MUSIKKHANDLER`N INFORMERER.

Jeg gir meg ikke. Som 68- åring bør en kanskje pensjonere seg, men jeg har ingen planer om det foreløpig  . Det har vært og er fortsatt utfordrende  tider,også i musikkbransjen. Ekstremt høye strømpriser for lokalene, husleieøkninger,renteøkninger gir ekstra utfordringer.

For å overleve de siste 2-3 årene med pandemi, i tillegg til det ovennevnte, måtte det gjøres store endringer. De siste 24 mnd. har jeg jobbet helt alene i forretningen og med nettbutikken.
Det er nokså utfordrende å virke alene på alle områder, men med mange hyggelige og tålmodige kunder som handler, er jeg fortsatt "oppe og går". Trafikken i forretningen heller mer og mer over til min nettbutikk som er åpen døgnet rundt- med lik pris i forretning og nettbutikk. Flere vil ha varene på døren.

For å rekke med alle oppgavene og henvendelsene alene, har forretningen åpent kun etter avtale på mandager og tirsdager. Ellers er forretningen  og sentralbord åpen onsdag, torsdag og fredag fra. kl 11:00 til 15:00 samt lørdag 11:00-13:00. Ta kontakt for mulig avtale utover åpningstidene.  Er jeg opptatt og du ikke får svar, ser jeg du har ringt og jeg ringer tilbake. 

En voksen kropp trenger også noe vedlikehold og må av og til inn til "service". Når dette skjer, må forretningen holde stengt for kunder. Dørene åpnes da kun for mottak av varer fra leverandører.
Avvik fra åpningstidene varsles alltid på min nettside i linken Åpningstider til forretningen. Følg gjerne med der så du ikke kommer til stengt forretning.

Takker alle mine tålmodige kunder som får meg til å utfordre de store kjedene .