home Menu close
menu MENU

Kjøpsbetingelser

- Priser
Vi oppererer med samme pris i vår nettbutikk og forretning. Alle priser på nye varer er inklusive 25% merverdiavgift. Vi tar forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurser, lovpålagte endringer  eller vesentlige prisendringer fra våre leverandører.  Vår pris betyr at varen har en fast lavpris eller tilbudspris. Vi tar også forbehold om ev. feiltrykk av priser.

- Garanti
Vi leverer alle nye varer med 2 års garanti  og noen med 3 års garanti samt 5 års reklamasjonsrett.

- Restordre

Restordre ettersendes fraktfritt

- Hasteordre
Du kan bestille varer med levering over natten til de fleste steder i Norge, dette koster ekstra. Vi anbefaler å avtale med en  kundebehandler hos oss.

- Produktspesifikasjoner
Vi gjør vårt beste for at alle oppgitte spesifikasjoner skal være korrekte. Vi opplever likevel at varene endres av produsenten eller at vi må skifte leverandør. Vi tar derfor forbehold når det gjelder spesifikasjoner. Ved feil eller endringer har du full bytterett.

- Skade ved transport
Vi tar ansvaret for at varene kommer frem til deg i god stand. Dersom emballasjen er skadet må du kontrollere forsendingens innhold før du godtar mottaket /leveringen. Gjør deretter merknader på på fraktbrevet eller på Postens skjema og meld skaden til oss.

- Bytting
Dersom du ønsker å bytte mottatt vare av helt andre årsaker enn nevnt over, tar du kontakt med oss så prøver vi å finne en god løsning.

- Angefrist / Retur
Når du handler i vår nettbutikk, har du 14 dager angrefrist ihh til forbukerloven (gjelder ikke software og spesialbestilte varer). Ta gjerne kontakt med oss før retur. Dersom du ønsker å benytte angrefristen og returnere varen til oss, må du som kunde selv betale returkostnaden. Returforsendelser må ikke sendes i oppkrav.

- Pakker som ikke hentes ut
Dersom du velger å ikke hente ut din pakke når den ankommer ditt lokale postkontor, må du kontakte oss. Fraktkostnader for uavhentede pakker som kommer i retur til oss, uten avtale, vil bli fakturert deg som kunde.

- Utsolgt produkt
Dersom vi er utsolgt for et produkt på vårt lager, vil vi der det er mulig levere tilsvarende produkt etter avtale med kunde. Eller så ettersender vi produktene vi mangler straks vi får den på lager. Du vil bli informert om slike hendelser.

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN