home Meny close
menu Meny

Roland trekkspill

Vi er og har vært Norges største forhandler av Roland v-accordion digitale trekkspill gjennom de 15 siste årene.
Det er levert flere hundre nye og brukte Roland V- accordion spill.  Kunnskapen om bruken og "tuningen"  er det ingen som kan bedre enn oss i Norge. Vi hjelper våre kunder så godt vi kan. Trengs det brukerhjelp  i butikken så MÅ det avtales tid på forhånd. 

Alle Roland trekkspill kan transponeres i alle tonearter . Samtidig har vi meget attraktive tilbudspriser og vi leverer med ca. 350 ekstra melodier, samt ekstra trekkspill-set etter ønske mot et mindre tillegg. Spillene leveres med enkle norske og eller danske kvikkmanualer. Modellene FR-4X og FR4XB  har komplett norsk brukerveiledning. Vi sørger også for at spillene har siste versjon software .. Vi sender Roland spill over hele landet i godt pakkede kartonger  og med 14 dagers fornøyd garanti. Alle typer finansieringer kan tilbys.  Vi leverer med opptil 3 års garanti og gratis brukerhjelp via epost til oss . Trenger du mer informasjon så kontakt Stein Ola Bjørnerud  på steinola@musikkhandel.no eller på telefon 95763332 10:00 til 16:00 på hverdager eller mellom kl.10:00-13:00 på lørdager.
Ønsker du å besøke oss for demonstrasjon så må det avtales tid på forhånd. 
    Både proffer og amatører bruker Roland digitalspill.

Kunder som ønsker detaljert opplæring på alle mulighetene i Rolands  digitale trekkspill  kan kontakte Runar Wold som holder til i Sandvika utenfor Oslo . Enkelttime  koster kr.500.- og kr.750.- hvis 2-3 deler en time. Avtale kan gjøres på tlf. 93619038 eller epost: runarwo@broadpark.no

Fant 12 produkter
per side
Desc
Fant 12 produkter
per side
Desc