Boss GT-1000 Versjon 3 Multieffect processor

Varenummer:
177904

Med overlegen lydkvalitet og musikalske uttrykksmuligheter innleder GT-1000 en ny æra for ytelse i amp/effekt-prosessorer

kr 13 500,00 Før kr 14 690,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

 Boksen er den første som leveres med den banebrytende teknologien AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) som er realisert gjennom flere tiår med avansert forskning hos BOSS, støttet av en ultrarask DSP motor, 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point prosessering og 96 kHz sampling rate. GT-1000 fortsetter å utvikles gjennom stadig pågående firmware-oppgraderinger, med flotte utvidelser i form av nye forsterkere og effekter, støtte for bass og andre forbedringer i funksjonalitet ønsket av brukere.

Det omfattende AIRD-systemet i GT-1000 er basert på BOSS anerkjente Tube Logic-innfallsvinkel, og gjør at en digital gitarprosessor får uovertruffen fleksibilitet og musikalsk respons. AIRD forsterkere “puster og peser” som virkelige rørforsterkere, og gir en inspirerende feel og autentisk tonal dynamikk som tidligere var umulig å få til med digitale prosessorer. Den sofistikerte AIRD Output Select-funksjonen tar ting enda lenger. Her kan du oppnå gjennomgående god lyd med ethvert oppsett, fra standard gitarforsterkere til rene playback-systemer.

GT-1000 har også en lang rekke banebrytende BOSS effekter, med mange rutingmuligheter og omfattende sanntidskontroll.. Og med praktisk innebygget Bluetooth® kan du justere lyder, konfigurere kontrolloppsett og organisere patcher trådløst fra din mobile enhet med appen BOSS Tone Studio. GT-1000 pakker enorm kraft i et strømlinjeformet proft design, og er en real “game changer”, som gir et nytt nivå av kreativt uttrykk for alle gitarister og bassister.

 

 

•            Flaggskip forsterker/effekt-prosessor med kompromissløs lydkvalitet og enorme uttrykksmuligheter

•            Industri-ledende 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point prosessering og 96 kHz samplingrate

•            Neste generasjons BOSS DSP motor, custom designet spesielt for musikkapplikasjoner

•            AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) teknologi realiserer BOSS anerkjente Tube Logic-konsept i en digital gitarprosessor. Dette gir naturlig forsterkerfølelse og optimalisert integrasjon med alle typer eksterne enheter

•            Svært uttrykksfulle forsterkere, nitidig skapt med AIRD

•            Massivt utvalg innebygde effekter, inkludert MDP-effekter og algoritmer direkte hentet fra DD-500, MD.500 og RV-500 pedalene

•            Forsterkere og effekter kan rutes i utallige serie- og parallell-kombinasjoner

•            Ultrarask skifting av patcher og delay “carryover”

•            Innovativ stompbox-funksjon som forenkler felles effektsettinger i mange ulike patcher

•            Enkel betjening med stort display og seks bruker-konfigurerbare knapper

•            Ti footswitcher og integrert expression pedal med bruker-konfigurerbare funksjoner og LED farger

•            High-resolution tuner med to display-modus og mono eller polyfonisk operasjon

•            Jack main utganger og XLR ekstra utganger med uavhengig AIRD Ouput Select settings; loop for eksterne stereo eller mono effekter

•            Støtte for eksterne kontroller med footswitcher, expression pedal, MIDI og USB

•            Innebygd Bluetooth for trådløs editering ved hjelp av BOSS Tone Studio app for iOS og Androide mobile enheter

•            USB audio/MIDI-interface for computer-basert recording og editering

<

Siste GT-1000 oppdateringer: Versjon 3 (April 2019)

•            Nylig tillagt støtte for bass og utvidet funksjonalitet for live-bruk

•            Tre nye AIRD bass preamper: NATURAL BASS, X-DRIVE BASS og CONCERT BASS

•            Seksten nye basseffekter som MDP compressor, overdriver og distortions, touch wah, flanger med mer

•            Nye Manual og Pedalboard modus for direkte kontroll

•            Nye typer lagt til det innebygde AIRD Output Select biblioteket, inkludert 11 gitartyper og 2 basstyper.

Versjon 2 (Januar 2019)

•            Fire nye AIRD preamps: MATCH COMBO, BG COMBO, ORNG STACK, BGNR UB METAL

•            Tre nye OD/DS-effekter: CENTA OD, HM-2, METAL CORE

•            Tre nye Master Delay-typer: SPACE ECHO, TAPE ECHO PX, BIN DRUM ECHO

 

 

Designet for uovertruffen lydkvalitet

GT-1000 er BOSS mest avanserte amp/effekt-prosessor til dags dato, bygget for kompromissløs ytelse. Dette er historiens første multieffekt-prosessor for gitar med 32-bit AD/DA, 32-bit floating-point prosessering og 96 kHz sampling rate. Den har også en helt ny DSP motor, spesielt designet for musikkapplikasjoner, med mer enn tre ganger så mye kraft som forrige generasjon.

Denne enorme “prosessor-muskelen” avdekker flere soniske detaljer enn verden noen gang har sett. Det gjør det enkelt og raskt å få akkurat de lydene du leter etter uten endeløse parameter-tweaks og mikroskopiske EQ-justeringer. Om du er skremt bort av andre forsterker/effekt-prosessorer fordi de er vanskelige å skru på og mangler “the real deal”, vil GT-1000 garantert få deg til å skifte mening.

 

 

AIRD: En revolusjon i digital forsterker-prosessering

Kjernen i GT-1000 er dens utnyttelse av BOSS´ store gjennombrudd med AIRD-teknologien. Basert på det omfattende Tube Logic-konseptet bak velrenomerte forsterkere som Katana, Waza og Blues Cube, tar AIRD forsterker-prosessoren til et nytt nivå i ytelse, fleksibilitet og praktisk bruk.

Rørforsterkere som gitarister elsker er interaktive, svært uttrykksfulle musikkinstrumenter som er langt mer enn summen av de individuelle komponentene. Filosofien bak Tube Logic designet realiserer denne interaktive opplevelsen. Dette er en del av hemmeligheten bak de svært suksessfulle forsterkerne hvor Tube Logic har vært i bruk. De å ta dette konseptet over på en gitarprosessor som GT-1000 medfører mange utfordringer, fordi den vil bli brukt sammen med enormt mange ulike forsterkersystemer – som i seg selv kan farge lyden på mange måter. BOSS utviklet AIRD for å adressere disse utfordringene. Systemet benytter sofistikerte teknikker for å sikre at GT-1000s banebrytende musikalske respons kan oppleves i enhver rigg.

 

< Detaljer >

Svært musikalsk gitarforsterker, skapt med AIRD

GT-1000 er fylt opp av enormt uttrykksfulle gitarforsterkere, alle nitidig skrudd sammen med AIRD. I kontrast til tradisjonell modellering, reproduserer AIRD de komplekse interaksjonene mellom komponentene i en rørforsterker ned til minste detalj; fra gitarinngangen til høyttalerutgangen – og alt i mellom. Resultatet er et komplett interaktivt system som er et levende, pustende instrument, akkurat som din favoritt high-end rør-forsterker.

Et hovedfokus i AIRD er forholdet mellom forsterker og høyttaler, som er essensielt for dynamikkfølelsen og den musikalske responsen i rørforsterkere. Dette vitale forholdet bringes virkelig til live med GT-1000s forsterkere, som produserer gitarlyd som lever med punch, presence og dybde. Takket være AIRD er lyden din alltid storartet. Den “sitter i miksen” og leverer en virkelig organisk musikkopplevelse som aldri tidligere har vært tilgjengelig i en digital gitarprosessor. 

GT-1000 har et bredt utvalg originale forsterkere som passer til alle tenkelige gitarlydbilder; fra super-ren til ultra-heavy. Noen forsterkertyper bruker Multi-Dimensional Processing (MDP) teknologi for dynamisk, nyansert tone som strekker seg forbi det som er mulig i analoge kretsdesign. Klassiske rørforstere fra hele historien finnes også, fra ettertraktede vintage komboer til moderne high-gain forsterkertopper. To forsterkere kan brukes samtidig i et enkelt program, så du kan veksle mellom to lyder, blande forsterkere for komplekse lyder – eller oppnå stor, ekspansiv lyd i stereo-oppsett.

 

 

Optimalisert ytelse for alle scenario du kan tenke deg

AIRD lar GT-1000 gli glatt inn i ethvert kreativt oppsett, og gir deg mulighet til å oppnå feit tone og respons, med minimal skruing. Ved å velge fra et stort utvalg AIRD Output Select typer, kan du skreddersy GT-1000 perfekt for enhver setting, uansett om det er inngangen på en gitarforsterker, returen i effektsløyfa på forsterkeren, et sluttrinn som driver gitarkabinetter eller et voksent monitorsystem. Det finnes innebygde AIRD Output Select typer for et bredt utvalg forsterkere, pluss to brukerlokasjoner for å laste inn ekstra utvalg fra GT-1000 AIRD Output Select Library software.

AIRD er fullt integrert i GT-1000s forsterkere på alle nivåer, så du kan alltid oppleve den autentiske lyden og den interaktive responsen i ethvert oppsett. Og med muligheten til å ha forskjellige AIRD Output Select innstillinger for main og ekstrautgangene, kan du optimalisere lyden for to destinasjoner på samme tid, for eksempel en gitarforsterker og en direkte feed til PA’en. GT-1000s utganger har også uavhengig jordløft-funksjonalitet, som gjør det enkelt å takle alle problemer med jordstøy som måtte oppstå fra eksterne enheter.

 

 

Ekstraordinære effekter

Som du forventer fra en flaggskipprosessor fra BOSS er GT-1000 lastet med alle typer av effekter, fra overdriver og distortions til spesialeffekter som Slicer, Slow Gear og en rekke andre. Mange av effektene benytter BOSS´ MDP teknologi, som lager den “perfekte lyden” ved å intelligent tilpasse seg dynamikken og toneregisteret du spiller i. Avanserte algoritmer fra anerkjente pedalene DD-500 Digital Delay, MD-500 Modulation og RV-500 Reverb er også inkludert, sammen med sofistikert Acoustic Resonance prosessering hentet fra AD-10 pedalen for akustisk/elektrisk gitar.

Forsterkere og effekter kan konfigureres i ulike serie- og parallell-koblinger, signalbaner kan splittes og mikses på mange ulike punkter. Patch-skifting er ultraraskt, takket være GT-1000s raske DSP, og delay “carryover” er også mulig. Det finnes også to effektlooper tilgjengelig, som lar deg koble til dine favoritt eksterne effekter og preamper.

 

 

Det nye flaggskipet for bass multieffekter

BOSS´ kraftige GT-10B var lenge en favoritt blant kreative bassister, med forsterkere i toppsjiktet, effekter og DI-funksjonalitet i ett praktisk fotbrett. Nå tar GT-1000 bassprosessering til nye høyder med neste generasjons lydkvalitet, ultrafleksible funksjoner for live-opptredener og en enda mer kompakt størrelse. Tre AIRD bass-preamper lar deg forme din grunntone, mens åtte ulike overdrive/distortion-effekter er tilgjengelig for ekstra farge og gain. Det finnes også en MDP basskompressor, pluss chorus, flanger, touch wah og mange andre effekttyper, spesielt tunet for bass.

 

 

Strømlinjeformet design, klar for reise

I dagens musikkverden trenger musikere å kunne reise så lett som mulig. BOSS designet GT-1000 for maksimal kontroll i en minimal innpakning. Sammenlignet med andre prosessorer i sin klasse tilbyr den et kompakt, strømlinjeformet design som er enkelt å reise med og enkelt å sette opp. Metallchassiset er både sterkt og lett, og har et arsenal av fritt assignbare footswitcher og integrert expression pedal. De nyutviklede lavprofil footswitchene reduserer størrelse og vekt, samtidig som den robuste holdbarheten BOSS-utstyr er berømt for ivaretas.

 

Intuitivt brukergrensesnitt

Med GT-1000s store display og seks svitsjer gjør prosessen med å skru lyder enkel og effektiv. Fire ulike Play screen layouts gir flere alternative måter å se ulike patch-funksjoner, og du kan tilpasse knappene for rask tilgang til spesifikke parameter. Mens du editerer vises signalkjeden klart i displayet og det er enkelt å velge effektblokker, justere parameter og endre rekkefølge. Tilgjengelige parameter for valgt effekt kan vises lagvis, slik at du ser alt samtidig på skjermen.

En innovativ, ny funksjon i GT-1000 er muligheten til å lagre enhver effekt som en “Stompbox.” Parameter-justeringer i en Stombox gjelder for alle programmer der denne er i bruk, og etteraper måten du ville brukt fysiske pedaler på. Dette er ideelt for effekter hvor du bruker de samme innstillingene mesteparten av tiden, og du bare gjør små justeringer nå og da. Disse små justeringene kan nå gjøres raskt, og for mange patcher samtidig. Dette sparer deg for masse tid når du slipper å tweake hvert program separat.

 

 

Intensiv performance-kontroll

GT-1000, med sine ti footswitcher og expression pedal med tåbryter, gir deg omfattende kreativ kontroll på scenen og i studio. Og hvis du er en “power user” finnes det også støtte for ekstra kontroll via eksterne svitsjer, pedaler, MIDI og USB. Main footswitchene er som default assignet for å velge patcher, patch banker og tre kontroll-assignments. Men du kan reassigne bryterne til å kontrollere tilnærmet enhver funksjon. Ved hjelp av GT-1000s brytere og kraftige tildelings-matrise er det enkelt, intuitivt og raskt å sette opp de kontrollene du ønsker. Det er også mulig å velge ulike farger i status-LEDene over bryterne, slik at du enkelt til enhver tid ser gjeldende status for disse når Play-skjermen er aktiv.

 

 

Manual og pedalbrett modus for effektpedal-tilnærmet brukeropplevelse.

. Manual modus gir deg på/av-kontroll for alle forsterkere eller effekter i et sekundert lag, mens du kan toggle mellom med en fotbryter. Det helt nye Pedalboard-moduset kan gi enda mer direkte kontroll, for gitarister som ønsker en tradisjonell effektpedal-tilnærming, med et dynamisk oppsett av effekter som lar deg gå lenger enn den normale koblingsstrukturen, og alltid er klart når du trenger det. Videre gir alle de ulike fotbryter modusene deg suveren mulighet til å kunne tilegne parameterkontroller for de effektene du bruker. Dette lar deg skru mens du spiller, uten å måtte dykke ned i menyer. 

 

 

USB Audio/MIDI og trådløs editering via Bluetooth

GT-1000s velorganiserte kontrollpanel er en fornøyelse å navigere, men det hele blir om mulig enda enklere sammen med din smarttelefon eller tablet. GT-1000 er – som den første profesjonelle amp/effektprosessoren – utstyrt med Bluetooth, slik at du kan kontrollere og behandle lyder fra BOSS Tone studio appen for iOS- og Android-enheter. Uansett om du er hjemme, på øvingslokalet eller på scenen, kan du fra din mobile enhet skru på GT-1000, komfortabelt, uten å måtte bøye deg over racket ditt. Det er til og med mulig å spille inn riff med GT-1000s innebygde looper, for deretter å sjekke hvordan det låter rundt i lokalet og justere lyden fra publikums posisjon!

GT-1000 har også et USB audio/MIDI-interface, med multikanals audio for fleksible opptaksmuligheter til computer og effektiv re-amping. Et recording modus lar deg velge fra et utvalg innebygde høyttaler- og mikrofon-typer, og det er mulig å importere impuls responser i WAV-format ved hjelp av GT-1000 IR Loader software. USB kan også brukes for å editere og organisere lyder med desktop-versjonen av BOSS Tone Studio editor for Mac og Windows.

 

Ekstrautstyr
Produsent Boss