Fordeler ved å handle av meg !

 

 V Lave priser

Jeg jobber hele tiden med å kunne tilby deg markedets beste priser på musikkinstrumenter og utstyr. Du vil alltid finne meg i toppsjiktet blant de rimeligste butikkene. Har du funnet en bedre pris et annet sted? Ta kontakt med meg.Vi kan konkurrere med de fleste!

V Fraktberegning

Jeg opererer med frakberegning, der frakten på varen blir beregnet i kassen. På produkter over 35kg  ta kontalt med meg for den mest gunstige frakt alternativet  - Les mer om våre leveringsbetingelser her.

V 14 dager fornøyd garanti

Jeg leverer alle nye varer kjøpt i min nettbutikk, med 14 dagers fornøyd garanti. Det betyr at du kan sende tilbake produktet innen 14 dager å få pengene tilbake, med unntak av frakten . Les mer om fornøyd garanti og retur her.

V Verksted

 Jeg har en gitrareparatør som  kan hjelpe deg med det meste innen service og reperasjon av gitarer.

V Trygghet

Gjøvik Musikkhandel  som drifter musikkhandel.no er Gjøvik`s eldste og mest kjente musikkforretning gjennom flere 10 år  . Har tusenvis av fornøyde kunder opp gjennom årene. Hos meg er det helt trygt å handle, enten om du velger å handle i min nettbutikk eller vår fysiske butikk på Gjøvik.

V Musikkhandleren er din garanti

Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud er innehaver av forretningen Gjøvik Musikkhandel og nettbutikken www.musikkhandel.no. Jeg  er din garanti for at du skal bli fornøyd når du handler hos meg . Er noe blitt feil eller du som kunde ikke er fornøyd med kjøpte varer, så ta kontakt med meg  direkte  på 61136360 åpningstiden eller send en epost til steinola@musikkhandel.no. SMS til 95763332 kan også benyttes samt vår Chat tjeneste på nettsiden. Jeg  prøver alltid å finne den beste løsningen for kunden. Får du ikke svar så ser jeg at du har ringt å ringer deg tilbake når jeg blir ledig.  

 
 

Stein Ola Bjørnerud  
Musikkhandler og daglig leder
Tlf . 61136360 eller 
957 63 332 i åpningstiden som er fra 11-15 onsdag-torsdag og fredag  og 11-13 lørdager.  Mandag  og tirsdag  kunåpent etter avtale
Epost: steinola@musikkhandel.no 

Stein Ola er eneeier og daglig leder av Gjøvik Musikkhandel  og www.musikkhandel.no.
Har drevet musikkhandel siden 1977 og har lang samt bred erfaring med musikkinstrumenter og utstyr.
Spesialist på digitale pianoer,digitale trekkspill og alle typer keyboards men kan mye om ande instrumenter og utstyr  også 
Trenger du brukerassistanse/support så benytt epost.


 Telefon: 61 13 63 60

Epost: post@musikkhandel.no

Gjøvik Musikkhandel er Gjøvik`s  eldste og mest kjente. Eier de siste 40 årene er Musikkhandler Stein Ola Bjørnerud. Jeg er en frittstående forretning og nettbutikk som leverer musikkinstrumenter og utstyr til lave priser over hele landet. Gjøvik Musikkhandel har holdt åpent helt tilbake siden 1928. Jeg har mye erfaring og kunnskaper om våre produkter samt at jeg  har avtaler med alle de store (og små) leverandørene. Dette betyr at jeg kan tilby deg et særdeles stort utvalg og skaffe nesten alt som er å oppdrive av instrumenter og utstyr.Jeg er autoriserte forhandlere av Yamaha, Roland, Fender, Squier,Røde, Sennheiser, AKG,  Neuman, Alto ,,Vox , Casio m.m.m 
Min nettbutikk, www.musikkhandel.no, har blitt en populær nettbutikk for musikkinteresserte og har hatt meget god vekst de siste årene. Fra mitt lager på Gjøvik pakker og sender jeg alle  hverdager.

 Du kan også velge mellom å handle i min nettbutikk, over telefon, per e-post eller ta turen og besøke meg  i min forretning på Gjøvik. Jeg  har like lave priser i butikken som i nettbutikken. Gratis parkeringplass helt inn til døra. 

E-post: post@musikkhandel.no

Tlf:         61 13 63 60

 

Gjøvik Musikkhandel  v/Stein Ola Bjørnerud

Hammerstads gate 19. 2815 Gjøvik

Klikk her for google maps

 

Org nr: 941777775

TILBAKE TIL HOVEDSIDEN