home Menu close
menu MENU

 

Fordeler ved å handle hos oss!

 

 V Lave priser

 

Vi jobber hele tiden med å kunne tilby deg markedets beste priser på musikkinstrumenter og utstyr. Du vil alltid finne oss i toppsjiktet blant de rimeligste butikkene. Har du funnet en bedre pris et annet sted? Ta kontakt med oss, vi kan konkurrere med de fleste!

 

V Fraktberegning

 

Vi opererer med frakberegning, der frakten på varen blir beregnet i kassen. På produkter over 35kg tilbyr vi fast frakt kr 899,- Les mer om våre leveringsbetingelser her.

 

V 14 dager fornøyd garanti

 

Vi leverer alle nye varer kjøpt i vår nettbutikk, med 14 dager fornøyd garanti. Det betyr at du kan sende tilbake produktet innen 14 dager å få pengene tilbake. Les mer om fornøyd garanti og retur her.

 

V Verksted

 

Vi har gitarverksted i vår bygg i Gjøvik. Vi kan hjelpe deg med det meste innen service og reperasjon av gitarer.

 

V Trygghet

 

Gjøvik Musikk som drifter musikkhandel.no er Gjøvik`s eldste og mest kjente musikkforretning gjennom flere 10 år  . Har tusenvis av fornøyde kunder opp gjennom årene. Hos oss er det helt trygt å handle, enten om du velger å handle i vår nettbutikk eller vår fysiske butikk på Gjøvik. 

 

V Musikkhandleren er din garanti

 

Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud er innehaver av Gjøvik Musikk og musikkhandel.no. Han er din garanti for at du skal bli fornøyd når du handler hos oss. Er noe blitt feil eller du som kunde ikke er fornøyd med kjøpte varer, så ta kontakt med han direkte  på 61136377 i åpningstiden eller send en epost til steinola@musikkhandel.no. SMS til 95763332 kan også benyttes samt vår Chat tjeneste på nettsiden. Vi prøver alltid å finne den beste løsningen for kunden.

 

 

 

 
 

Stein Ola Bjørnerud  

Musikkhandler og daglig leder

Tlf. 61136360

 mob 95763332

E-post:  steinola@musikkhandel.no

Han har jobbet i over 40 år med musikkinstrumenter og har gode kunnskaper om det meste. Spesialist på keyboard, synth og digitale trekkspill.
Benytt e-post om det gjelder brukerassistanse og support.

 

 Ole

Ole Kristian Østby

Kundebehandler

Spiller gitar og har vært innom flere band i årenes løp. Sjekk ut bandet Souls of Tide!
GitarPA, trådløst

Kontakt: olekristian@musikkhandel.no,

Telefon 61136360

Mobil  91164013

 

Øyvind Hovde

Kundebehandler
Øyvind spiller gitar i flere band. Sjekk ut Koil og Shan! Han har utdanning som elgitarist og musikkpedagog. kan en god del om basser,gitarer, slagverk og andre musikkinstrumenter med sin erfaring fra egen musikkskole.

Tlf. 91169427

Kontakt: oyvind@musikkhandel.no

Telefon 61136360

Mobil : 91169427
Epost:
oyvind@musikkhandel.no

 
Gitarservice: Trenger du service på din gitar så kan det leveres inn til oss mellom kl10:00-16:00 på hverdager eller 10:00-13:00 på lørdager I Kallerudsvingen 5,  2816 Gjøvik.    

Telefon: 61 13 63 60
Epost: post@musikkhandel.no

 

Gjøvik Musikkhandel er Gjøvik`s  eldste og mest kjente musikkhandel. Eier de siste 30 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. Vi er en frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikkhandel har holdt åpent helt tilbake siden 1928.  Vi har mye erfaring og kunnskaper om våre produkter samt at vi har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at vi kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr. Vi er autoriserte forhandlere av Yamaha, Roland, Korg,Fender, Gibson, Nord, Røde, Sennheiser, AKG, Pearl, Neuman, Alto , Marshall ,Vox , Casio m.m.m 
Vår nettbutikk, musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene. Fra vårt lager på Gjøvik pakker og sender vi alle  hverdager.

Hos oss jobber det  personer som har gode kunnskaper rundt sitt fagfelt og kan bistå deg på best mulig måte. Våre kundebehandlere er selv musikere, noe som gjør de godt egnet til å gi deg tips og råd. Gå til Kontakt info for å se hvem som jobber hos oss. Du kan også velge mellom å handle i vår nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke oss i vår store forretning på Gjøvik. Vi har like lave priser i butikken som i nettbutikken. Velkommen til vårt eget  store  "musikkhus" med stor gratis parkeringplass helt inn til døra. 

 Se video fra Gjøvik Musikk her

 E-post:  post@musikkhandel.no
Tlf:         61 13 63 60
Gjøvik Musikkhandel  v/Stein Ola Bjørnerud
Kallerudsvingen 5  2816 Gjøvik

Klikk her for google maps
Org nr: 941777775
Bankkontonummer Gjøvik Musikk 2050 06 18184

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN