Hohner Nova III kor 96, blå, 43 toner, svensk system. 7,6 kg. (bildet i sort ) Ta kontakt for oppdatert pris

Varenummer:
179721

Hvis du leter etter et trekkspill med den typiske HOHNER-lyden som er utrolig allsidig, men likevel liten og lett – ser ikke lenger

kr 123 456,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

 Med Nova III 96 presenterer vi deg et nybegynnerspill som er spesielt designet for mindre trekkspill. Den kjente HOHNER kvalitet, lyd, se, er krympet inn i vår minste 3-stemte trekkspill ennå. Ikke bare for barn, dette trekkspillet er en praktisk reisefølge og perfekt for utforskning både i den fysiske verden og inn i lydlandskap som spenner fra jazz til klassisk musikk, pop til rock.

Spesielt for mindre spillere og barn er mange trekkspill ubehagelig store og tunge. Men vi mener at kroppsstørrelsen ikke bør avgjøre hva slags instrumenter vi kan eller ikke kan spille. Derfor utviklet vi Nova-serien, de minste knappespillspillene vi tilbyr.

Nova-serien lar deg lage utrolige lydlandskap og utforske sjangere så forskjellige som klassisk musikk, jazz, folk, til og med pop og rock.

Med det ergonomisk formede knappetastaturet har du automatisk riktig spilleposisjon. Og takket være knappetastaturet kan du dekke et større utvalg enn med et lignende pianotrekkspill. Selv om de er ganske små, har trekkspillene i Nova-serien den typiske Hohner-lyden og et utrolig utvalg - de trenger definitivt ikke å gjemme seg bak sine større kolleger! Begynn å utforske

Ekstrautstyr
Produsent Hohner
Antall diskant knapper  44
Knapper: 72
Knapperader: 5
Klasse: Kromatisk
Stemmer: 3
Antall registre: 5
Tone farger: 5
Standard basser: 96
Standard bassstemmer: 4
Standard bassregistre: 3
Størrelse: 39,4 cm x 20,5 cm
Vekt: 7,6 kg
Farge: svart, rød
Reed plate kvalitet: Standard (standard)
Stropper: Standard stropper
Tilfelle: Puppene
Knapp nøkkel system: C, B