Roland E-X50 Keyboard Expandable komp med høyttaler 61 tangenter

Varenummer:
180839

Kraftfullt underholdningskeyboard med pr ofesjonelle Roland-lyder, auto-akkompagnementfunksjoner, stereohøyttalere med full rekkevidde, Bluetooth®-lyd, med mer. Leveres smed notestativ og strømforsying samt bruksanvisning  700 lyder og 300 autorytmekomp + 30 plasser til egne autorytmekomp.  

kr 4 290,00 Før kr 4 650,00
På lager

Med stilig design, profesjonelle Roland-lyder og integrert høyttalersystem gjør E-X50 Arranger Keyboard musikalsk inspirasjon og underholdning til midtpunktet i verdenen din. Omslutt deg i reflekterende øyeblikk med fyldige, responsive pianoer, eller liv opp ting med lyden av fullt band og automatisk akkompagnement. Det er også en mikrofoninngang med effekter når du er klar til å synge med, i tillegg til inkludert Bluetooth®-lyd for å spille av favorittlåtene dine, strømmet fra mobilenheten din.

Enten du er nybegynner, gjenoppdager musikken, eller vil ha et allsidig, alt-i-ett-keyboard for lokal framføring, så har E-X50 alt du trenger.

Med stilig design, profesjonelle Roland-lyder og integrert høyttalersystem gjør E-X50 Arranger Keyboard musikalsk inspirasjon og underholdning til midtpunktet i verdenen din. Omslutt deg i reflekterende øyeblikk med fyldige, responsive pianoer, eller liv opp ting med lyden av fullt band og automatisk akkompagnement. Det er også en mikrofoninngang med effekter når du er klar til å synge med, i tillegg til inkludert Bluetooth®-lyd for å spille av favorittlåtene dine, strømmet fra mobilenheten din.

Enten du er nybegynner, gjenoppdager musikken, eller vil ha et allsidig, alt-i-ett-keyboard for lokal framføring, så har E-X50 alt du trenger.

 

 • Allsidig, underholdningskeyboard som er enkelt å bruke, med profesjonelle Roland-lyder og funksjoner
 • Attraktivt design og frittflytende brukergrensesnitt
 • Innebygd stereo høyttalersystem med uavhengige sub-er og tweetere, og bassrefleksport for stor, kraftfull lyd
 • Fyldige, uttrykksfulle akustiske pianoer hentet fra Rolands hjemme- og stagepianoer
 • Nærmere 700 tilleggslyder, inkludert elektriske pianoer, orgler, orkesterinstrumenter, perkusjon, verdensmusikklyder, med mer
 • Auto-akkompagnementfunksjon gjør at du kan kontrollere sofistikerte musikkarrangementer med venstrehåndsspilling
 • 300 inkluderte musikkstilarter, i tillegg til muligheten for å legge til 30 egendefinerte stiler med programvaren Style Converter for macOS og Windows
 • Innspillingsfunksjon for å fange opp keyboard- og arrangementframføringer
 • Bluetooth-lyd for å strømme musikk fra en mobilenhet gjennom det innebygde høyttalersystemet
 • Mikrofoninngang med effekter for å kunne synge med
 • Hodetelefonutgang for stille øving
 • Stereoutgang for å koble til et større lydsystem ved behov

USB-porter for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter    

Maksimal underholdning.

Når du er klar for musikk, så er E-X50 klar til å underholde. Det slanke, moderne designet passer perfekt inn i nåtidens hjemmemiljøer, mens det kraftfulle stereo høyttalersystemet med full rekkevidde fyller rommet med store, omsluttende lyder. For private økter kan du koble til hodetelefoner eller øreplugger og holde musikken for deg selv. Og med den intuitive skjermen og smart organiserte panelet kan du fritt navigere i E-X50s mange funksjoner, helt uten frustrasjon.

Ekte Roland-pianoer.

E-X50 inneholder førsteklasses Roland akustiske pianoer, som foretrekkes av de beste profesjonelle musikerne i verden. De avanserte teknologiene våre gir en autentisk og inspirerende pianoopplevelse, med lyd og respons som følger hver nyanse av spillingen din. Dette gir et solid grunnlag slik at nybegynnere kan utvikle ferdighetene sine, i tillegg til den uttrykksfulle rekkevidden som gjør at erfarne utøvere føler seg hjemme.

Lyder for enhver sjanger.

I tillegg til de akustiske pianoene har E-X50 et helt univers av tilleggslyder du kan utforske. Utvid keyboardomfanget ditt med elektriske pianoer, orgler og andre instrumenter, eller gjør det rocka med et stort utvalg gitarer og basser. Lag en symfoni med orkesterstrykere, messing og perkusjon, eller spill moderne sjangere med synthesizerlyder som er hentet fra det historiske biblioteket vårt. Og som alle Rolands arrangeringsenheter har også E-X50 en enormt utvalg høykvalitets regionale lyder fra hele verden.

Vær bandleder.

E-X50s sofistikerte auto-akkompagnementfunksjoner lar deg kommandere et fullt band med venstrehånden mens du spiller med med den høyre. Ha det gøy med 300 forhåndsinnstilte stilarter, fra rock, pop og jazz, til ballader, dansemusikk og tradisjonelle stilarter fra ulike land. Nybegynnere vil elske Auto Bass Chord-modusen, som gjør at du kan trigge akkorder og lede arrangementer med én eller to fingre. Whole-modus passer bra for viderekommende keyboardister, og gir muligheten til å kontrollere arrangementer mer omfattende med fullstendige venstrehåndsakkorder.

Strøm låter og leksjoner fra telefonen din.

Det er enkelt å forlenge den musikalske gleden din ved å koble til en telefon eller nettbrett til E-X50 via Bluetooth. Spill sammen med sanger fra strømmingsbiblioteket ditt gjennom de innebygde høyttalerne, eller lær noen teknikker ved å jobbe deg gjennom en mengde instruksjonsvideoer på nettet.

Kraftfulle tilkoblinger.

Når du vil synge, kan du plugge en mikrofon inn i den bakre inngangen og bruke stemmen gjennom E-X50s høyttalere, komplett med ambienseffekter for en profesjonell lyd. Og hvis du trenger ytterligere lyddekning for å underholde et større publikum, kan du bruke stereoutgangene for å koble deg til et større lydsystem. Det finnes også en USB-port for å samhandle med musikkprogramvare, i tillegg til en USB minneport for å kunne sikkerhetskopiere lydoppsett og E-X50-innspillinger til en flashenhet.

Tilpass arrangementene dine.

Hvis du er en viderekommen utøver som trenger enda mer kontroll over arrangementene dine, så har E-X50 det du trenger. Ved å bruke programvaren Style Converter for macOS og Windows kan du organisere og laste inn opptil 30 egendefinerte stilarter i E-X50s minne. Det er også mulig å justere skalaer, stemming og andre parametre slik at de passer de personlige behovene dine.

[Sound Generator]
-Maximum Polyphony
256 voices

-Parts
16 parts

-Tones
Tones: 433 + 256 (GM2)
Drum Sets: 9 + 9 (GM2)

-Effects
Equalizer: 6 types
Reverb: 11 types
Chorus: 12 types

-Mic Effects
3-Band Equalizer
Reverb: 11 types
Chorus: 12 types
Delay: 2 types
Other: 5 types


[Keyboard]
-Keyboard
61 keys (with velocity)

-Touch Sensitivity
Key Touch: 3 types, fixed touch


[Speaker System]
-Speakers
Speakers: 12 cm (4-3/4 inches) x 2
Tweeters: 3 cm (1-1/4 inch) x 2

-Rated Power Output
10 W x 2

[Arranger]
-Styles
Preset: 300 styles

-Tempo
30--280

-One Touch Setting
4 settings/style

-Registration
8 banks x 4 memories

-Controls
START/STOP, INTRO/ENDING, FADE IN/OUT, FILL 1/3, FILL 2/4, CHORD, SYNC


[Scale Tunings]
-Scale Recall
12 user scale memories

-User Scale Buttons
Quarter-tone tuning
Tuning range: -50--+50 cent
* Capable save as user setting.


[Audio Pads]
12 pads for Audio playbacker via USB flash drive

-Data Type
MP3: 44.1 kHz, 32 kbps--320 kbps
WAV: 48 kHz/44.1 kHz/22 kHz, 16-bit linear format


[Bluetooth]
Audio: Bluetooth Ver 5.0


[Song]
-Demo Songs
1 song

-Recorder
10 songs

-Data playback
Audio File (WAV: 48 kHz/44.1 kHz/22 kHz, 16-bit linear format, MP3: 44.1 kHz, 32 kbps--320 kbps, requires USB flash drive)

[Convenient Functions]
Metronome (Adjustable Tempo/Beat/Volume)
Transpose (Keyboard: in semitones)
Dual
Split (Split point adjustable)
Speaker Auto Mute
Auto Off


[Other]
-Connectors
PHONES jack: stereo 1/4-inch phone type
MIC INPUT jack: 1/4-inch TRS phone type
OUTPUT (L/MONO, R) jacks: 1/4-inch phone type
PEDAL jack: 1/4-inch phone type
USB COMPUTER port: USB B type
USB MEMORY port: USB A type
DC IN jack

-Controllers
Pitch bend wheel

- Display
Custom LCD

-Power Supply
AC adaptor

-Power Consumption
30 W (When using the included AC adaptor)

-Dimensions
With music rest:
1,048 (W) x 461 (D) x 319 (H) mm
41-17/64 (W) x 18-5/32 (D) x 12-9/16 (H) inches
Without music rest:
1,048 (W) x 391 (D) x 141 (H) mm
41-17/64 (W) x 15-25/64 (D) x 5-35/64 (H) inches

-Weight (excluding AC adaptor and music rest)
9.6 kg
21 lbs 3 oz

-Accessories
Owner's manual
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
AC adaptor
Music rest

-Options (sold separately)
Pedal switch: DP series