home Meny close
menu Meny

Fordeler ved å handle hos oss!

 Vi har flyttet til Kallerudsvingen 5 Gjøvik. Velkommen. Se mer om det her.

 V Lave priser

Vi jobber hele tiden med å kunne tilby deg markedets beste priser på musikkinstrumenter og utstyr. Du vil alltid finne oss i toppsjiktet blant de rimeligste butikkene. Har du funnet en bedre pris et annet sted? Ta kontakt med oss, vi kan konkurrere med de fleste!

V Fast frakt

Vi opererer med fast frakt kr 99,- for alle nettordre under kr 2500.- Alle nettordre over kr 2500.- gir vi  GRATIS frakt opptil  35kg. Dette gjelder nye produkter kjøpt i vår nettbutikk. På produkter over 35kg tilbyr vi fast frakt kr 699,- Les mer om våre leveringsbetingelser her.

V 14 dager fornøyd garanti

Vi leverer alle nye varer kjøpt i vår nettbutikk, med 14 dager fornøyd garanti. Det betyr at du kan sende tilbake produktet innen 14 dager å få pengene tilbake. Les mer om fornøyd garanti og retur her.

V Verksted

Vi har gitarverksted i vår bygg i Gjøvik. Vi kan hjelpe deg med det meste innen service og reperasjon av gitarer.

V Trygghet

Gjøvik Musikk som drifter musikkhandel.no er Gjøvik`s eldste og mest kjente musikkforretning gjennom flere 10 år  . Har tusenvis av fornøyde kunder opp gjennom årene. Hos oss er det helt trygt å handle, enten om du velger å handle i vår nettbutikk eller vår fysiske butikk på Gjøvik.

V Musikkhandleren er din garanti

Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud er innehaver av Gjøvik Musikk og musikkhandel.no. Han er din garanti for at du skal bli fornøyd når du handler hos oss. Er noe blitt feil eller du som kunde ikke er fornøyd med kjøpte varer, så ta kontakt med han direkte  på 61136377 i åpningstiden eller send en epost til steinola@musikkhandel.no. SMS til 95763332 kan også benyttes samt vår Chat tjeneste på nettsiden. Vi prøver alltid å finne den beste løsningen for kunden.

 
 

Stein Ola Bjørnerud  
Musikkhandler og daglig leder
Tlf . 61136360 eller 
957 63 332 i åpningstiden som er fra 10-16 hverdager og 10-13 lørdager.
Epost: steinola@musikkhandel.no 

Stein Ola er eneeier og daglig leder av Gjøvik Musikk og musikkhandel.no.
Har drevet musikkhandel siden 1977 og har lang samt bred erfaring med musikkinstrumenter og utstyr.
Spesialist på digitale pianoer,digitale trekkspill og alle typer keyboards men kan mye om ande instrumenter og utstyr  også 
Trenger du brukerassistanse/support så benytt epost.

 Ole

Ole Kristian Østby
Gitar/Bass / Amp / Effekter
Direkte tlf:
 911 64 013
Epost: olekristian@musikkhandel.no
Gjelder det gitar, bass, gitaramper, gitarutstyr, effekter, pickups kontakt vår  "gitarmann" , Ole Kristian. Han har også ansvaret for alle gitarreperasjoner og servicer.

 

Gunnar Røstad 
Jobber hos oss enkelte dager i uken
Tangenter/PA/mikser samt blås
Epost: Gunnar@musikkhandel.no
61136360

 Elektronikk verksted :  Vi har en meget flink elektro-ingeniør her hos med mange års erfaring.  Vi er r også i Yamaha Skandinavia og Roland Skandinavia  sitt serviceverksted for hele innlandet .  

 

Rob Tijink


GItar reperatør. Trenger du service på din gitar så kan det leveres inn til oss mellom kl10:00-16:00 på hverdager eller 10:00-13:00 på lørdager I Østre Totenvei 118,  2816 Gjøvik.    


Telefon:
61 13 63 60
Epost: post@musikkhandel.no

Gjøvik Musikkhandel er Gjøvik`s  eldste og mest kjente. Eier de siste 30 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. Vi er en frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikkhandel har holdt åpent helt tilbake siden 1928.  Vi har mye erfaring og kunnskaper om våre produkter samt at vi har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at vi kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr. Vi er autoriserte forhandlere av Yamaha, Roland, Fender, Røde, Sennheiser, AKG, Pearl, Neuman, Alto , Marshall ,Vox , Casio m.m.m 
Vår nettbutikk, musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene. Fra vårt lager på Gjøvik pakker og sender vi alle  hverdager.

Hos oss jobber det  personer som har gode kunnskaper rundt sitt fagfelt og kan bistå deg på best mulig måte. Våre kundebehandlere er selv musikere, noe som gjør de godt egnet til å gi deg tips og råd. Gå til Kontakt info for å se hvem som jobber hos oss. Du kan også velge mellom å handle i vår nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke oss i vår store forretning på Gjøvik. Vi har like lave priser i butikken som i nettbutikken. Velkommen til vårt eget  store  "musikkhus" med stor gratis parkeringplass helt inn til døra. 

OBS : Se video fra Gjøvik Musikk her

 

E-post:  post@musikkhandel.no

Tlf:         61 13 63 60

 

Gjøvik Musikkhandel  v/Stein Ola Bjørnerud

Kallerudsvingen 5

2816 Gjøvik

Klikk her for google maps

 

Org nr: 941777775

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN