Zoom H4nPro Handy 4-Channel Recorder All black finish

Varenummer:
176120

Renere og klarere opptak enn noen gang før. Strålende Fire-spors lydopptak for musikk, film, Podcasting og mere til. Det følger ikke med   SD and SDHC cards up to 32 GB som trengs for opptak 

kr 2 990,00 Før kr 3 195,00
På lager (1-3 dagers levering)
Nedlastbare dokumenter
Brukermanual (20.52 MB)

H4n Pro har tatt alt det beste fra H4n og løftet det til et nytt nivå.
H4n Pro er ikke bare bedre, det er overlegen på alle måter. Med mer avanserte X/Y mikrofoner, bedre preamper, og et super-lavt støynivå, kan du ta opp alt fra Indy 500 til lyden av en flagrende kolibri.

Velkommen til den nye gullstandarden i feltopptak.

 

Filmskaperens Favoritt
H4n Pro er fullpakket med funksjoner som gjør den perfekt til lydopptak for film. De innebygde X/Y mikrofonene leverer et spektakulært stereobilde, og de to XLR/jack combo inngangene gjør at du kan bruke dine favorittmikrofoner også. H4n Pro har også en hodetelefon/linje ut jack for enkelt å sende HD-stereo direkte til kameraet.


Uslåelig på konsert
H4n Pro er perfekt for å fta opp liveopptredener.  Den er i stand til å håndtere opptil 140 dB SPL, og  kan det ta opp alt fra øredøvende heavy metal til bass-tung EDM. Ta en linjenivå * stereo feed fra mikseren samt ta opp romklagen med de innebygde X/Y mikrofoneene.
* 4dBu linjenivå støttes ikke.


Podcastere og journalister
H4n Pro gir den essensielle kombinasjon av allsidighet, portabilitet, og overlegen lyd nødvendig for virkningsfulle fortellinger. Med støtte for plug-in power, kan du bruke en lavalier mikrofon for podcaster eller intervjuer. Ta opp time-stamped WAV-filer som skal synkroniseres med videoopptak i post-produksjon, eller legg til overlegen lyd direkte på video i sanntid gjennom en ? "stereo feed.


Mobilt Studio

Med overdubbing og punch-funksjoner, samt studiokvalitet instrumenteffekter og emulatorer, kan du lage sanger fra start til slutt. H4n Pro fungerer også som et 2-input/2-utgang USB lydkort for PC eller Mac. Bruke med din favoritt DAW eller medfølgende Cubase LE.


Høykvalitets mikrofonpreamper
H4n Pro har den samme høye ytelse, lav-støy mic preamper som anerkjente Zoom H5 og H6 Handy opptakere, med opptak og avspilling ved oppløsning opp til 24-bit/96 kHz. Det forbedrede støynivået (-120 dBu EIN) tar opp lyd ved lavere volumer med mindre støy og færre forstyrrelser.


Innebygd stereoopptak
X/Y stereoopptak dekker et stort område samtidig som du tar opp lydkilder i sentrum med klarhet og definisjon. Vinkelen på de to ensrettede kondensatormikrofonene kan enkelt endres fra 90 grader for et tett fokusert stereobilde til 120 grader for et bredere bilde bare ved å vri på mic kapslene.
H4n Pro har en innebygd MS dekoder for Mid-Side-opptak med eksterne mikrofoner. Dette gjør at du kan justere bredden på stereobildet, noe som gjør den spesielt nyttig for lyddesign og kringkasting.Innganger og utganger

innganger
To combo-innganger med lås for enten XLR eller ¼ "balanserte/ubalanserte jack, Inngangene håndterer MIC- og linjesignaler samt instrumentsignaler. Phantom Power på +24 eller +48 volt kan brukes på begge innganger. I tillegg har den en stereo 1/8 "mikrofon jack for eksterne lydkilder, inkludert lavalier mikrofoner som krever 2,5 volt av plug-in effekt.

utganger
En stereo ? " line/Phone ut, med egen volumkontroll  for hodetelefon eller tilkobling til DSLR, og en innebygd mono høyttaler. I tillegg USB for rask filoverføring, firmware-oppdateringer og for bruk som et 2-in/2-ut lydkort.


Med en ny gummiert, ergonomisk kropp er H4n Pro perfekt for bruk i felten eller med et kamera, nye XLR/TRS kontakter med lås sikrer at dine mikrofonkabler sitter skikkelig. 


Tre opptaksmoduser

STEREO MODE bruker de innebygde X/Y-mikrofoner (eller eksterne mikrofoner), og er praktisk for innspilling av liveopptredener, akustiske instrumenter, dialog og mer.
4CH MODE kan du ta opp med de innebygde X/Y-mikrofoner og to eksterne innganger samtidig.
MTR MODE (Multi-track-modus) gjør enheten til et fire-spors studio, med innebygde effekter, dubbe- funksjoner, og muligheten til å jobbe med tidligere innspilte lydfiler.


Opptaksfunksjoner

Pre-Record (for STEREO/4CH modus)
Pre-Record sikrer at du aldri går glipp av starten på et opptak. H4n Pro lytter kontinuerlig og får med de to foregående sekunder * når du trykker RECORD.
* Ett sekund ved opptak på 96k eller 4CH modus.

Auto-Record (for STEREO / 4CH modus)
Auto-Record starter automatisk opptak når brukerinnstilt lydnivå er oppdaget. Det finnes også en Auto-Record Stop-funksjon, som ender opptaket så snart det innkommende signalet faller under det nivå bruker har satt.


Effekter

H4n Pro innheolder studiokvalitet effekter og emulatorer for å forbedre dine opptak. Velg mellom en rekke effekter, inkludert komprimering, limiting, romklang, delay, ekko, et low-cut filter, og mer.
Det er en innebygd metronom og tuner, sammen med dusinvis av forsterkermodeller og effekter laget for gitar og bass. I tillegg kan du sløyfe-avspilling og justere tonehøyde og hastighet uavhengig av hverandre.


Filtyper
Pro tar opp lyd i både WAV og MP3 formater. Den støtter 16- og 24-bit WAV lyd ved samplingsfrekvens på 44,1, 48, eller 96 kHz. WAV-filer blir automatisk tidsstemplet , noe som gjør dem Broadcast Wave Format (BWF) kompatibel, for nøyaktig synkronisering i post-produksjon.


Batteritid
H4n Pro kjører på 2 AA-batterier, som gir opptil 6 timer i normal drift, eller opptil 10 timer når de opererer i STAMINA-modus. En valgfri AD-14 AC-adapter lar H4n Pro bli drevet fra en vanlig stikkontakt.
H4n Pro tar SD og SDHC-kort opptil 32 gigabyte . 


Stereo Mode4 Channel ModeMTR Mode

Ekstrautstyr
Produsent Roland
 •   Four-track simultaneous recording
 •     High-fidelity mic preamps
 •     Built-in X/Y stereo microphones, adjustable between 90° and 120°
 •     Record up to 140 dB SPL with X/Y microphones
 •     Two mic/line level inputs with XLR/TRS combo connectors
 •     Stereo 1/8" Mic In mini phone jack
 •     +24 or +48V phantom power for main inputs and Plug-in power (2.5V) via Mic/Line In mini phone jack
 •     Output/headphone jack with dedicated volume control
 •     New rubberized and ergonomic body with improved 1.9 inch backlit LCD display
 •     Built-in reference speaker for fast playback
 •     Records directly to SD and SDHC cards up to 32 GB
 •     Supports up to 24-bit/96 kHz audio in BWF-compliant WAV or a variety of MP3 formats
 •     Onboard Mid-Side decoding
 •     Internal mixdown: four-track to stereo and stereo to dual mono
 •     Up to 99 marks per recording
 •     Built-in effects, including compression/limiting, low-cut filtering, modulation, reverb/delay and amp models
 •     Normalize (maximum gain) and Divide (file splitting) functions
 •     Chromatic tuner and metronome
 •     Loop playback with user-defined start and stop points
 •     Variable playback speed, from 50% to 150%, without affecting pitch
 •     Variable pitch without affecting playback speed
 •     USB port for file transfer to and from computer
 •     2-in/2-out USB audio interface for PC/Mac computers
 •     Mounts to mic stand or tripod, or directly to DSLR with optional Hot Shoe adapter
 •     Runs on 2 standard AA alkaline or NiMH rechargeable batteries with up to 6 hours of operation (up to 10 hours in Stamina mode)