Hvorfor kjøpe Roland digitalt trekkspill og hvorfor av oss ?


Vi har levert flere hundre nye og brukte Roland V- accordion spill. Kunnskapen om bruken og "tuningen" er det vel ingen som kan bedre enn oss i Norge.
Vi hjelper våre kunder så godt vi kan for å komme i gang  . Trengs det brukerhjelp  i butikken av Roland spill som du har kjøpt av oss så bør det avtales tid på forhånd for best mulig hjelp. 

Alle Roland trekkspill kan transponeres i alle tonearter . Samtidig har vi meget attraktive tilbudspriser og vi leverer med alt fra 15 til 350 ekstra melodier, samt ekstra trekkspill-sett etter ønske mot et mindre tillegg. Spillene leveres med enkle norske og eller danske kvikkmanualer. Modellene FR-4X og FR4XB  har komplett norsk brukerveiledning. Vi sørger også for at spillene har siste versjon software .. Vi sender Roland spill over hele landet i godt pakkede kartonger  og med 14 dagers fornøyd garanti. Alle typer finansieringer kan tilbys.  Vi leverer med opptil 3 års garanti og gratis brukerhjelp via epost til oss . Trenger du mer informasjon så kontakt oss på post@musikkhandel.no eller på telefon 61136360 mellom  10:00 til 16:00 på hverdager eller mellom kl.10:00-13:00 på lørdager.
Ønsker du å besøke oss for demonstrasjon så er du hjertelig velkommen, men husk at du avtaler tid på forhånd for best mulig hjelp.
   

Både proffer og amatører bruker Roland digitalspill.
Stein Ola Bjørnerud er den som har levert flest Roland digitale trekkspill i Norge

 

ALLE FORDELER MED ROLAND DIGITALE TREKKSPILL: 

FAKTA om modellenFR-4x

-veier kun ca 8 kg
-66 forskjellige trekkspill med14 register hver (924 reg.totalt) Det er plass til 100 så flere trekkspillyder klan legges inn
-øve med hodetelefoner uten å forstyrre andre
-spill for 50-100 personer uten ekstra anlegg med innbygde høyttalere.
-endelig en KOMPLETT norsk bruksanvisning
-midistyring til alle typer lydmoduler. Vi kan gjøre det klart ved levering
-egen inngang for lydmodul som låter i spillets høyttalere
-over 160 orkesterlyder som saxofoner, pianoer m.m.
-store orgeldel med masse flotte orgel lyder
-innebygd opptaker av det som spilles på USB
-leveres med flere hundre melodier på USB for å spille sammen med
-transponer i alle tonearter.Spill i C-dur og låt i G-dur
-blir aldri ustemt
- vi tilbyr 3 års garanti på nye Roland produkter
- Alle trekkspillere bør også ha et Roland digitalt trekkspill.

 

De gamle akustiske trekkspillene er ofte både tunge og trenger regelmessig  stemming og kostbar service.  Derfor kjøper kunder nå digitale trekkspill som er nærmest vedlikeholdsfrie. 

 

KURS:  Kunder som ønsker detaljert opplæring på alle mulighetene i Rolands  digitale trekkspill  kan  kontakte :

Runar Wold holder til i Sandvika utenfor Oslo . Enkelttime  koster kr.500.- og kr.750.- hvis 2-3 deler en time.  Avtale kan gjøres på tlf. 93619038 eller epost: runarwo@broadpark.no

Olav Røstad holder til utenfor Gjøvik  . Pris for undervisning etter avtale med Røstad.  Kontaktes på  48 18 60 03   eller olavrostad@yahoo.com