home Menu close
menu MENU

Bugari Evo trekkspill

Bugari Evo

 Vi jobber i disse dager med omorganisering av våre Bugari Evo nett sider med nye og bedre bilder og oppdaterte priser. Følg med. Sidene skal være ferdig innen 22,1,2019.

Bugari Evo leverer digitale trekkspill som er "powered" av Roland FR8X modellen.  De leveres i nye og flere friske farger.  Spillet har nykonstruert tre karosseri og ikke fiber som Roland FR8X har og trekabinettet gir en varmere klang . Spillene leveres med  Bugari Armando sitt mekaniske og støysvake  klaviatur for både piano og knappe modellene  basert på samme materiale som er i de tradisjonelle spillene.  Naturlig luftflyt med belg dynamikk som gjør at belgen responderer som et akustisk spill.
Vekten oppgies til ca 1 kg.lettere enn Roland FR8X  Selvsagt  har spillene innebygd forsterker og 4 høyttalere . Ta kontakt med oss hvis dette er av interesse .. Gjøvik Musikkhandel  som er Roland spesialister vil levere disse spillene på bestilling helt etter kundens ønske . De kan leveres med flere varianter av farger, klaviatur, belgdekorasjoner , belghjørner mot tillegg . Sølvfargede belghjørner er standard . Luksus belghjørner leveres gullfarget mot et tillegg. Belgdekorasjoner i alle typer mønster/bilder er også mulig mot et tillegg. Spill med disse spesialtilpasninger gir noe leveringstid  Se relaterte varer på hver modell. Vi har allerede levert knappespill til en meget fornøyde kunder.

Kontakt oss så  sjekker leveringstiden på ønsket modell. Siden dette er spesialbestillinger så gjelder ikke vår tradisjonelle angrefrist.    

OBS. I mangel av bilder fra Bugari Evo så vises modeller med feil klaviatur systemer.  

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 47
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 47
per side
Desc