Ketron SD40 lydmodul Nyeste modell Toppselger. Versjon 1,31 fra Gjøvik Musikkhandel

Varenummer:
175971

Jeg har levert over 60 Ketron SD40 fra meg  i Gjøvik Musikkhandel. Jeg  leverer med siste oppdaterte versjon og ferdig midi satt opp til alle typer miditrekkspill.   Leveres med komplett NORSK bruksanvisning samt 178 ekstra styles fra tidligere Ketron/Solton moduler kun fra Gjøvik Musikkhandel Eier du et Roland FR4X/XB så kan modulen kobles slik at den låter sammen med trekkspillets høyttalere eller hodetelefon ved øving uten å forstyrre andre.    

 Jeg oppdaterer modulen til siste versjon 1.3.1  før leverering .  

kr 21 900,00 Før kr 23 390,00
Fjernlager (1-2 uker levering)
Nedlastbare dokumenter
Norsk brosjyre (1.25 MB)

KJØP TRYGT HOS  EXPERTEN.

Den norske brukeranvisningen følger med gratis  til alle SD40 kunder.  Gjøvik Musikk leverer også med   178 ekstra styles fra  eldre Ketrons moduler som er ferdig konvertert til SD40  og som leveres med bare  fra Gjøvik Musikk  .
PS: Skal det benyttes Roland FR digitale  trekkspill sammen med Ketron SD40 så må det gjøres en liten endring i modulen hvis brukeren skal får det som ønsket . Vi ordner disse settingene gratis for alle som kjøper SD 40 hos oss.     


 

Lydmodul med stor touch styrt fargeskjerm. Modulen leser de aller typer filer  filer som Wav,Midi,MP3,MP4 Avi,Movi ,Flv,Cdg,Jpg, Txt, og Pdf .
368 lyder  samt 668 GM lyder   260 rytmekomp . 4 intro, 4 variasjoner og 4 endinger  Mikrofon/gitar inngang . Benytter Ketron sine 6 eller 13 punkts pedal brett.
Størrelsen er kun 32x18x10 cm . Superfin størrelse

KETRON SD40 – markedets mest avansert  lydmodul med  akkompagnementsdel og avspiller.

Den er beregnet for trekkspilleren, keyboardisten, pianisten og andre som vil ha en multifunksjonell lydmodul med markedets kanskje beste lyder.

BERØRINGSSKJERM
Det som i største grad utmerker Ketrons produkter er at de er laget for musikere, - av musikere, og SD40 er lett å bruke med svært store tilpasningsmuligheter for hvert enkelt brukers behov og ønsker.  Dette styres av den store berøringsskjermen hvor de fleste valg legges inn for å aktiveres med et ”touch”.

REGISTRERINGER
Du får over 4000 ”lagerplasser” til dine favorittoppsett, redigerte stiler og lyder; kort sagt alt du ønsker å lagre defineres som "Registrering".

MODELLINGS funksjoner
Her finner du en rikelig mengde velkvalifiserte lyder, rytmeseksjon med rytmer og vektoriserbare samples og loops. Hvis du vil modifisere en stil (rytme) benytter du Ketrons MODELLING-funksjon hvor du fritt kan  velge nye tromme-og instrumentgrooves til en stil og deretter lagre denne som din egen.

FINESSER
Her er innebygget en liten lydmixer med effekter for vokal og gitar, og du kan om ønskelig fordele SD40 sitt lydbilde på 4 lydutganger. Utgang til stor skjerm for karaoke eller noter, samt lydopptaker og lydavspiller.  I samme enheten er det også MIDI-opptaker og –avspiller.  I tillegg vil du finne en mengde nyttige funksjoner for praktisk bruk av SD40.

BUNDLE
Gjøvik Musikk leverer SD40 med norsk bruksanvisning. SD40 kan også leveres som bundle med softbag, hardcase , volumpedal og 6 eller 13 punkts/knappers fotbryter.
Anbefaler Yamaha FC7 som volumpedal til SD40 . Den har bedre utveksling og er bred og stødig. 

SUPPORT
Hvis du trenger veiledning utover bruksanvisningen er du velkommen til å henvende deg til .post@musikkhandel.no

Mer informasjon .

 

KETRON SD40 er en ny kraftig rytme/komp modul spesielt designet for tilkobling sammen med master keyboard, digitale pianoer og MIDI trekkspill. Gjøvik Musikk setter opp modulen ferdig til det instrumentet den skal benyttes sammen med . Som lydmodul versjon av den kritikerroste KETRON SD7 keyboardet så gir SD40 de samme musikalske og tekniske funksjoner på tastaturet, og tilbyr en ny profesjonell lyd med et enormt Audio tromme bibliotek med rytme/komp stilarter i beste KETRON tradisjon med rytme/komp modellering blir det ekstra allsidig rytme/komp og med moderne multimediefunksjoner. Takket være modulens ekstremt kompakte størrelsen, er SD40 også den mest passende lydmodul for både amatører og profesjonelle musikere som reiser rundt i hele verden. Gjøvik Musikk gir gratis epost support til de som handler SD40 av oss Rytme/komp

Den SD40 har en nyskapende og profesjonell rytmekomp seksjon med 260 stilarter med et imponerende bibliotek med mer enn 300 Latin Percussion Grooves og 200 Audio trommer perfekt synkronisert med den interne klokken.

Rytme/kompet består av 4 seksjoner ABCD variasjoner med 4 Fill ins , 4 Breaks, 3 Intro og 3 Endinger for avslutting og andre funksjoner som Reintro, Key Start_Key Stopp, Start, Pause, opptelling og 5 bruker faner for tilpassede egne funksjoner. Rytme/kompet består av trommer, bass, 5 komplyder og 3 orkester variasjoner. 4 solo stemmer kan legges sammen i og det er mulig å matche dem til ABCD variasjonene av hvert rytme/komp. SD40 er svært lett å bruke og lar deg raskt endre stemmer, volum og effekt på hver stilart og deretter lagre endringene som dine egne bruker rytme/komp uten å påvirke fabrikkens biblioteket. I min liste kan brukeren ytterligere konsolidere og lagre 64 favoritt stilarter på ett sted gjør det enkelt å umiddelbart søke etter de . Rytme/komp modelleringen er et kraftig verktøy tilgjengelig på SD40 som tillater rask utvalg av hundrevis av lyd trommer, Grooves, basslinjer, piano, gitar og Orkester spor nås via den interne modelleringen i biblioteket. Og opprette en ny tilpasset ordning ved hjelp av Style Modellering er en veldig spennende opplevelse. Du finner enkelt sortimenter og kombinasjoner mellom ulike musikalske sjangere ved å bytte lyder og mønstre med en perfekt rytmisk synkronisering hele tiden.

Gjøvik Musikk leveres også med noe ekstra eldre rytme/komp fra Ketron`s velkjente arkiv. Avspillingsmulighetene i SD40 har blitt designet for å være tilpasset på forskjellige måter. Hvis du er en pianist, kan du bruke pianisten modus for å spille med en vanlig piano teknikk og likevel kontrollere auto rytme/kompet. Hvis du foretrekker å spille manuell bass da bass modus tilgjengelig som tillater deg å kontrollere harmonier som utføres med begge hender i sann tid. En ny spesiell meny har blitt utviklet for trekkspill med to valgbare moduser: Classic: Trekkspiller kan da spille manuelt med 2 stemmer for grunnbass / akkord og 3 stemmer til høyre solo spill . Dette oppsettet kan lagres i en registrering for lynrask tilbakekalling under spilling

STIL: Denne modusen utnytter rytme/kompet kontrollert av venstre hånd. Med en ny bass til Chord funksjonen kan trekkspillere også definere akkorder som normalt ikke er tilgjengelig i vanlig trekkspill teknikk

LYDER: Den nye SD40 lyd generasjon tilbyr et stort utvalg av orkester-lyder med stereo flygel, ny blåse og sax seksjoner, nye gitarer og basser alle flere pads s pluss nye strykere, trekkspill, synth,
elektriske pianoer og spesialeffekter. Det er også et rikt utvalg av tonehjul orgellyder med en sann gjengivelse av den klassiske sakte -rask rotary ( Leslie) effekt. 49 trommesett og mer enn 300 latinsk perkusjon GROOVES er også tilgjengelig. 368 lyder fordelt på 12 familier med en nøyaktig redigerings meny Lyd 2 og 3 kan legges på eller ved siden med mulighet for egne lyder. På VOICE LISTE delen kan du lagre dine egne 32 favoritt lyder. Registreringer
Registreringer kan du som og ta et bilde av modulens tilstand akkurat slik den er stil i øyeblikket og lagre disse generelle panelinnstillingene i SD40. 4 lagrings bankersom kan lagre 1024 registreringer som blir tilgjengelig. Disse registreringene betjenes enkelt på berøringsskjermen og kan raskt hentes frem ved hjelp av talltastaturet eller eksternt via MIDI. Med bruk av en dedikert APP , er det også mulig å administrere registreringer og innstillingene for SD40 for å kontrollere eksterne data av sanger, tekster, etc.
SPILLER SD40 er utstyrt med en profesjonell avspiller som kan spille av MP3, MIDI (forskjellige formater med tekster), WAV, FLV, CDG, MP4, AVI, M4A, JPG, TXT med funksjoner som Cross Fade ( trinnløs overgang), muting av solostemme og kan søke på både alfabetisk eller numerisk. Moderne visning av tekstene, TEKST og KARAOKE med evne til å visualisere på skjermen eller på en ekstern skjerm (DVI) filmer, videoklipp eller grafikkfiler i PDF-format som noter. Du kan opprette egendefinerte spillelister og har også muligheten til å få rask tilgang til favoritt filer fra din mappe. Juke Box ambient er også tilgjengelig for en raskere tilgang til sangene og en ny restyle (forandre rytme) funksjon som lar deg bytte tromme lyder på en MIDI-fil med noen av de interne Audio Drums som er tilgjengelig. Et annet viktig trekk ved SD40 er avspilleren har AUDIO flerspors som tillater avspilling av flere wave filer hentet fra en lyd-prosjekt. Volumet av 6 spor kan kontrolleres individuelt med potensiometre på panelet og klikk metronom kan sende ut gjennom hodetelefonutgang i tillegg (Aux).

OPPTAKSD40 har en lyd ( Audio ) og MIDI opptaksmeny. Det er også mulig å lagre korte deler av en melodi som kan loopes ( gjentagende) modus (også ved hjelp av rytme/komp) eller spille av komplette sekvenser i SONG modus. Lydsporet er registrert som en stereo WAV med volumkontroll for start og slutt .

DSP / MICRO / INPUT DSP seksjonen tilbyr Chorus Reverb, Phaser, Tremolo, Flanger, Rotor, Echo Delay, Tap Delay, Overdrive, Distortion, Amp simulator, Kompressor, 4 bånds EQ og også to EFX sett med 54 forskjellige typer effekter og 10 programmerbare inserts . SD40 har en mikrofoninngang (XLR) og en 3 stemmer Vocalizer (kormaskin) som kan styres fra lyd/kompet , solostemmen eller Midi-fil . Den inngangen kan også brukes som en mikrofon eller som gitar inngang. Gitaren kan benytte alle de interne DSP effekter som kan kontrolleres via fotbryter (KETRON FS 13 eller FS 6). Med en Midi gitar kan du også kjøre rytme/kompet ved å spille akkorder på instrumentet. Multimedia / brukergrensesnittet multimedia satt opp slik at SD40 inkluderer tre USB Host, en USB-enhet til å håndtere instrumentet direkte fra din datamaskin og en SD-kort tilkobling. Instrumentets
berøringsskjerm er veldig intuitivt og navigere mellom ulike menyer er lett selv uten hjelp av bruksanvisningen (som ligger inne i modulen som en Html flerspråklig fil). En lysstyrkekontroll lar deg justere lysstyrken på skjermen, spesielt nyttig i mørke lokaler. Gjøvik Musikk har også eget service verksted i huset hvis det skulle oppstå behov

 

 

Ekstrautstyr
Produsent ketron

128 note, multitimbral 48 parts.
5+1 audio tracks with separate slider control.
Master keyboard, accordion style, accordion classic, guitar mode with Efx (thru input).
3 voice vocalizer, 10 voicetron presets + 10 user.
Stereo headphone, aux separate out assign (to drums, right, bass, click).
Files recognized: Wav, Midi, Mp3, Mp4, Avi, Mov, Flv, Cdg, Jpg, Txt, Pdf.
Disk, midi, play modes, audio edit, language, footswitch, preferences, controls, video, reg, set up, arabic mode, micro/Vocal, mic2/Guitar, juke box, DSP, records.
260 styles full audio drum and groove equipped, user style section, midi drum mixer & remap, 4 arranger ABCD, 4 fill, 4 break, 3 intro, 3 ending, drum, groove, bass, chords 1-5, lower 1-2, auto fill, fill to arrange, to end, reintro, key start, key stop, restart, count in, drum boost, 4 voice set, voice to ABCD, voice & vari, 5 user tabs, V-tone.
Type: chorus, reverb, flanger, phaser, tremolo, rotary, echo delay, tap delay,equalizer, distortion, amp simulator, compressor, filter, EFX insert (54 types), 10 programmable insert chains.
In1 (Gm), In2 (Keyb), out, thru, midi setup: standard, computer & sequencer, keyboard right, accordion, player, style.
External 9V, 4A.
Lcd color tft 7”, touch sensitive 800 x 480 dots, brightness control.
Jpg & Mp4, Avi, Mov, Flv, karaoke background, movie/PDF to RGB, pic list, autoshow, Dvi: video monitor out, karaoke lyric /Mirror.
Play list, my folders, SFX special effects.
368 preset voices, new stereo grand piano, 368 user voice, 2nd voice, V-tone, double up/Down, harmony, EFX insert, voice editing.
4 bank x 1024 regs, full panel and function programming.
Html on board.
Footswitch 6 or 13, volume pedal, sustain pedal, hard case, bag.
Marker, sync/next, autoplay, lead mute, GM part, lyric off, cross fade, file search, play list, my folder, transposer, time stretching,
metronome click, midi multimix, song drum restyle.
Internal storage: SSD card 16Gb. USB: 3 Host + 1 device. SD Card external.
668 GM sounds, 5 sound banks, voice list, 48 drum sets + stereo special kit, live drum modeling.
Interactive modeling library with massive audio drums, bass, latin groove, piano, guitar and orchestral templates.
XLR input, gain control, volume, reverb, micro on/Off edit, talk.
Guitar (Instrument)/Micro2.
2 Kg. (4,4 lbs.)
Pianist (Auto-standard), bassist (Easy, expert), manual bass, bass to lowest.
HD recording: 1 stereo track, loop, audio edit with cut, normalize, midi recording, phrase and song.
Left/Right stereo, pedal volume, micro out.
32 x 18 x 10 cm. (13 x 7,1 x 4 inches).
* Specifications