Boss OC-5 Octaver pedal

Varenummer:
179663

Den nye standarden innen oktavpedaler

 BOSS OC-5 forener klassiske BOSS oktavlyder med den nyeste trackingteknologien, og setter en ny standard for oktavpedalers ytelse.

kr 1 680,00 Før kr 1 810,00
Fjernlager (1-2 uker levering)

BOSS OC-5 forener klassiske BOSS oktavlyder med den nyeste trackingteknologien, og setter en ny standard for oktavpedalers ytelse. Vintagemodus gir deg en perfekt gjenskapning av den legendariske mono OC-2 fra 1982, mens Polymodus gir deg mange forbedringer for spilling i utvidet omfang. Og med en oktav-opp-funksjon i tillegg har du nå et spenn på tre oktaver tilgjengelig for kreativ utforskning. OC-5 gir deg det største omfanget, den høyeste lydkvaliteten og den beste spillbarheten for en oktavpedal hittil, fra fete, lave monolyder til oktavskiftende akkorder med mer.

  • Bransjestandard oktavpedal, oppdatert med forbedrede funksjoner
  • Nylig utviklet trackingteknologi gir mer nøyaktig respons og naturlig følelse uten forsinkelse
  • Vintagemodus gjenskaper nøyaktig monolyden til den originale OC-2
  • Polymodus for akkordspilling: Range-knotten stiller inn toneomfanget der effekten er lagt til
  • Lowest Range-innstillingen i Polymodus legger til oktaveffekten på kun den nederste tonen i akkorden
  • Ny oktav-opp-effekt, tilgjengelig alene eller sammen med oktav-ned-effekter
  • Modusbytte optimaliserer trackingen for gitar eller bass
  • Direkteutgang for wet/dry oppsett
  • BOSS femårsgaranti

Høyoktans oktavytelse

OC-5 drives av den nyeste sanntidsprosesseringsteknologien fra BOSS og gir deg fantastisk lyd og spillbarhet for den mest uttrykksfulle oktavopplevelsen noensinne. En viktig funksjon er den nylig utviklede trackingmotoren, som gir deg ren, nøyaktig ytelse uten forsinkelse. OC-5 tilbyr også bredere omfang og større polyfonimuligheter enn tidlligere OC-modeller og dekker alle oktavbehovene dine i én høyytelsespedal.

Klassiske lyder i Vintagemodus

OC-2 ble lansert i 1982 og var verdens første moderne oktavpedal for gitar og bass. Den er fortsatt elsket av utøvere overalt, og denne pedalens varme, men tilstedeværende lyd legger seg perfekt i miksen, og den karakteristiske lyden kan høres i mange berømte sanger. OC-5s Vintagemodus gir deg OC-2s ikoniske monolyd med forbedret respons takket være den nye trackingmotoren. Dedikerte nivåkontroller for -1 og -2 oktaveffekter og direktelyden, og gir deg rask tilgang til en endeløs variasjon av suboktavnyanser.

OC-5 har også en videreutviklet versjon av den smarte Polymodusen som først ble lansert med OC-3 Super Octave, noe som lar deg spille fulle akkorder med oktaveffekter. Den variable Range-knotten begrenser effekter til de lavere tonene på instrumentet ditt, perfekt for å spille oktavbasslinjer sammen med vanlige akkorder og melodier i de høyere registrene. Og med de nye trackingforbedringene er det til og med mulig å isolere oktaveffekten til den dypeste tonen i en akkord. Bare skru Range-knotten til "Lowest"-innstillingen.

Utvidet rekkevidde med oktav opp

En annen kul forbedring på OC-5 er den nye oktav-opp-effekten, som er tilgjengelig i både Vintage- og Poly-modusene. Bare skru på den dedikerte +1 OCT-knotten for å få det ønskede effektnivået. Bruk oktav-opp-effekten på egenhånd for kunstige 12-strengslyder og unike sololyder, eller bland det med oktav-ned-effekter for utvidede akkordstemmer og superfete leads.

Gitar/bass-bryter og direkteutgang

OC-5 lar deg umiddelbart optimalisere ytelsen til trackingmotoren for enten gitar eller bass gjennom en dedikert bryter på pedalen. Og med direkteutgang er det enkelt å rute tørre- og effektlyder til ulike steder, slik som to sceneforsterkere eller separate kanaler på en mikser eller lydinterface.

Ekstrautstyr
Produsent Boss

SPECIFICATION

SNominal Input Level-20 dBuInput Impedance1 M ohmNominal Output Level-20 dBuOutput Impedance1 k ohmRecommended Load Impedance10 k ohms or greaterBypassBuffered bypassControlsPedal switch, GUITAR/BASS switch, VINTAGE/POLY switch, DIRECT LEVEL knob, +1OCT knob, -1OCT knob, -2OCT/RANGE knobIndicatorCHECK indicator (Serves also as battery check indicator)ConnectorsINPUT jack: 1/4-inch phone type
OUTPUT jack: 1/4-inch phone type
DIRECT OUT jack: 1/4-inch phone type
DC IN jackPower SupplyAlkaline battery (9 V, 6LR61 or 6LF22)
AC adaptor (PSA series: sold separately)Current Draw55 mAExpected battery life under continuous useAlkaline: Approx. 7 hours*These figures will vary depending on the actual conditions of use.AccessoriesOwner's manual
Leaflet ("USING THE UNIT SAFELY," "IMPORTANT NOTES," and "Information")
Alkaline battery (9 V, 6LR61)Options (sold separately)AC adaptor: PSA seriesSIZE AND WEIGHTWidth73 mm
2-7/8 inchesDepth129 mm
5-1/8 inchesHeight59 mm
2-3/8 inchesWeight (including battery)440 g
1 lb