Boss GX-100 effektprosessor

Varenummer:
180753
kr 6 500,00
På fjernlager

GT-1000CORE er utrolig kraftig og svært allsidig, og den gir deg den mest komplette opplevelsen av gitar- og bassprosessering som er tilgjengelig i en enkelt pedal. Hele DSP-muskelen fra flaggskipet GT-1000 finnes inni denne lille kjempen, med klasseledende lydkvalitet, avansert AIRD-teknologi, 24 samtidige effektblokker og over 140 unike forsterker-/effekttyper, noe som gir et ubegrenset kreativt uttrykk. GT-1000CORE passer inn i alle pedalbrettoppsett og fungerer like bra som en enkeltstående prosessor som til livespilling og i studio,.

Enten du trenger en allsidig multieffektpedal som et tillegg til pedalbrettet ditt, en alt-i-ett-rigg i bagen din, eller et kontrollsenter for dyp integrasjon med forsterkeren og innspillingsutstyret ditt, sjekk ut den nyttige veiledningen vår og se hvordan GT-1000CORE kan forvandle oppsettet ditt.

Standardfunksjoner

 • Den komplette interne lydprosesseringen til GT-1000 i en kompakt og mobil pedal
 • Ubegrenset lydtilpasning med 24 samtidige effektblokker, inkludert to ulike forsterkere og en mengde serie-/parallellrutingsmuligheter.
 • Lydkvalitet uten sidestykke, med 32-bit AD/DA, 32-bit floating point-prosessering og 96 kHz samplingsrate
 • AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics)-teknologi gir en naturlig følelse og optimalisert integrasjon med alle typer eksterne enheter
 • Inkluderer klassiske BOSS-effekter, vintagepedaler, MDP-effekter og algoritmer hentet direkte fra pedalene DD-500, MD-500 og RV-500
 • Ultraraske programskifter og delay carryover
 • Innovativ Stompbox-funksjon forenkler bruk av felles effektsettinger i mange ulike patcher
 • Looper for øving, utvikling av ideer og styrking av liveframføringer
 • Tuner i høy oppløsning med mono og polyfoniske visninger
 • To send-/returlooper for eksterne effekter, firekabelsmetode eller separate direkteutganger
 • 16 spor for innebygde bruker-IR-er
 • Støtter ekstern kontroll med fotbrytere, expressionpedaler, USB og TRS MIDI
 • Control out-funksjon for å bytte forsterkerkanaler
 • USB lyd/MIDI-interface for databasert innspilling og redigering
 • Egen modus for bassgitarapplikasjoner
 • AIRD: En revolusjon i digital forsterkerprosessering

  GT-1000CORE utnytter BOSSs banebrytende teknologi AIRD, som gir et nytt nivå av ytelse, fleksibilitet og brukervennlighet. AIRD er en utvikling av det omfattende Tube Logic-konseptet som finnes i forsterkerne Katana, Waza og Blues Cubes, og benyttes for å gi en jevn respons på tvers av mange scenarioer der det er behov for forsterkerprosessor.  AIRD gjør at GT-1000CORE passer perfekt inn i ethvert kreativt oppsett, og gir deg fantastisk tone og naturlig rørforsterkerfølelse med minimale justeringer. Et stort utvalg av AIRD Output Select-typer lar deg skreddersy lyden for enhver bruk, enten det er et gitarforsterker-input, en sluttforsterker som driver gitarhøyttalerne eller et gedigent monitorsystem. Eller alle sammen samtidig. AIRD er fullstendig integrert i GT-1000COREs forsterkere på alle nivåer, så du kan alltid oppleve den autentiske lyden og responsen, uansett hva du er koblet til. 

 • Navet i hjemmestudioet ditt

  GT-1000CORE er den perfekte partneren til innspilling og spilling hjemme. Det er et multikanals USB lyd-/MIDI-interface for fleksibel DAW-produksjon og effektiv re-amping. Et innspillingsmodus lar deg velge fra et utvalg av innebyde høyttaler- og mikrofontyper, og det er mulig å importere 16 høyttalerimpulsresponser i WAV-format. Den innebygde looperen er et supert verktøy for øving, å bygge opp lyder og å utvikle ideer. Og med BOSS Tone Studios intuitive brukerinterface er det enkelt og lage lyder på en Mac eller Windows-maskin.

 • Megapedal

  GT-1000CORE gir deg en komplett løsning for lydprosessering i en superportabel pakkeløsning, og lar deg pakke lett og håndtere alle profesjonelle framføringssituasjoner uten andre pedaler i tillegg. Du har tilgang til 24 samtidige effekter i én enkelt patch, inkludert to forsterkere samtidig. Og med 250 brukerpatcher er det rikelig med plass til å lagre lydkreasjoner for alle typer framføringer. Den imponerende DSP-motoren gir deg kraft til alle tilgjengelige effekter når du trenger det, så du aldri bekymrer deg for å ha for lite prosessorkraft mens du bygger opp lyder.

 • Turbolad pedalbrettet ditt

  GT-1000CORE gir det neste nivået av kreativ allsidighet til hvilket som helst pedalbrett, stort eller lite. Veksle mellom Memory- og Manual-moduser for å hente fram forhåndsinnstillinger eller slå effekter av/på, og integrer den enkelt med andre pedaler via mono eller stereo I/O. Bruk de doble send/returkablene til eksterne effekter, firekabelsmetode eller separate signaler til PA eller innspillingsenhet. Få mer avansert kontroll med eksterne fotbrytere og expressionpedaler, eller fjernstyr bytte av kanaler på forsterkeren din. Og med MIDI I/O på plassbesparende TRS-kabler kan GT-1000CORE kontrollere, eller kontrolleres av, andre MIDI-enheter i riggen din.

 • Førsteklasses forsterkere og effekter

  GT-1000CORE er fylt opp av uttrykksfulle gitarforsterkere, som alle er nitidig skrudd sammen med AIRD. Det finnes originale BOSS-forsterkere som passer til alle gitarstiler i tillegg til berømte rørforsterkere, alt fra ettertraktede vintagecomboer til moderne high-gain-topper. Den inneholder også et massivt utvalg av effekter, inkludert BOSS-klassikere, retropedaler, MDP-effekter og avanserte algoritmer fra BOSS 500-serien. Flere serie- og parallellrutinger settes enkelt opp med det intuitive interfacet. Og med den smarte Stompbox-funksjonen kan ofte brukte forsterker- og effektinnstillinger justeres på tvers av flere patcher samtidig.

Enda mer info såp klikk på linken under her 

https://www.boss.info/no/promos/gt-1000core/?_cldee=b2xla3Jpc3RpYW5AbXVzaWtraGFuZGVsLm5v&recipientid=contact-612dc0a67564e61180db000d3a21475b-88e5fa95df1b4e118892d0cfa312edf9&esid=59dc3460-2303-eb11-a967-000d3a469b27