Boss Katana Mini

Varenummer:
178951

BOSS KATANA forsterkere har fått anerkjennelse fra gitarister over hele verden for sin fantastiske lyd og følelse,

kr 1 499,00 Før kr 1 610,00
På lager (1-3 dagers levering)

AUTENTISK KATANA-LYD I EN ULTRAKOMPAKT FORSTERKER

Innebygde effekter og svært gode pris/ytelse. Nå gjør KATANA-Mini seriøs KATANA-lyd tilgjengelig i en liten forsterker som drives på batterier og kan tas med over alt. Med lydkvalitet som med god margin overgår alle andre forsterkere i sin klasse, inneholder dette ”miniatyrkraftverket” en autentisk, analog gain-krets med flere trinn. Dette gir stor, uttrykksfull lyd, som også understøttes av en tradisjonell analog EQ og en innebygd ”tape-delay”-effekt. KATANA-Mini er ultrakompakt, reiseklar og leverer inspirerende KATANA-tone uansett hvor du vil spille.

 

 • Stor KATANA-tone i en svært portabel forsterker
 • Rik, full lyd som overgår andre forsterkere i samme klasse med god margin
 • Autentisk multi-stage analog gain-krets og tre bånds analog ”tone stack” (EQ)
 • Tre allsidige forsterkertyper: Brown, Crunch og Clean
 • Innebygget tape-style delay for varm ambiens
 • Aux input for å jamme med musikk fra en smarttelefon
 • Phones/recording-uttak med høyttalersimulering
 • Drives på seks AA-størrelse batterier eller AC adapter (opsjon)
 • Spesielt designet for den beste lyden

  I motsetning til de typiske små batteridrevne gitarforsterkerne med så-som-så lydkvalitet, leverer KATANA-Mini stor, feit tone som inspirerer deg til å spille i timevis. BOSS´ omfattende designtilnærming inkluderer en custom høyttaler, avansert hardware, raffinerte kretser og spesielt komponentvalg. Når alt dette spiller sammen, gir det maksimal lydkvalitet i et minimalt fotavtrykk. Forsterkeren er også tuftet på BOSS´ utvikling av energieffektive kretser gjennom flere tiår, og gjør at den leverer klassedefinerende kraft og punch fra bare seks AA-batterier.

 • Inspirerende lyder, klar for å rocke

  KATANA-Minis helanaloge inngangskrets inneholder flere gain-trinn som gir tre klassiske forsterkertyper, med samme kaskadekoblede gain-tilnærming som finnes i de beste forsterkerdesignene. Det er dette som gir KATANA-Mini den tilfredsstillende tonen og raske, interaktive følelsen, med forvrengning som enkelt kontrolleres med inngangsvolum og styrken i anslaget. KATANA-Minis Brown-innstilling er inspirert av BOSS´ flaggskipforsterker Waza Amp, og leverer uttrykksfulle high-gain-lyder rik på overtoner, perfekt for heavy riff og skrikende soloer. Crunch gir overdrive som er ideell for rock og bluesy soloer, mens Clean gir åpne, rene toner med punchy dynamikkrespons.

 • Analog Tone Stack og innebygget delay

  I motsetning til begrensede EQer man finner i andre små forsterkere, kommer KATANA-Mini med en genuin tre-bånds analog ”tone stack”. Dette gir naturlig forming av lyden med kjente og kjære bass-, mid- og treble-kontroller, akkurat som EQene i fullformat-forsterkere. I tillegg kan du forbedre lyden ytterligere med KATANA-Minis tape-style delay. Ved hjelp av dedikerte time- og level-potter er det enkelt å skru fram alt fra subtil klanglignende ambiens, til lange, varme delay-repetisjoner.

 • Jam hjemme eller ta den med deg

  Takket være KATANA-Minis avanserte men likevel kompakte design, kan du få seriøs gitarlyd når-som-helst og hvor-som-helst. Med vekt på under 1,3 kg, kan den enkelt plasseres på pulten eller i bokhylla hjemme. Og med integrert håndtak og batteridrift, er det enkelt og praktisk å ta med seg forsterkeren og spille akkurat hvor du vil – inne eller ute. Ved hjelp av aux-inngangen kan du plugge inn din smarttelefon og jamme sammen med ditt personlige musikkbibliotek, eller musikk strømmet fra nettet. Når du ønsker være mer privat og ikke forstyrre dine omgivelser, kan du bruke hodetelefon- eller recording-utgangen – som har en høyttalersimulering for realistisk oppmikket forsterkerlyd.

Ekstrautstyr
Produsent Boss

SPECIFICATIONSRated Power Output7 WNominal Input LevelINPUT: -10 dBu (1 M ohm)
AUX IN: -10 dBu (20 k ohm)Speaker10 cm (4 inches)ControlsPOWER switch
TYPE switchGAIN knobVOLUME knob

[EQUALIZER]
BASS knob
MIDDLE knob
TREBLE knob

[DELAY]
TIME knob
LEVEL knobIndicatorsPOWERConnectorsINPUT jack: 1/4-inch phone type
AUX IN jack: Stereo miniature phone type
PHONES/REC OUT jack: Stereo miniature phone type

DC IN jackPower SupplyAlkaline battery (AA, LR6) x 6
Rechargeable Ni-MH battery (AA, HR6) x 6
or
AC adaptor (sold separately)Current Draw350 mAExpected battery life under continuous useAlkaline battery: Approximately 7 hours
Rechargeable Ni-MH battery: Approximately 9 hours (When using batteries having a capacity of 2500 mAh.)
* This can vary depending on the capacity of the batteries and the conditions of use.AccessoriesOwner's manual
Alkaline battery (AA, LR6) x 6Option (sold separately)AC adaptor (PSB series)SIZE AND WEIGHTWidth230 mm
9-1/16 inchesDepth116 mm
4-5/8 inchesHeight181 mm
7-1/8 inchesWeight (including battery)1.2 kg
2 lbs 11 oz