Bugari Evo Haria B55 Wooden pianospill Trefarget frontdel

Varenummer:
176109

   Haria B41 i  Wooden-  trefarget   leveres standard med blanke stålhjørner  i belgen. Sort belg. . Standar klaviatur med hvite heltoner og sorte halvtoner. Alternative fronter er modell A1 eller 2B  .Det  er med kraftig bag i prisen.    

kr 107 072,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

Det er et Roland FR8X som har fått kabinett i tre samt mekanisk klaviatur av Bugari . Med det beste fra begge verdener. Spill leveres fra høsten  2016 og leveringstider  avtales i hver tilfelle.  Siden spillet har et trekabinett så vil det kanskje gi bedre akustikk på høyttalerene samt vekten reduseres med 1 kg i forhold til Roland FR8X  . Det er tradisjonelt mekanisk klaviatur med labber. Der labben slutter er resten digitalt  med alle de fordeler det gir . Det er plass til 100 forskjellige trekkspill , hver med 14 forskjellige diskantregistere og 7 bassregister. Spillet kan transponeres i alle tonearter . Innebygd dynamisk MIDI styring . Høyttalerne  kobles ut  når en hodetelefon plugges inn. Øve uten ¨forstyrre omgivelsene  Stereo utganger for direkte oppkobling til størrre forsterker utstyr . Ingen behov for montering av mikrofoner.   Spiller har innebygd forsterker og høyttalere så man kan spille for over 100 personer uten ytteligere tilkobling av anlegg .

Spillene bestilles direkte fra Bugari Evo fabrikken  som standard modeller eller etter kundens spesial ønsker . Leveringstiden kan variere etter fabrikken kapasitet. 

 

Musikk handler om lidenskap!  Det berømte Bugari trekkspillmerket har utvider sitt sortiment med Bugari Evo modell  Haria P41 (piano-type) og Bugari Evo Haria B55 (knappe-type) digitale trekkspill.
Disse to modeller markerer den offisielle starten på BUGARI EVO divisjon, som er dedikert til å lage digitale trekkspill. Stor forsiktighet er utført for å bevare følelsen av et akustisk trekkspill og alle de små

detaljer som har gjort Bugari instrumentene ettertraktet som klassikere og  appellerer til sjel, hender og hjerte.  Haria-serien er en  teknologisk innovasjon (drevet av ROLAND), kombinert med lidenskap årrekker med godt   håndverk.  Gjøvik Musikk har over 15 års erfaring med Roland digitale trekkspill som er «motoren» i disse spillene. Vi kan dette ut og inn og er Rolands service verksted i Norge.
   

 Haria P41 og B55 er både spesielle og unike og venter på trekkspillere som på sin egen måte får formidlet utøverens følelser gjennom musikken , noe som aldri før har vært mulig på et elektronisk instrument, i følge Bugari.
 

Disse neste generasjonstrekkspillene er perfekte til å uttrykke  seg  selv foran et stort publikum, med samme perfekte og raffinerte måte som på et akustisk instrument. For første gang noensinne, er trekkspill tradisjonen virkelig forbedret av teknologi.  Haria modellene ser ut, føles, spiller og reagerer som et topp akustisk trekkspill, og gir mengder med nye lydmuligheter og alternativer for en utøver .

Etter markedets  forespørsler, har Haria fem nye viktige funksjoner::

 -Høykvalitets klaviaturer laget av Bugari:  Haria-serien vil umiddelbart føle kjent for tradisjonelle trekkspillere. Klaviatur med et ekte trekkspill preg gir en helt naturlig følelse og respons.

 

- The Natural Air Flow System simulerer nøyaktig belgresponsen som på et akustisk trekkspill. Det fungerer på samme måte for pianoklaviatur som for knappeklaviatur. Når en tangent/knapp  trykkes ned  så løfter en spak opp en labb, slik at luft kan strømme til hullet. Det resulterer i perfekt og naturlig bevegelser for belgen.

 

- Nytt utseende med redesignet tre-kabinett. Den nøyaktige formen på kabinettet sikrer perfekt spillbarhet av instrumentet og gir en behagelig  følelse.

De digitale lyder og den underliggende teknologien er levert av Roland som Gjøvik Musikk har lang erfaring med.  BUGARI og Roland har gått sammen for å tilfredsstille de mest krevende krav fra  trekkspillere. Haria er den perfekte kombinasjonen av Bugari  misunnelsesverdig akustiske trekkspill erfaring med Rolands uovertreffelig  lyd generasjons teknologi.

 

 De innebygde høyttalere består av to basshøyttalere pluss to diskanthøyttalere og er drevet av en høykvalitets forsterkning system. Det sammen med  tre-kabinett gir en utmerket akustisk respons og gir en varm, klar lyd.

 

Keyboard. Bass & Bellows
Right Hand 41 keys (piano type), velocity sensitive. Aftertouch via Master Bar.
55 buttons (button type), velocity sensitive. Aftertouch via Master Bar.
Left Hand Piano/Button type: 120 bass buttons, velocity sensitive. Standard, Free Bass mode, Orch. Bass,
Orch. Chord, Orch. Free Bass.
Treble Mode (only Haria B-55) System 1 Europe: C Griff Europe, C Griff Fin, D Griff 1
System 2 Bajan: B Griff Bajan, C Griff 2, D Griff 2
Bass&Chord modes 2 Bs Rows, 3 Bs Rows A-7th, 3 Bs Rows A-5dim, 3 Bs Rows B-7th,
3 Bs Rows B-5dim, 3 Bs Rows Bx-7th, 3 Bs Rows Belgium
Free Bass modes Minor 3rd, Bajan, Fifth, North Europe, Finnish
Bellows Curves Fixed Low, Fixed Med, Fixed High, X-Light, Light, Standard, Heavy, X-Heavy

 

Sound Source
Right Hand 128 voices
Tones (Accordion Set) 100 Accordion Sets, each one including: 14 Treble Registers, 7 Bass/Chord registers, 7 Free
Bass registers, 7 Orchestra Free Bass registers, 7 Orchestra Bass registers, 7 Orchestra Chord
registers, 180 Orchestral sounds (28 real time + others selectable via the MENU), 18 Drum Sets
Reed footages 7 Treble, 5 Bass, 3 Chord, 2 Free Bass
Musette Tuning 16 micro-tuning presets: Off, Dry, Classic, F-Folk, American L/H, North Europe, German L/H,
D-Folk L/H, Alpine, Italian L/H, French, Scottish
Wave Expansion 4 internal areas (8MB each) to load new sounds

 

Orchestral sounds
Right hand tones: 180 – 28 real time (14×2), the others selectable via the MENU
Left hand tones: 180 – 7 real time, the others selectable via the MENU

 

Organ sounds (Virtual Tone Wheel)
32 presets for Treble, Chord and Free Bass sections, 16 presets for the Bass section
Up to 28 Harmonic Bar combinations customizable, can be controlled and shaped by bellows

 

Drum Set
18

 

User Programs
1400: 100 User Program Bank x 14 registers

 

Effects
Reverb/Chorus/Delay 8 types/8 types/10 types
MFX multi-effects MFX x 4 (84 types) for: Accordion, Orchestra 1, Orchestra 2, Orch Chord/Orch Free Bass
Treble Mode (only Haria B-55) System 1 Europe: C Griff Europe, C Griff Fin, D Griff 1
System 2 Bajan: B Griff Bajan, C Griff 2, D Griff 2

 

Operation Mode
Audio Player and Audio REC Wave player from USB memory and REC on USB
Audio Loop REC (with Overdub function) and Play

 

Others
Power supply Supplied AC PSB-14U adaptor, rechargeable Ni-MH battery pack 24V/4500mAh
Expected battery life under continuous use: 8 hours (speakers on),
11 hours (speakers off)