Roland SPD-1K ONE KICK

Varenummer:
177725
Den enkleste måten å legge til four-on-the-floor Beats og basstromme til din opptreden. Genial til trubaduren.
kr 2 990,00 Før kr 3 330,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

Den enkleste måten å legge til four-on-the-floor Beats og basstromme til din opptreden

Roland SPD::ONE KICK er en ny type digital percussion-pad, som lar musikere legge til genuine basstromme- og perkusjonslyder til sine opptredener. Den inneholder 22 realistiske perkusjonslyder, inkludert basstromme, stomp box, shakere, kubjeller med mer. Du kan også importere dine egne lyddata inn i en av de 12 interne lydbankene. Når du er klar, kan den robuste og samtidig sensitive slagflaten spilles på med stikker, hender eller føtter. Terskelverdi for trigging kan enkelt justeres med intuitive kontroller.

SPD::ONE KICK kan drives med batterier eller på strømnettet, og kan brukes på gulvet, på et bord – eller monteres til stativ/trommesett med inkludert adapter. Den er enkel i bruk, også for musikere som ikke er så tekniske; Ved hjelp av de fire knappene på kontrollpanelet kan du endre lyd, volum, balanse med mer. Uansett om du er trommeslager, perkusjonist, gitarist, DJ eller vokalist er SPD::ONE KICK en enkel og fleksibel måte å utvide din lydpallett og styrke dine opptredener.

En digital percussion-pad du kan spille på med stikker, hender eller føtter

Hver musiker har egne behov, og dine instrumenter må utfylle din kreativitet og spillestil. SPD::ONE KICK lar deg spille på akkurat den måten du ønsker; denne kompakte, digitale perkusjons-paden kan spilles med trommestikker, hender eller til og med føtter. Du kan justere sensitivitet og terskelverdi for triggingen på få sekunder, ved å bruke to kontrollhjul på siden av enheten. Trommeslagere og perkusjonister vil elske den solide, naturlige følelsen. Gitarister kan enkelt tråkke på boksen for four-on-the-floor beats, og praktisk talt enhver musiker kan spille av lyder ved hjelp av hendene sine – uten å få såre håndflater eller fingertupper på slutten av kvelden.

Basstromme og stomp box-lyder, spesielt utvalgt for å spilles med føttene

SPD::ONE KICK inneholder 22 interne lyder, inkludert et utvalg basstrommer og stomp box-lyder, og denne paden er den som egner seg best til å bli spilt på med føttene i SPD::ONE serien. Å legge til four-on-the-floor patterns til sologitar- eller cajonspilling har aldri vært enklere. Takket være det varierte utvalget innebygde lyder og de umiddelbare mulighetene, kan du skifte lyd mellom låtene underveis i settet ditt. Og SPD::ONE KICK passer ikke bare til solo-artister: praktisk talt enhver musiker, inkludert trommeslagere og DJs kan umiddelbart få tilgang til basstrommelyder med hjelp av denne paden.

Passer rett inn i ditt eksisterende oppsett

SPD::ONE KICK er kompakt nok til å passe inn i ditt eksisterende instrumentoppsett, uten at du trenger flytte på resten av utstyret. Med det medfølgende adapteret kan du enkelt «clampe» pad-en til et hi-hat-, cymbal- eller tom-stativ* – eller et mikrofonstativ for den del. Alternativt kan SPD::ONE KICK spilles på uten å gjøre noe som helst – du kan rett og slett legge den på gulvet, på et bord eller en hvilken som helst annen solid overflate.

*Passer perkusjonsstativer med rørdiameter fra 8.0-12.7 mm.

Portabel og bygget for veien

Takket være den kompakte størrelsen og mulighet for batteridrift, kan du ta med deg SPD::ONE KICK hvor du vil. Den er lett nok til å ta med seg i en bag eller instrumentkasse, og robust nok til å reise med, takket være metallchassiset. Ved hjelp av hodetelefoner kan du til og med spille og produsere dine egne lyder mens du er på farta, og legge disse til i settlista du skal bruke den samme kvelden.

Enkel kontroll ved hjelp av bare fire knapper

Å bruke SPD::ONE KICK er svært enkelt. Her er ingen komplekse undermenyer eller tastekombinasjoner du trenger å huske. Bare velg dine lyder ved å skru bank-velgeren mellom sine 12 posisjoner, og slå på paden for å spille. Med bare fire hovedkontroller på frontpanelet har du alt du trenger lett tilgjengelig, inkludert muligheten til lå tilpasse lyder, justere overall-volum og balansere nivåer på sparket.

Gi dine opptredener en ny dimensjon med user sample import

SPD::ONE KICK er proppet med fantastiske lyder, men noen ganger trenger du dine egne samples. Du kan importere opptil fem sekunder lange WAV-lydfiler, ved å koble paden til computeren via USB (drag & drop). Lydene dine kan modifiseres på samme måte som de interne, ved å bruke tuning og effektkontroll-knapper. Om du trenger mer enn fem sekunder lange samples, sjekk ut den dedikerte SPD::ONE WAV PAD, som kan håndtere opptil 4 GB Wav audio.

Kompakt MIDI Controller for musikkproduksjon med DAW

Takket være innebygget støtte for USB-MIDI, kan SPD::ONE KICK brukes som en kompakt, digital pad-kontroller for DAWs. Dette er en fin måte å spille software-baserte lyder, og utvide dine produksjoner med realistiske MIDI-perkusjons-spor.

Ekstrautstyr
Produsent Roland