig slitestyrke, forbedret stabilitet og "rask" respons. Klaviaturet har forbedret berøringsrespons som muliggjør meget stor uttrykksfullhet og dynamikk.


Direct Access


Direct Access funksjonen er en snarvei til et bredt spekter av Genos-funksjoner. Bare trykk på Direct Access knappen etterfulgt av en annen panelknapp eller fotpedal for å hoppe direkte til aktuelle kontroller i displayet.


Deliver Your Best Performance


Enhance your performance


 

Whatever genre of music you wish to perform, Genos is ready to accompany you with world-class arrangements, punchy drums and powerful DSP/Effect. Never has there been a more perfect personal backing band.Smakfull opptreden ( Multi Pads)


 

Multi Pads kan brukes til å spille en rekke korte innspilte rytmiske og melodiske sekvenser som gir deg mer effekt og variasjon.


- Audio Link Multi Pad


Multi Pad fungerer ikke bare med MIDI-data, de lar deg også lage unikt, nytt innhold med dine egne lyddata (WAV) for å spille av under din opptreden.


Utganger i høy kvalitet

Lydutgangen fra Genos har en helt ny design for å levere profesjonell kvalitetslyd fra din arbeidsstasjon.


- Ny utgangskrets


Den nye 32bit Digital Audio Converter (DAC) gir høy kvalitet, definert lyd over et bredt frekvensområde, slik at Genos alltid høres i lydbilde.


- Sub out


Genos har fire sub-line-out som du kan bruke til å tilpasse lyden til ulike situasjoner.


Video
:
Ekstra utstyr til varen

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Spesifikasjoner

Specification

 

 
  
 Genos
Size/Weight
DimensionsWidth 1,234 mm (48-9/16")
Height 138 mm (5-7/16")
Depth 456 mm (17-15/16")
VektVekt 13.0 kg (28 lb, 11 oz)
Control Interface
KeyboardNumber of Keys 76
Type Organ (FSX), Initial Touch/Aftertouch
Touch Response Normal, Easy1, Easy2, Soft1, Soft2, Hard1, Hard2
Other ControllersJoystick Yes
Control Knobs 6 Live Control knobs (Assignable)
Sliders 9 Live Control sliders (Assignable), Cross Fader
Art. Switches 3
DisplayType Main Display : TFT Color Wide VGA LCD | Sub Display: OLED (Live Control view)
Size Main Display : 800 x 480 dots (9 inch) | Sub Display: 589 x 48 dots
Touch Screen Main Display : Yes
Language Main Display : English, German, French, Spanish, Italian | Sub Display: English
PanelLanguage English
Voices
Tone GenerationTone Generating Technology AWM Stereo Sampling, AEM technology
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 256 (max.) (128 for Preset Voice + 128 for Expansion Voice)
PresetNumber of Voices 1,652 Voices + 58 Drum/SFX Kits
Featured Voices 10 Revo! Drums/SFX, 76 Ensemble, 390 Super Articulation!, 75 Super Articulation2!, 82 MegaVoice, 40 Sweet!, 81 Cool!, 160 Live!, 24 Organ Flutes!
CompatibilityXG Yes (for Song playback)
GS Yes (for Song playback)
GM Yes
GM2 Yes
Part Right 1, Right 2, Right 3, Left
Expandability
CapacityVoice Yes (approx. 1.8 GB)
Style&Voice Set Yes (Internal Memory)
Effects
TypesReverb 59 Preset + 3 User
Chorus 107 Preset + 3 User
DSP Variation: 358 Preset (with VCM) + 3 User | Insertion 1-28: 358 Preset (with VCM) + 10 User
Master Compressor 5 Preset + 5 User
Master EQ 5 Preset + 2 User
Part EQ 28 Parts
Vocal HarmonyNumber of Presets Vocal Harmony: 54 | Synth Vocoder: 20
Number of User Settings 60 * The number is the total of Vocal Harmony and Synth Vocoder
Vocal Effect Mic Effect: Noise Gate, Compressor, 3 Band EQ | Vocal Effect: 23
Accompaniment Styles
PresetNumber of Preset Styles 550
Featured Styles 491 Pro, 39 Session, 10 Free Play, 10 DJ
Fingering Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard
Style Control INTRO x 3, MAIN VARIATION x 4, FILL x 4, BREAK, ENDING x 3
Other FeaturesOne Touch Setting (OTS) 4 for each Style
Compatibility Style File Format (SFF), Style File Format GE (SFF GE)
Multi Pads
PresetNumber of Multi Pad Banks 448 Banks x 4 Pads
AudioAudio Link Yes
Songs
PresetNumber of Preset Songs 9 Demo Songs, 11 Preset Songs
RecordingNumber of Tracks 16
Recording Function Quick Recording, Multi Track Recording, Step Recording
Compatible Data FormatAvspilling SMF (Format 0, Format 1) , XF
Recording SMF (Format 0), approx. 300 KB per Song
Functions
Audio Recorder/PlayerAvspilling WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), MP3 (44.1 kHz, 64/96/128/256/320 kbps, stereo)
Recording WAV (44.1 kHz, 16 bit, stereo), approx. 0.8 GB (80 minutes) per Song
Time Stretch Yes
Pitch Shift Yes
Vocal Cancel Yes
VoicesHarmony/Echo Yes
Arpeggio Yes
Panel Sustain Yes
Mono/Poly Yes
StylesStyle Creator Yes
OTS Information Yes
Multi PadsMulti Pad Creator Yes
RegistrationNumber of Buttons 10
Control Registration Sequence, Freeze
PlaylistNumber of Records 2,500 (max.) Records per Playlist file
SongsScore Display Function Yes
Lyrics Display Function Yes
Search Registration Bank
Overall ControlsMetronome Yes
Tempo Range 5 – 500, Tap Tempo
Transpose -12 – 0 – +12
Tuning 414.8 – 440.0 – 466.8 Hz (approx. 0.2 Hz increments)
Octave Button Yes
Scale Type 9 Types
MiscellaneousDirect Access Yes
Text Display Function Yes
Wallpaper Customization Yes
Storage and Connectivity
StorageInternal Memory Yes (approx. 58 GB)
External Drives USB flash drive
ConnectivityHeadphones Standard stereo phone jack (PHONES)
FOOT PEDAL 1 (SUSTAIN), 2 (ART.1), 3 (VOLUME), Function assignable
Microphone Yes (Combo Jack) , Phantom Power (+48V) available
MIDI MIDI A (IN/OUT) , MIDI B (IN/OUT)
AUX IN L/L+R, R
DIGITAL OUT Yes (coaxial)
LINE OUT MAIN (L/L+R, R) , SUB (1, 2) , SUB (3, 4 / AUX OUT)
USB TO DEVICE Yes (x 3)
USB TO HOST Yes
LAN WiFi built in. Standards: IEEE802.11b/g/n (IEEE802.11n 5GHz: not compatible)