Triggere til akustiske trommer

De akustiske RT-30 trommetriggerene gir deg nye og allsidige muligheter til ditt basis akustiske trommesett. Når du monterer en trigger på en standard tromme, kan du spille av lyder fra en ekstern elektronisk enhet som for eksempel Roland TM-1 Trigger Module, ved simpelthen å slå på trommen. Denne hybridtilgangen gir deg mulighet til å utvide ditt live uttrykk på et utall forskjellige måter.

Akustiske trommer + Rolands elektronikk.  Din lyd, ingen begrensninger.

Hybridtrommer: ta den rå kraften fra akustiske trommer,  legg til potensialet fra det elektroniske og start å spille på et trommesett som  gir deg det beste fra begge verdener.

Lag
dine lyder

Du kan legge til ekstra elektroniske lyder som f.eks. tamburin, klapping og til og med dine egne lyder, som spiller sammen med dine akustiske trommelyder.

Forbedre
dine lyder

Du kan forbedre dine lyder ved å trigge en elektronisk lyd og mixe den med dine akustiske lyder for et større dynamisk omfang, økt klarhet og ytelse. Selv de raskeste dobbelbass trommevirvlene høres klart og tydelig.

Utvid
ditt sett

Utvid lydene som er tilgjengelig i ditt sett. Spill instrumenter som du kan ta med på en gig (som sanger) eller som du ikke har i ditt originale trommesett (som second snares eller sub-drops).

Enkel å bruke

Det er lett å lage og sette opp et hybrid trommesett, selv om du aldri har gjort det tidligere. Med Roland Hybrid trenger du ikke endre utseendet på settet ditt eller justere oppsettet. TM-2 lydmodulen med akustiske triggere og pad’er kan enkelt plasseres på settet og er enkel å installere og bruke.

Fantastisk
ytelse

Roland Hybrid bringer et nytt nivå av @profesjonell ytelse til din tromming. Enten det bare er en lydeffekt du trenger, et helt backingspor eller skifte musikalske stilarter men du spiller, tillater Roland Hybrid deg å tilpasse din lyd, spor for spor. Publikum vil bli imponert.

 

1 element

Angi synkende retning
per side