home Menu close
menu MENU

Bugari Evo trekkspill

Bugari Evo

Heading overBugari Evo kategori

Gjøvik Musikkhandel er butikken i Norge som leverer Bugari Evo. Vi har flere års erfaring med  flere hundre solgte Roland FR8X, som er “hjernen” i Bugari Evo.

Dette må være det helt perfekte spillet. Armando Bugari sitt støysvake klaviatur og trekarosseri som også gjør spillet enda lettere enn Rolands FR8X, men i tillegg alle fordelene som et digitalt toppspill har og i alle mulig stilige farger.    Bugari Evo leverer digitale trekkspill som er “powered” av Roland FR8X modellen.  De leveres i nye og flere friske farger.  Spillet har nykonstruert tre karosseri og ikke fiber som Roland FR8X har og trekabinettet gir en varmere klang . Spillene leveres med  Bugari Armando sitt mekaniske og støysvake  klaviatur for både piano og knappe modellene  basert på samme materiale som er i de tradisjonelle spillene.  Naturlig luftflyt med belg dynamikk som gjør at belgen responderer som et akustisk spill.  Vekten oppgies til ca 1 kg. lettere enn Roland FR8X  Selvsagt  har spillene innebygd forsterker og 4 høyttalere . Ta kontakt med oss hvis dette er av interesse .. Gjøvik Musikkhandel  som er Roland spesialister vil levere disse spillene på bestilling helt etter kundens ønske . De kan leveres med flere varianter av farger, klaviatur, belgdekorasjoner , belghjørner mot tillegg . Sølvfargede belghjørner er standard . Luksus belghjørner leveres gullfarget mot et tillegg. Belgdekorasjoner i alle typer mønster/bilder er også mulig mot et tillegg. Spill med disse spesialtilpasninger gir noe leveringstid  Se relaterte varer på hver modell. Vi har allerede levert knappespill til en meget fornøyde kunder.Bugari Evo  leveres med ALPINE og ORCHESTRA settene ferdig innstallert fra fabrikken .  Dallape og Rolands nyere  lyd expander sett har ingen avtale med Bugari Evo og kan ikke lastes inn.  Det samme gjelder tilgangen  til Roland FR8X redigeringsprogram på PC/Mac

Kontakt oss så  sjekker leveringstiden og detaljene på ønsket modell. Normalt er det 1-3 mnd.leveringstid. Siden dette er spesialbestillinger så  ønsker vi forskudd ved bestilling. Her gjelder ikke vår tradisjonelle angrefrist siden det er spesial bestilling.

 

Klikk her hvis du vil se alle fordelene med Bugari Evo er listet opp. 

 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 46
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 46
per side
Desc