Roland Jupiter X 61 semiveide tangenter.

Varenummer:
179133

Siden JUPITER-4 ble lansert i 1978 har JUPITER-navnet markert høydepunktet for Rolands lyd og spillbarhet. Kun 1 stk. til denne prisen. Helt ny  i uåpnet kartong.  

 

kr 28 500,00 Før kr 30 450,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

Rolands synthesizere med JUPITER-navnet inneholder de mest avanserte lydteknologiene, er suverene i spillbarhet og er laget av førsteklasses materialer.

 JUPITER-X kombinerer klassisk Roland-design og førsteklasses konstruksjonskvalitet med en kraftig ny synthmotor. Den gjenskaper nøyaktig ettertraktede instrumenter fra vår lange historie med sjangerdefinerende lyder. Og med flere lag, massevis av polyfoni, og avansert hands-on-kontroll kan du skape enorme, rommelige lyder som har like mye gnist som de er varme og punch.

Ikonisk synthesizer med legendarisk lyd og design.
JUPITER-X med 61 tangenter er toppen av Rolands lydkvalitet og design. Konstruksjonen som er bygget kun i metall har gjennomgående førsteklasses materialer, og det helt nye tangentbrettet med aftertouch er det beste vi noensinne har laget. Et kjent layout og stort utvalg av kontrollere lar deg dykke ned i og enkelt forme lydene dine, enten du komponerer i studio eller opptrer på scenen.

Klassisk analog til vintage digital Og enda lengre.

JUPITER-X er utstyrt med vår aller nyeste lydmotor, som kan forvandle seg til legendariske synther fra den lange historien vår med sjangerdefinerende lyder. Den er så fleksibel at den kan reprodusere de svært ettertraktede analoge klassikerne våre, slik som JUPITER-8, JUNO-106 og SH-101, i tillegg til digitale maskiner slik som vintage XV-5080 og moderne RD-pianoer. Du får også mange av Roland trommemaskiner som er grunnlaget for elektronisk- og dancemusikk, slik som TR-808, TR-909, CR-78 m.fl. Den er som et studio fylt med vintageutstyr, med moderne muligheter og avansert synthmotor slik at du kan utforske ukjent terreng i lydlandskapet.

Intelligent. Inspirerende.

Trenger du noe fantastisk, raskt? JUPITER-Xs I-Arpeggio er neste generasjons arpeggiator og den bruker kunstig intelligens til å ikke bare akkompagnere deg, men også inspirere deg. I-Arpeggio bruker inputen din - toner, rytmer, fraser - og lager passende trommepartier, basslinjer, akkorder og arpeggiolinjer. Den fungerer på hver av de fem delene i JUPITER-X samtidig, og genererte patterns kan tilpasses og til og med eksporteres til DAWen din. Dette er ikke backingtracks “på boks”, det er intelligent genererte beats og fraser som gir energi til liveopptredener og pulveriserer skrivesperrer.

Finn “sweet spotene”.

I tillegg til det informative displayet har JUPITER-X en mengde store, komfortable knotter, slidere og knapper. De kjennes solide og presise og gir utrolig smidige sweeps og subtile endringer. Og med den dedikerte effektseksjonen og raske bytte mellom synthlag kan du umiddelbart ta kontroll over hvilket som helst aspekt ved en lyd. Denne naturlige, hands-on kontrollen gir deg følelsen av å strekke deg inn og ta på lyden, og forme den slik at du finner de perfekte innstillingene for akkurat dette øyeblikket.

 

Polyfoniens kraft.JUPITER-X kan legge opptil fem deler oppå hverandre, fire for synther og en for trommer. Motoren kan drive flere autentiske Roland-klassikere, slik som JX-8P eller JUPITER-8, med nok polyfoni til å produsere tykke klag og komplekse bakgrunnsdeler. Skap den perfekte bass- og lead-splitten med en SH-101 og JUNO-106, legg på et rikt RD-piano med fyldige JX-8P-strykere, eller lag et monsterstack av JUPITER-8-synther.

Bygget for å vare. Laget for å spilles.

JUPITER-X finner seg til rette både i et personlig studio, et profesjonelt studio eller i et turnéoppsett. Det kraftige metallet og de førsteklasses komponentene betyr at den tåler belastningen av liveopptredener, og alltid kjennes solid og presis. De balanserte tilkoblingene av høy kvalitet, mange performance-kontrollere og flere pedalinnganger gjør at JUPITER-X er klar for enhver situasjon.

Ekstrautstyr
Produsent Roland
Specifications
Keyboard
61 Keys (semi-weighted keyboard and channel aftertouch)
Sound Generator
ZEN-Core
Various MODEL sound generators
Parts
5 parts (Play part: 4, Rhythm part: 1)
Tones
Preset tone: 4,000 or greater
User tone: 256
Drum Kit: 90 or greater
Scene
256
Effects
Multi-Effects: 4 systems, 90 types
Part EQ: 5 systems
Overdrive
Reverb: 7 types
Chorus: 4 types
Delay: 5 types
Mic NS / Compressor
Master EQ / Compressor
Arpeggiator
I-ARPEGGIO (Multi parts arpeggiator with playing detection)
Arpeggio Parts
5 parts
Controllers
Pitch Bend/Modulation Lever
Wheel x 2
Assignable Slider x 2
Assignable Switch x 3
Bluetooth
Ver 4.2
Profile Support: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy)
Codec: SBC (Support to the content protection of the SCMS-T method)
Display
Graphic LCD 128 x 64 dots
Speaker Amplifier Power Output
4 W x 2
Speakers
Full range (3.5 x 8 cm) x 2
Tweeter 2 cm x 2
Connectors
HEADPHONES jacks: Stereo miniature phone type (front), Stereo 1/4-inch phone type (rear)
MAIN OUT jacks (L/MONO, R): 1/4-inch phone type
MAIN OUT jacks (L, R): XLR type
MIC INPUT jack: 1/4 inch phone type/XLR type
AUX INPUT jack: Stereo miniature phone type
HOLD PEDAL jack
CONTROL PEDAL jack
MIDI connectors (IN, OUT)
USB COMPUTER port (AUDIO/MIDI)
USB MEMORY port
External Memory
USB Flash drive (sold separately)
Power Supply
AC 117–240 V, 50/60 Hz
Accessories
Owner's manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
Power cord
Options (sold separately)
Keyboard Stand: KS-10Z, KS-12
Pedal Switch: DP series
Expression Pedal: EV-5
USB Flash drive (*)

* Use a commercially available USB flash drive. However, we cannot guarantee that all commercially available USB flash drives will work.
Size and Weight
Width
1,090 mm
42-15/16 inches
Depth
447 mm
17-5/8 inches
Height
119 mm
4-11/16 inches
Weight
16.9 kg
37 lbs 5 oz