home Menu close
menu MENU

Roland trekkspill

 NORGES  STØRSTE SPESIALIST PÅ  DIGITALE TREKKSPILL.

Jeg er Norges største leverandør av Roland v-accordion digitale trekkspill. Som autorisert Roland forhandler så har jeg de beste kunnskaper om Roland digitale trekkspill.
Klikk her hvis du vil vite mer hvordan Rolands digitale trekkspill virkemåte er og hvorfor du bør kjøpe deg et Roland spill ..

Jeg er den eneste i Norge som leverer Bugari Evo digitale trekkspill. Et hybrid instrument som har hentet det beste fra Bugari Armando med sitt mekaniske klaviatur  og trekabinett med teknologien  fra  Roland  sin topp modell FR8X spill, innebygd.

Kontakt meg hvis du trenger mer informasjon om Roland og Bugari Evo digitale spill og få gode råd.
Ring 61136360 mellom 10:00-16:00 hverdager og 10:00-13:00 på lørdager.

Anbefaler å bruke Santander Handlekonto med 4 mnd. betalings utsettelse, helt rente fritt med kun et gebyr på kr 275.- Kontakt meg for å opprette en Santander Handle konto eller kontakt www.Santander.no og søk direkte.

Se hva disse  kundene mine meldte til meg etter de bestilte seg et Roland FR8X og FR8XB .

Jeg mottok spillet i går, og det må jeg si var raskt levert. Så langt har det jeg har lært om spillets muligheter, vært utrolig interessant. Spillet er meget godt å spille på, trekkspill lydene er bedre enn på mine to akustiske trekkspill. Belgføringen er en tilvenning så det går greit.  Jeg har spilt trekkspill siden jeg var 10 år, og har til sammen opp igjennom årene hatt 10 spill, derav 3 med Midi. Men Roland FR-8X slår dem alle sammen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dette spillet. Nå gleder jeg meg til jeg finner ut hvordan jeg kan anvende spillets muligheter maksimalt.

 

Hei, En liten tilbakemelding om mitt kjøp av Roland fr-8xb 16.07.  Kjempefornøyd med spillet.  Like moro kvar dag.

Found 9 products
per side
Desc
Found 9 products
per side
Desc