Roland BT-1 Bar trigger pad

Varenummer:
169782
kr 1 400,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

BT-1 Bar Trigger Pad er kompakt og rimelig, og gjør at du enkelt kan legge til elektronisk trigging til alle typer trommesett. Den monteres på siden av en V-Pad eller akustisk tromme, og har en kurvet form som gjør at den ikke kommer i veien for ditt eksisterende oppsett. BT-1 er genial både til å spille av lyder fra en V-Drums modul eller SPD-SX/-30, og til å kontrollere en mengde funksjoner på en praktisk måte, som for eksempel start/stop av backingtracks eller looper.

  • Kompakt og pålitelig single-trigger pad
  • Kurvet form for montering på V-Pad eller akustisk tromme
  • Rask og enkel montering på trommens stemmeskrue. Deler til montering på standard stemmeskruer er inkludert.
  • Internt design eliminerer falsk trigging og overlytting når du spiller på tilhørende trommer og/eller pads.
  • Brukes sammen med en V-Drums modul eller perkusjonspad fra SPD-serien til å trigge lyder eller kontrollere diverse funksjoner som start/stop av backingtracks og looper, FX on/off, kit selection eller tap tempo.
  • Brukes til å tilføye elektronisk triggering på et akustisk sett, eller ekstra triggering på et V-Drums sett
Ekstra triggering til V-Drums sett

Dersom du allerede har et V-Drums sett, er det enkelt å legge til ekstra triggering med BT-1 uten å måtte legge til flere pads. Dermed får du tilgang til ekstra lyder eller praktisk kontroll over en mengde funksjoner i din V-Drums modul eller SPD-SX/-30. Og på grunn av den beskjedne størrelsen er det enkelt å legge til flere BT-1 etter hvert som behovet for å ekspandere melder seg.

Enkel inkludering av elektronikk med akustiske trommer

Med BT-1 kan du på en enkel og rimelig måte integrere elektronikk i ditt akustiske oppsett. I motsetning til store, runde pad'er og upraktiske fotbrytere, integreres BT-1 til trommesettet ditt uten at du må justere på oppsettet eller spillestilen. Bare plugg BT-1 inn i en V-Drums modul eller perkusjonspad i SPD-serien, og hopp ut i et univers av nye muligheter med elektronisk perkusjon fra Roland.