home Menu close
menu MENU

Fordeler ved å handle av meg ! Personlig service og kontakt  på alle nivåer. Helt kjedefri faghandel.

Lave priser.
Jeg  jobber hele tiden med å kunne tilby deg markedets beste priser på musikkinstrumenter og musikk utstyr. Du vil alltid finne meg  i toppsjiktet blant de rimeligste butikkene. Har du funnet en bedre pris et annet sted? Ta kontakt med meg, jeg kan konkurrere med de fleste!

Fraktberegning.
Jeg opererer med fraktberegning, der frakten på varen blir beregnet i kassen.  – Les mer om våre leveringsbetingelser her.

14 dager fornøyd garanti.
Jeg  leverer alle nye varer kjøpt i min nettbutikk, med 14 dager fornøyd garanti med returrett. Det betyr at du kan sende tilbake produktet innen 14 dager å få pengene tilbake. Les mer om fornøyd garanti og retur her.

Verksted.
Gitarverksted i forretningen. Har en spesialist som kan hjelpe  med det meste innen service og reparasjon av gitarer. Lever inn gitaren i forretningen onsdag til fredag  mellom kl 10:00-16:00 og lørdag mellom kl. 10:00 til 13:00  på lørdager Jeg  sender en SMS når den er ferdig og klar til henting.
Trenger du service på andre instrumenter så klikk på denne linken :  https://www.musikkhandel.no/verksteder-for-service/

Trygghet.
Gjøvik Musikkhandel  har sin egen nettbutikk  www.musikkhandel.no  og er Gjøviks eldste og mest kjente musikkforretning gjennom flere 10 år  . Har tusenvis av fornøyde kunder opp gjennom årene. Hos meg  er det helt trygt å handle, enten om du velger å handle i nettbutikken  eller fysisk i forretningen som ligger i Kallerudsvingen 5 i Gjøvik.

Musikkhandleren er din garanti.
Jeg er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud og er innehaver av Gjøvik Musikkhandel og min egene nettbutikk  www.musikkhandel.no. Jeg er din garanti for at du skal bli fornøyd når du handler hos meg . Er noe blitt feil eller du som kunde ikke er fornøyd med kjøpte varer, så ta kontakt med  meg  på 61136360 hverdager mellom 10:00-16:00  eller send en epost til steinola@musikkhandel.no. SMS til 95763332 kan også benyttes samt vår Chat tjeneste på nettsiden. Jeg prøver alltid å finne den beste løsningen for kunden.
Forretning og nettbutikk med personlig kontakt.

Stein Ola Bjørnerud

Musikkhandler og daglig leder og innehaver.
Tlf. 61136360  mob 95763332
E-post:  steinola@musikkhandel.no
Han har jobbet i over 40 år med musikkinstrumenter og har mye kunnskaper om musikkinstrumenter og musikkutstyr.  Spesialist på keyboard, digitalpianoer  og digitale trekkspill
Benytt  e-post om det gjelder brukerassistanse og support.

 Gjøvik Musikkhandel er Gjøviks  eldste og mest kjente musikkhandel. Eier de siste 30 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. En frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikk har holdt åpent helt tilbake siden 1928.  Jeg har mye erfaring og kunnskaper om mineprodukter samt at jeg har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at jeg kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr. Jeg er autorisert forhandlere av Yamaha, Roland, Korg, Fender, Gibson, Nord, Røde, Sennheiser, AKG, Pearl, Neuman, Alto , Marshall ,Vox , Casio m.m.m
Min egen nettbutikk, www.musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene.

Du kan også velge mellom å handle i min nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke meg  i min forretning i Gjøvik fra onsdag til fredag mellom kl. 10:00-16: 00  Jeg har like lave priser i forretningen  som i nettbutikken. Velkommen til mitt “musikkhus” med stor gratis parkeringsplass rett foran døra.

Klikk her for google maps
Org nr: 941777775
Bankkontonummer Gjøvik Musikk 2050 06 18184