Roland trekkspill

Roland trekkspill
 1. ALLE FORDELENE MED ROLAND DIGITALE TREKKSPILL

 1. Digitale trekkspill representerer en modernisering av et tradisjonelt instrument. Dette appellerer til musikanter som ønsker å utforske nye muligheter og lyder som ikke er tilgjengelige på akustiske trekkspill.

 2. Digitale trekkspill kan simulere lyden av mange forskjellige instrumenter, noe som gir musikeren større fleksibilitet. Dette kan være spesielt attraktivt for de som spiller i ulike sjangre eller i flere band.

 3. Digitale trekkspill er ofte betydelig  lettere og mer kompakte enn deres akustiske motparter, noe som gjør dem enklere å transportere. Dette er en stor fordel for turnerende musikere og for de som trenger å bære med seg instrumentet til øvinger og konserter.

 4. Roland digitale trekkspill har MIDI-utganger og kan kobles til datamaskiner og annet musikkutstyr som til eks.lydmoduler og keyboards.  Dette gjør det mulig å bruke trekkspillet som en del av et større digitalt oppsett, noe som er verdifullt for studioarbeid og live-opptredener.

  1. Med Rolands digitale trekkspill kan musikere øve i stillhet ved å bruke hodetelefoner, eller de kan justere volumet etter behov. Dette er ideelt for de som bor i leiligheter eller trenger å øve uten å forstyrre andre.

  2. Rolands  Digitale trekkspill krever generelt mindre vedlikehold enn akustiske trekkspill, som kan ha komplekse mekaniske deler som trenger regelmessig service og stemming.

  3. Produksjon og bruk av digitale instrumenter kan være mer miljøvennlig sammenlignet med akustiske instrumenter som krever naturmaterialer som tre og metall. Dette kan appellere til miljøbevisste forbrukere.

  4. Mange digitale trekkspill kommer med innebygde læringsfunksjoner og støtte for pedagogiske apper. Dette kan gjøre det enklere for nybegynnere å lære å spille.

  5. Med digitale trekkspill kan musikere øve i stillhet ved å bruke hodetelefoner, eller de kan justere volumet etter behov. Dette er ideelt for de som bor i leiligheter eller trenger å øve uten å forstyrre andre.

  6. Digitale trekkspill kan virke mer attraktive for yngre generasjoner som er vant til digitale løsninger og teknologi i hverdagen. Dette kan hjelpe til med å rekruttere nye musikere til trekkspillmiljøet.  

 5. EKSTRA SMART ER DET Å KJØPE DITT ROLANDS SPILL  FRA NORGES STØRSTE ROLAND TREKKSPILL FORHANLDER .
  1. Kontakt Stein Ola  på  steinola@musikkhandel.no eller 95763332  

11 produkter

Angi synkende retning
per side