Røde NT55 kondensator mikrofon Overheadmikrofon

Varenummer:
175042

Kompakt kondensatormikrofon med utbyttbar kapsel, nyre og omni-karakteristikk, 3-lags high-passfilter og signaldemping. Samme ½ membran som RØDE NT5.

kr 4 795,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

RØDE NT-55 har samme lydkvalitet og soliditet som NT-5, men er i tillegg ustyrt med høypassfilter, dempeledd og en ekstra kapsel med kule karakteristikk (Røde NT-45-O).

Etter at RØDE NT-5 ble lansert, har Røde mottatt stadig flere tilbakemeldinger fra lydteknikere verden over som kan fortelle at nettopp denne mikrofonen er deres førstevalg når det gjelder "sigarmikrofoner" - enten det gjelder i studio eller live situasjoner. Når det da dukket opp spørsmål om det var mulig for Røde å lage en mikrofon med samme basis som NT-5 men med ytterligere noen tilleggsfunksjoner, skapte RØDE NT-55.

RØDE NT-55 har samme lydkvalitet og soliditet som NT-5, men er i tillegg ustyrt med høypassfilter med 3 instillinger (flat, 75Hz eller 150Hz) og dempeledd (0, -10 eller -20 dB demping). I tillegg til dette leveres RØDE NT-55 med en ekstra kapsel som muligjør kule karakteristikk (Røde NT-45-O). Resultat av dette er en meget brukervenlig mikrofon med med mange bruksområder, det være seg innen studio, konserter, film, tv, teater m.m.

Ekstrautstyr
Produsent Røde

• 3-lags switch for 0, -10 eller -20dB.
• 3-lags highpassfilter, rett, 75 eller 150Hz.
• Leveres med utbyttbare hoder (nyre og rundopptager)