Roland TD-17KVX2 V-drums Digitalt trommesett med MDS-compact stativ Bestillingsvare

Varenummer:
178015

MDS-COM Drum Stand er inkludert. Basstrommepedal og hi-hat stativ er ikke inkludert - se ekstrautstyr. Vi har settet på lager for omgående levering.  

kr 22 900,00 Før kr 25 660,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

Bli en bedre trommeslager, raskere

Når du er seriøs med trommespillet ditt trenger, du et trommesett som matcher ambisjonene dine. V-Drums TD-17 series lar teknikken din skinne gjennom, og hjelper deg med øving som tar deg videre. Ved å kombinere en lydmotor i TD-50-klasse med nyutviklede pads, har vi skapt et prisgunstig elektronisk trommesett som gir en autentisk følelse av å spille på akustiske trommer – og som gjenskaper den fysiske bevegelsen, stikke-koordinasjonen og hand/fot-kontrollen alle trommeslagere trenger. Et arsenal med innebygde coaching-funksjoner måler din teknikk og progresjon, og vil øke motivasjonen. Å bli en bedre trommeslager er fremdeles mye hardt arbeid, men TD-17 kan hjelpe deg dit.

Om du som regel spiller akustiske trommer, skulle du ikke trenge bytte spillestil for å bruke et elektronisk trommesett. Du kan bruke samme spilleteknikk som du ville gjort på et akustisk trommesett, uten kompromisser, takket være den store 12-toms skarptrommen* og hi-haten** som kjennes helt naturlig ut. Sistnevnte kan til og med monteres på et helt vanlig hi-hat-stativ. Lydene er basert på lydmotoren fra flaggskipet TD-50, og de reproduserer til minste detalj karakteren og tonen fra akustiske trommer – med ultrarask responstid.

* PDX-12 12” snare pad er bare inkludert med TD-17KV og TD-17KVX
**VH-10 hi-hats er bare inkludert med TD-17KVX

Først og fremst: trommeslagere bør kunne holde et stødig beat før de går videre til mer spennende teknikker. Men å mestre grunnleggende ferdigheter er spennende det også. Det gir et solid grunnlag for å bygge videre ferdigheter – for ikke å glemme at å måle progresjonen din er svært motiverende. TD-17 modulen kommer med et Coach Mode som støtter ditt daglige øvingsregime. Du kan varme opp, utvikle ditt groove, tempo og timing, og jobbe med utholdenhet – alt med tilbakemelding som forteller hvordan du utvikler deg.

Selv om det utvilsomt er gøy å spille endeløse trommesoloer, vil dette bare ta deg til et visst nivå. Du kan ta trommespillet ditt videre ved å spille sammen med dine favorittband, eller å øve inn sangene du skal gjøre på scenen. Du kan strømme dine favorittlåter trådløst til TD-17 via Bluetooth audio, og høre lyden av bandet og trommespillet ditt i hodetelefonene dine. Du kan til og med ta opp trommespillet ditt og lytte på det, for å evaluere hva du må forbedre
*TD-17KV-L and TD-17K-L do not support Bluetooth.

Det er viktig å spille med de samme trommelydene når du øver, som du til slutt skal bruke på scenen. TD-17 kommer med et utvalg uttrykksfulle modellerte trommelyder hentet fra flaggskipet TD-50, slik at du kan være sikker på å finne den perfekte trommelyden når du forbereder deg til konserten.

Foruten å ta timer hos en trommelærer, finnes det en rekke online læremetoder og leksjoner. TD-17 er designet for å hjelpe deg å forbedre deg – uansett hvordan du liker å lære.

Roland V-Drums er bygget for å være til å stole på. Hele veien fra lydmodulen til pads og pedaler; hver komponent må levere i ethvert scenario og hver eneste opptreden. Pads og pedaler som brukes i TD-17 series er laget for å tåle mye juling, samtidig som spillbarheten må vedvare. Etterhvert som dine ferdigheter og ambisjoner vokser, kan du utvide ditt TD-17 ved å legge til en ekstra crash cymbal eller en skarptromme nummer to – vel vitende om at du bruker de samme holdbare komponentene som foretrekkes av proffe trommeslagere.

Ekstrautstyr
Produsent ROLAND

TD-17 KVX

Kit configuration
Drum sound module: TD-17 x 1
Snare: PDX-12 x 1
Tom: PDX-8 x 3
Hi-hat: VH-10 x 1
Crash: CY-12C x 2
Ride: CY-13R x 1
Kick: KD-10 x 1
Drum stand: MDS-4KVX x 1 (recommended, sold separately)
Extra trigger input jack
2 (AUX, CRASH 2) *1
Accessories
Sound module mount
AC adaptor
Special connection cable
Connection cable
Drum key
Knob bolt (for PDX-12)
Absorption plate (for VH-10)
Lockable tie (for VH-10)
Setup guide
Owner's manuals
Options (sold separately)
Drum stand: MDS series *2
Cymbal mount: MDY series
Pad mount: MDH series
Personal drum monitor: PM series
V-Drums accessory package: DAP-3X
V-Drums mat: TDM series
Noise eater: NE-100, NE-10
Hi-hat stand
Kick pedal
SD card
Size (including Sound module, Kick pad, Kick pedal、Cymbals, Hi-hat stand and Drum throne)
Width
1,300 mm
51-3/16 inches
Depth
1,100 mm
43-5/16 inches
Height
1,200 mm
47-1/4 inches
Weight
Weight
24.8 kg
54 lbs 11 oz
*1 CRASH 2 jack is used for CY-12C of 2nd crash cymbal.
*2 MDS-4KVX is recommended.